Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
Какви са някои начини за облекчаване на болката около пъпа по време на бременност?
Какво е бял шум и защо се използва за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми във форума?
-
Какви са някои начини за облекчаване на болката около пъпа по време на бременност?
-
Какво е бял шум и защо се използва за бебета?
-
Какви са препоръките за избор на бебефон или видеофон?
-
Какви са ползите от използването на слинг за носене на бебета?
Когато имаш време и сили сподели как сте? Как се казват, всичко наред ли е с едното момченце, нали имаха опасения?
Намерих много сладко магазинче с български дрешки във Варна , много повече ми харесаха нещата отколкото в който и да е друг магазин . Остана ми нощница /пижама за мен , чудя се кое ще е най-добре . Пижамата от 2 части ,ако родя секцио (нямам индикации ,но все пак винаги може да стане нещо и да родя спешно секцио ) няма ли да пречи ластика на долната част на пижамата ? Но пък ще е по удобно от гледна точка на лохии? Бебефон ще взема на черен петък , люлка-шезлонг започвам да се оглеждам за втора ръка . Обадиха се че количката която я поръчахме е пристигнала . Имам спомен ,че в магазина бяха казали ,че не се перат частите ,а само се забърсват с влажен парцал. Дали това ще е достатъчно ? Все си представям ,как тази количка е стояла в прашни складове и трябва да се изпере . Ей такива дребни неща останаха всичко друго ми е подготвено . Започвам да взимам дрешки и от следващия и по следващия размер ,да си имам . Снощи сънувах че съм родила, обеснявах колко леко раждане е било , бях много щастлива , сина ми беше един такъв мекичък като го целувах по главижката не го усещах дори ,беше като перце , но пък бузесто бебе
. Беше ме страх , че трябва да го кърмя , а той започваше да огладнява . Незнам защо в съня си усещах такъв страх от това кърмене . И така при мен . Искам да купя нещо по специално за Коледа и Нова година на бебо ,но не съм избрала още .Чакам и вашите предложения .
Пожелаваме ви бързо да наддавате за да може да се приберете съвсем скоро всички заедно и дома.