Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
-
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
-
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
-
Какви са някои методи за привличане и задържане на вниманието на дете със спектърно разстройство?
-
Как мога точно да измеря температурата на дете, което не стои неподвижно?
.И аз преживях нещо подобно.Преди около три седмици имаше голямо тържество на градината,в театъра.Нас ни поканиха като гости
,не възложиха никаква роля на Буби.Но пък аз успях да извлека и да се радвам на хубавото в случая-тя стоя час и половина без проблем в пълната огромна зала на театъра.После и до днес показва като я питам как са танцували какичките.Аз гледам да виждам и хубавото в лошото.Е,не че винаги успявам. 
Понякога ми идва да се скрия.Доскоро искаше само книжки за животни и то да са в стихотворна форма.Вече четеме и приказки,много и харесват.а пък днес като стана от сън и казах да ми подаде възглавницата да прибера-и я подаде.

А сме показвали на картинка, имаме и таква играчка...
и чат пат някой филм. Пък и едва ли прави връзка между английския от ТВ и този от устата ми, защото произношението ми е
По-горе обсъждахте тържеството за дядо Коледа и рожденните дни. Ами то при нас нямаше страх от самия дядо Коледа. През цялото време докато траеше представлението той седеше в мене и пляскаше с ръце и се смееше заедно с другите деца. Постоянно искаше да правим снимки. Проблема стана когато трябваше да се правят снимки с дядо Коледа. Голямо дърпане стана - не щеше да стои в добрия старец. Едвам успях да го снимам. Иначе подаръка си го носи до вкъщи опакован и чак там си го разопакова. Рожденните дни по никакъв начин не му правят впечатление
. За него това си е просто една вечеря или обяд, и поява на нови неща изведнъж.