Политиката в България 3

• 411 484
  • 13 167
  •   1
Отговори
# 12 300
  • София
Grinning Как влизаш в гражданската квота на една партия.
Я, по сериозно избирателя не яде доматите с колците.
А Руди гела нали се биеше в гърдите, че изграждал партийните структури, каква гражданска квота.
Като ги разправяте такива оправдания, защо си мислите, че някой им се връзва.

Зари, не съм партиен член. И само за информация, досега не съм гласувала за ИТН или ПП. Да не говорим за партиите от статуквото.
Руди гела си е адвокатът на Гриша Ганчев и беше за далаверата в ИТН. Защо го приютиха ПП е неприемливо за мен. Факт, че отказа да подкрепи Славчовото "прекратяване на агонията" и си излезе от структурите на ИТН.
Божанков е част от гражданската квота на БСП. Имаше собствено мнение и напусна парламентарната група на БСП  след гласуването си за военната помощ. Ако бях ПП, и аз щях да му предложа място. Но не и на водач на листа.

Голямата разлика е, че действията на Руди и Божанков са се случили преди редене на листи на други партии.

Действията на Дунчев са всичко друго, но не и загриженост за партията. Даже и е мноооого интересно. Той знаел, но щял да си замълчи. При условие, че го направят водач на листа. Laughing

Ама Дунчев първо се е съгласил с предложението на КП, после "неговите хора избухнали" и сега вече не е съгласен. А разговорът се води по телевизията със заплахи и изнудване. Не ми е ок, не харесвам такива хора.
Премислил е.  Преди да отиде в БТВ е писал на Кирил да си ревизират решението.

Е, и? КП му е предложил собственото си място. Ама Дунчев знае, че ако не е първи, никой няма да гласува с преференция за него.

П.п. Малко офф-топик лични спомени. Миналата година съм на главната улица на  градче извън София. минават партийни доброволци и раздават листовки. Обяснявам им, че не гласувам тук, а и не харесвам водача им в района, в който гласуват. Хората без никакви притеснения казаха, че затова са преференциите.

# 12 301
Скрит текст:
Повече себе си изложи Дунчев със своята изява.
Ами то в стремежа си да изложиш съпартийците и съратниците си така се получава обикновено......Не харесвам изнудвачи във всичките им разновидности.
Принципно е така, но от думите на КП и АВ, които винаги подчертават свободата в ПП, действието му не би трябвало да е осъдително, а изнудването невъзможно, просто защото няма за какво.
Е, то може и да няма за какво. Важното е да заплашиш и изнудваш. Бас ловя, че Дунчев нищо повече няма да каже.

# 12 302
Аз откровено не разбирам каква е драмата с първите две места там ,където вземат със сигурност  по 2-3 мандата.
Освен това доколкото чета е питан и се е съгласил...После бил отчайващ разговорът.
Прилича  ми на наранено его.

Разбирам  да са като бъдещата коалиция  на БВ с ВМРО, там първите места ще са критични.

# 12 303
Дунчев казва: Предложиха ми водещ пост в София.
Защо решихте, че К. П. отстъпва собственото си място? И защо пак бащата на Кирил се бута където не му е място.

# 12 304
  • София
Защо решихте, че К. П. отстъпва собственото си място? И защо пак бащата на Кирил се бута където не му е място.

Така пишеше в една от статиите.
https://pik.bg/%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%8A% … -news1159004.html

А бащата на Кирил е същата работа като бащата на Джокович.

# 12 305
Скрит текст:
Скрит текст:
Повече себе си изложи Дунчев със своята изява.
Ами то в стремежа си да изложиш съпартийците и съратниците си така се получава обикновено......Не харесвам изнудвачи във всичките им разновидности.
Принципно е така, но от думите на КП и АВ, които винаги подчертават свободата в ПП, действието му не би трябвало да е осъдително, а изнудването невъзможно, просто защото няма за какво.
Е, то може и да няма за какво. Важното е да заплашиш и изнудваш. Бас ловя, че Дунчев нищо повече няма да каже.
Той каквото и да каже или да не каже, предполагам КП ще даде отговор.

Само че КП е много далеч от Джокович по всички възможни сравнения и появата на баща, стои глупаво. Grinning

# 12 306
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/aleksand … ubja-doverie.html
На 08,32 от интервюто на Дунчев "Кирил ми предложи неговото място в София"

То и при Джокович звучи глупаво. Все пак не е малолетен, нали?

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 16:06 от milittana

# 12 307
Лорер дали е доволен от помощта която Израел оказа след земетресенията в Сирия? Тази нощ бомбардираха жилищни сгради в Дамаск.

Ужас, направо трябваше да е веднага след земетресението, за да могат да ги съсипят съвсем.
Израел бомбардира ирански ядрени съоръжения в Сирия с позволението на Русия, а не цивилни граждани или инфраструктура.

# 12 308
Трябва чистене в ПП. Безбожно много егоисти, като Дунчев, в тази партия, които мислят само за себе си.

Е, как така, само аз ли си спомням какви дитирамби се пееха за Божанков

Разликата е, че Божанков беше изключен заради различно мнение. Дунчев поставя свои лични интереси и амбиции пред тези на партията и отправя ултиматуми към лидера й. Това е несериозно

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 16:36 от Sviken

# 12 309
Трябва чистене в ПП. Безбожно много егоисти, като Дунчев, в тази партия, които мислят само за себе си.

Според мен и КП трябва да се оттегли. Говори твърде много без да мисли и това отблъсква. Не бих гласувал за ПП, именно заради него. Дори декларираните им намерения да са искрени, неговото хаотично бръщолевене ме кара да сменям канала със същата скорост, с която Бойко Борисов, Мая Манолова, Тома Биков и още няколко ме провокират да сторя същото.

Ако даде път на хора като Никола Минчев, бих се замислил дали да не ги подкрепя.

# 12 310
Партиец публично заплашва партийния си шеф (!),че ако не го сложи на избираемо място,ще види той! LaughingJoy Да се смееш ли,да плачеш ли!

# 12 311
https://www.facebook.com/IlianDraVassilev/posts/pfbid0S3hxfKGDkM … iLigCs32UeXGGVqWl
Ако разбира Промяната като въстание, с такива като Дунчев тя не може да се осъществи - във всеки миг могат да решат, че нещо тяхно е по-важно от общата работа.
Хайде малко да млъкнат преди изборите, да работят да каузата без да чакат нищо и след това да вадят информационни бомби

# 12 312
А бащата на Кирил е същата работа като бащата на Джокович.
Съгласна съм, все не е ок баща ти да те дундурка в кариерата до 40+ години.
Но има и друго - Джокович не се напъва да управлява Сърбия. Разликата е от земята до небето и последиците са си само за него, а родината му може единствено да спечели от победите му.
А Кирчо с баща си тук ни прави всички за посмешище и това е най-малката беда.

# 12 313
Тръмп назначи родата си да му помага,но Кирил Петков не може да иска помощ от баща си?!

# 12 314
Тръмп назначи родата си да му помага,но Кирил Петков не може да иска помощ от баща си?!
И то каква помощ ?
Казал си е мнението човекът.

Общи условия

Активация на акаунт