Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
-
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
-
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
-
Какви са някои методи за привличане и задържане на вниманието на дете със спектърно разстройство?
-
Как мога точно да измеря температурата на дете, което не стои неподвижно?
Иначи ходи навсякъде съвсем самостоятелно. Има стереотипи , мании за чистота, страхове, за дълги периоди от време яде една и съща храна... Лекарите дават надежда, че като отмине пубертета, нещата ще се подобрят.
Моля се нашите деца да не са от тях и в един момент да настигнат връстниците си !!! 

На друг въпрос "учиш ли?" - отговор "Не сега съм ваканция". Сега разбирам колко съм била сляпа, само да бях прочела поне нещичко по тия въпроси. Но пък слушайки музика /понеже го водя на клуб да се занимава в центъра за деца Кеър/ Марти попита децата "Кое е това произведение" те не знаеха, и той отговори "На Елиза" ами душичката ми се стопля така, тия неща май са ми по-важни. 
,това сама си го измисли.