Отговори
# 420
Още от сега, понеже имам свиждане веднъж седмично по 1 час, се чудя как да се разкъсам между тримата. С всеки ден и всяко наддадено грамче надеждата ми расте. Постоянно са в главата ми и си визуализирам и им изпращам хубави мисли. ❤️

Олее, МХапинес какви хубави новини за малък чочко. Да расте бързо и да наддава, заедно с каката и баткото. И тримата бързо да порастнат и скоро да сте си всички вкъщи. Да се чудиш кой първо да нахраниш, да преобуеш и да гушкаш❤️😋🙏. Като ни споделяш само ни топлиш сърцата, да знаеш❤️.

# 421
Mm happiness  Всичко ще бъде наред. Труден  период,но ще отмине. Пожелавам ти повече спокойствие за теб и за бебоците и скоро да си ги гушкаш всички.  Тройно щастие за теб.

# 422
Mmhappiness, радвам се, че има напредък! Ще пораснат всички! 🙏
Момичета, аз го закъсах - цяла нощ не съм спала и осъмнах с болки в ухото. Първо в 2ч.се събудих от сухо гърло, пих вода и размина леко, после в 3ч. пак така... в 4... и като ме почна една лека болка в лявото ухо, помислих, че е влязло вода, но болката започна да се усилва постепенно. Сега чакам да стане прилично време и да потърся кой да ме погледне. Имам някакви капки неотворени вкъщи, но не знам дали мога да ги ползвам. Мислех топли кърпи да слагам, но ако е някаква инфекция не е препоръчително.

# 423
Здравейте мами , с мен всичко е наред и най - вероятно понеделник ще ме пуснат. Кръвното играе , ама не в такива големи стойности стига до 130вече най много ,  и спада обаче после. Тука съм най- спокойна постоянно съм на тонове и всичко се овладя поне за сега.

При мен имаше жена , която постъпи с мен , високо кръвно в 38 г.с и тази вечер 38+5 със спешно секцио роди своята дъщеричка 3 900 🥺😍 Не и се вдигна кръвното , но тоновете и почнаха да спадат и почнаха болките , преди да почне преждевременното раждане я взеха. Аз лично много се зарадвах, въпреки , че останах самичка в стаята😃 Ако всичко върви така , вече и аз мисля , че ще си родя навреме.♥️ Прегръдки MM Happiness ❣️

# 424
ММХепинес, скоро всичко ще е назад, малките юначки и юначета ще са си при вас и ше разказваш как: "Ей, какви мишлета се родиха, какви големи станаха!" Прегръдки!
Радвам се, че си добре, Кадерай! Скоро ще си си вкъщи и ти!
За жената в твоята стая, защо да е преждевременно раждане? В 38-39 седмица си е краят на деветия месец, всичко си е навреме, а и близо 4 кг мъниче Simple Smile
Хубаво е, когато нещата завършват/започват/добре!

Здравейте мами , с мен всичко е наред и най - вероятно понеделник ще ме пуснат. Кръвното играе , ама не в такива големи стойности стига до 130вече най много ,  и спада обаче после. Тука съм най- спокойна постоянно съм на тонове и всичко се овладя поне за сега.

При мен имаше жена , която постъпи с мен , високо кръвно в 38 г.с и тази вечер 38+5 със спешно секцио роди своята дъщеричка 3 900 🥺😍 Не и се вдигна кръвното , но тоновете и почнаха да спадат и почнаха болките , преди да почне преждевременното раждане я взеха. Аз лично много се зарадвах, въпреки , че останах самичка в стаята😃 Ако всичко върви така , вече и аз мисля , че ще си родя навреме.♥️ Прегръдки MM Happiness ❣️

# 425
Започва да ме човърка да си приготвя багажа за болницата. Но не от страхове и притеснения, че ще родя по-рано. Ами нямам търпение да ходя да раждам, да ме поболи малко и да почва после голямото гушенеее! Heart Eyes Тия дни така съм се "разбебила", че как ще проявя търпение до раждането... Имам чувството, че хич няма да подраня, само да не тръгна да преносвам, че ще е точно преди Коледа и кой ще ме чака да преносвам и да го занимавам точно на празниците. Искам да избегна предизвикване, ама как дойде. Пък вече се настроих за стрелче, много усилия да се пренастройвам за козле. Свекър ми е един рогат, чепат козел, барем да не му вземе характера, че как ще оцелея! Grinning Двама такива много ще ми дойдат!

# 426
  • София
Започва да ме човърка да си приготвя багажа за болницата. Но не от страхове и притеснения, че ще родя по-рано. Ами нямам търпение да ходя да раждам, да ме поболи малко и да почва после голямото гушенеее! Heart Eyes Тия дни така съм се "разбебила", че как ще проявя търпение до раждането... Имам чувството, че хич няма да подраня, само да не тръгна да преносвам, че ще е точно преди Коледа и кой ще ме чака да преносвам и да го занимавам точно на празниците. Искам да избегна предизвикване, ама как дойде. Пък вече се настроих за стрелче, много усилия да се пренастройвам за козле. Свекър ми е един рогат, чепат козел, барем да не му вземе характера, че как ще оцелея! Grinning Двама такива много ще ми дойдат!

