Отговори
# 165
  • Вестерос
Аз съм в 32ра от утре. През седмица ще ходя да говоря с лекар за раждането след като мина при офталмолог и мисля другия уикенд да почна да я стягам чантата лека, полека.

# 166
И аз съм на 35 😁

Аз да се оплача, цял ден чакат тъпите европът за кошарата, ангажирах си и хора, че няма как да я внеса в нас..  никакви не се обаждат, накрая чрез магазина се свързах, не успели днес, утре ще я носят 🙄

При нас предишния ден се обадиха и казаха, че между 9 и 10 ще дойде и към 9:30 беше пред у нас. Беше с бус на магазина, за което много се радвам, защото съм имала доста проблеми с доставки на мебели с европът.

# 167
  • Вестерос
Дано да няма проблем утре, че съм им набрала от днеска.

# 168
Направи ми впечатление колко добре бяха опаковани с много дебели кашони и иначе единия кашон с кошарата беше много тежък, 2 ма мъже не можаха да го качат. 😁

# 169
Не се притеснявайте за клизмите. Щом не правят в родилното, значи смятат, че не е нужно. То все пак бебето притиска и вероятно този процес ще се случи и без клизма.

# 170
  • Вестерос
Направи ми впечатление колко добре бяха опаковани с много дебели кашони и иначе единия кашон с кошарата беше много тежък, 2 ма мъже не можаха да го качат. 😁
Олее, MM го няма и само свекърът дано се справи...

# 171
  • София
Моето бебе е 1550 гр., утре влизам в 29-та. Добре, че излезнаха резултатите от обременяването с глюкоза да се успокоя. Просто си е едро бебе и това е. Всичко е наред с показанията. Сега мога да си ям течен шоколад с банани спокойно Grinning.. Аз съм качила към 15 кг. до сега. ММ е бил малко бебе, но аз почти 4 кила. Явно бебето се е метнало на мен хихи..

Да кажа за якето за бременни, която взех от About you, леко е уголемен модела спрямо нашето стандартно L - водеха го, че отговаря на европейски 40 размер, но или аз съм попадала на умален 40 размер в магазините или просто отговаря на 42. XL-ът ми беше огромен и дори без допълнителната платка го закопчавах без проблем. Якето е преходно, тоест има подплата и прочее, но не е от дебел пух или нещо подобно. Мисля, че ще ми свърши перфектна работа за зимата предвид факта, че ще излизаме основно с колата и за кратко, ако се наложи пеша Simple Smile.

Как са със здравето хората около вас? При мен масово всички настиват кашлят и кихат (то и сезона е такъв) и аз се притеснявам да не прихвана сега точно нещо.

На фетална съм в края на месеца.
Радвам се да прочета, че се готвите за бебетата и какво сте намислили за купуване.

ПС: Получих информационния пакет на Future Health, ако някой иска да му препратя инфото да пише на лични имейла си.

# 172
Леле, колко много сте изписали. Днес бях на преглед, доки каза че е на горна граница по размер, даже не попитах колко, предвид предният път колко беше. Каза че ме иска пак в сряда, да види колко качва за 5 дни. Ще сме дебеланки май. Иначе аз съм свалила 2 кг от предният месец, ама това си го знам, следя се у дома. Лошото е че още е седалищно, което си е притеснително за мен. Дебеланка я мързи да се обърне.
Иначе и аз не съм от малките мами, на 33 години съм и тъй като каката мо е голяма, се чувствам като възрастна първескиня Joy
Чета някакви неща, които вземате, чак се чудя от къде падам, половината неща не съм ги и чувала даже Simple Smile та чета след това.... хихихи
Иначе съм ужасноооо назад с пазара Simple Smile Списъка ми не е напълно готов още даже, а съм 30 г.с.
Момичета  някоя прала ли е с праха на Бебо? Тези прахове ми изядоха ушите. С каката праз с Бочко, мирише супер и переше супер, сега не намирам такъв. Мисля да поръчам от Бебо комплекта и да пробвам

# 173
Rolzet, колко правилно го каза това за “възрастната първескиня” 🤣😂 и аз така се чувствам.. Декември ще стана на 32г., каката другия месец ще стане на 11г. 😃
Относно покупките още нищо не съм взела 🤷🏻 В Хиполенд има намаление до 10.10 на неща от марка  cangaroo и тъй като догодина живот и здраве ще обзавеждаме детската за момченцето ни, съм решила сега да вземем сгъваема кошара и харесах от там.

# 174
Ехаа, колко сте изписали Hug
Утре влизам в 32 г.с., след 2 седмици ми почва 45 дневния болничен и вече нямам търпение. Взех си книгата на Хедра “Всичко за кърменето” и се надявам да ми стигне времето да я прочета Grinning
С покупките съм по-назад, но ще наваксам.
Какво мислите за подобен стол за хранене и шезлонг за новородено 2 в 1:

https://rayatoys.com/stol-za-hranene-hauck-sit-n-relax-2v1
https://
Понеже така или иначе вероятно ще трябва стол за хранене след време, се чудя дали това не е практична покупка… въпреки че не се знае дали бебето ще одобри шезлонга Grinning

# 175
Чантата за родилното мисля да стегна след 2-3 седмици като наближи 9тия месец. Направила съм списък и имам почти всичко, само трябва да ги подредя, но го отлагам засега.

Относно сезона на гриповете - и покрай нас чувам, че втори кашля, киха или подсмърча, из училища и детски градини също вълуват много инфекции. Аз съм ограничила контактите си до минимум, да не кажа, че някои дни виждам само ММ, но той пък си ходи на работа и се среща с много хора, така че да пази Господ! Мисля да засиля приема на Биозин Мама, джинджифил, мед и всякакви имуностимулатори.

# 176
Момичета,мнение за електрическите  помпи на Cangaroo имате ли?Чудя се каква да взема. Намалени са в Хиполенд  и почти  без пари излизат  в сравнение с Авент и Медела.
Относно първескините и аз така се чувствам.На 35 ,а каката на 10. Важното е да сме здрави.  В училището ни  върлува Ковид.Половината клас го изкараха  без официални тестове на децата  и съответно  няма карантина.Яд ме е малко,че ги пускат дори и болни,но нищо не мога да направя.Дано се опазим.

# 177
Знаете ли дали в Raya toys утре ще има различни намаления от днес? И видеофона и люлката шезлонг, които искам да поръчам  не са намаление, а не са в написаните изключения. Така се бях настроила и сега съм леко разочарована 🙂

# 178
Момичета, някоя от Вас ще съхранява ли стволови клетки и ако да - то коя тъканна банка избрахте?

Засега сме се спряли на БулГен, тъй като съхраняват в БГ в болница Щерев (тоесто постоянно имаш достъп и инфо за тях), а аз също смятам да раждам там и ни обясниха доста подробно всичко за стволовите. От много години са на пазара, чух че са сигурни, а и предпочитаме май е да в България...
Също мислих и за FutureHealth, но чух лоши отзиви за хора, които са искали информация за съхранените вече клетки, май само името им върви.. не знам People Information Desk Person
Разучавахме доста по въпроса и според мен ако се има финансовата възможност е добра инвестиция, като за всички се надявам да не ни трябват Hands Pray

# 179
Пак съм аз да дам Update за Raya toys,явно намалят  поетапно нещата. Сутринта и двете неща,които харесах не бяха намалени,към 11 намалиха люлката, а току що видях,че и бейбифона е намален и си ги поръчах 😊

Общи условия

Активация на акаунт