Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са специфичните признаци, които децата със специални нужди обичат да изхвърлят боклука?
-
Какви са някои методи за успокояване на дете със спектърно разстройство, когато е нервно?
-
Кои са някои от любимите играчки и игри на децата със специални нужди?
-
Какви са някои методи за привличане и задържане на вниманието на дете със спектърно разстройство?
-
Как мога точно да измеря температурата на дете, което не стои неподвижно?

можеше да се видим
Хубаво е децата да израстват с животни, така чувството на обич и да раздаваш ласки се развива много добре.

разбира се

Ама не - той си му вика птица и това е 
то не бяха мармалади, кексове, масла... кафета правиха... едни млека, едни брашна.. ум да ти зайде
Утвяря устата да каже нещо, а от там нищо не излиза...Беше му много интересно, но спря да говори... ей това неможех да си обесня.
/, лочеше му от паничките вода
. Ама определено не се опитва нито да го милва, нито да го гушка.
И аз понеже незнам какво да им отговоря и се правя, че не ги чувам и те съвсем за майка-дебил ме вземат....
.Днес най сетне схванах
.Той милия ми казва името.Когато го повторих след него и се почувства разбран - бяхме много горди един от друг.
Впечатлих се защото досега все ми е казвал мама Катеееееееее.А думата която ми каза сега е Катя.Друг вариант на името ми - и го е схванааал.