Хихи, ние сме двама козирога вкъщи. Аз съм в началото на януари, а мъжът ми 7 дни след мен. Сега очакваме  бебето да е стрелец, заради секцио-то иначе и то се очертаваше да е козле. Сега ще видим как ще ни се отрази един огнен стрелец. Майка ми е огнена зодия и е доста дразнеща на моменти Grinning Grinning Grinning..

# 427
  • Варна
ММХепинес и Кадерай радвам се че сте писали, защото и аз ви мислех особено тези три мъничета ,малки борци 🙏🤗 Кадерай дано и при теб приключат тези тревоги и поне на финала да нямаш притеснения.
Искам да попитам бъдещите мами и тези с опит  дали знаят за този склад в гр София "За мен и мама"
https://m.facebook.com/100063525142789/
И дали някой е използвал стоки от тях и мнение за стоките

# 428
  • Вестерос
Taзи седмица излизам в 45-дневния и почва да ме обзема тихата паника. Мисля, че трябва да търся вече педиатър. Вие намерихте ли? Поне реших, че май ще ходя в АГ Варна да раждам. Отказах се от МД. Страх ме е с тази тромбофилия на мен нещо да не ми стане и сякаш в АГ ще се чувствам по-спокойна. Четох някаква статистика за Варна за трите болници за 2021 г. за раждания, инфекции и прочие и за АГ и МД бяха еднакви проценти като цяло... Мисля след другата седмица да стегна и багажа да е готов...

# 429
Момичета, на тези от вас на които не им е първи път има ли от вас такива раждали с операция? Имам големи страхове. Доктора ме съветва със спинална упойка, защото с пълната щяла съм да се чувствам по-зле и по-трудно да се възстановя. Аз му споделих, че имам чувството, че със спиналната упойка ще изпадна в паника, че не си чувствам краката. А той вика по-добре няколко часа да не си чувстваш краката, отколкото да се събудиш след пълна упойка и да не си чувстваш главата, все едно си на 6 ракии. И сега много почнах да се колебая. Моя приятелка раждала със спинална каза, че мн се е панирала и е вдигнала кръвно. Не знам какво да избера

# 430
  • Вестерос
Онзи ден коментирах с една приятелка, тя е била със спинална на спешно секцио само защото била яла и не рискували с пълна. И каза, че се радва, че е била така. Видяла бебето веднага, после каза в реанимация като те разпитват си си адекватен, само не си чувстваш  краката, а другите жени с пълна, които са били, каза, че били като зомбита, не можели да говорят хубаво, неадекватни били. Второто дете също така е решила секцио и спинална. Аз съм била с пълна, навярно друг вид и не толкова силна, но беше после кофти, тресеше ме от студ известно време, събудих се с рев.

# 431
Аз съм имала операция с пълна упойка да ви кажа доста е гадно събуждането, мен ми беше лошо и повърнах, в 11 ч са ме извадили от операция аз до към 17 ч си бях като неадекватна малко. И мен ме притеснява това с краката, но предпочитам да съм с акъла си,да се възстановя бързо и веднага да си видя бебето. Ако нещо не е както трябва те така или иначе веднага могат да ме приспят напълно, но се надявам да не се стига до там🙂

# 432
Аз след пункцията се събудих ужасно . Два дни не бях на себе си . А първите часове бяха ад, това при положение че упойката не е силна и е само за 10минутки . Изобщо не си представям да ми извадят бебето и аз да спя и да не съм на себе си . Ами ако нещо се обърка ? Аз ще разбера последна , че нещо с моето дете не е наред . И ще съм адекватна ли след пълна упойка да реагирам , ако се е объркало нещо ? Изобщо това ми е най-големия страх ,да се наложи да ми вадят бебето с пълна упойка . Няколко часа да не си чувствам краката , ми се струва 100 пъти по добре , поне ако има проблем ще мога да говоря, да мисля , изобщо ще съм будна . Но пък хората сме различни , разбирам че има и такива които ще изпаднат в паника , ако спрат да си чувстват краката . Незнам .. Може пък да не е толкова страшно колкото аз си го представям , ето че хората сме различни , различни са ни и страховете . MMHappiness изобщо не ни натоварваш . Напротив мислим ви и на мен ми е приятно когато прочета че сте добре . Heart

# 433
  • София
Имала съм операция с пълна упойка. Не е приятно събуждането, отделно ми беше трудно дишането първите часове след това. Аз също се притеснявам за секциото, но някак повече ме е страх от пълната предвид събуждането и това, че този път ще има и бебе, което ми се иска да видя преди да го заведат в отделението.

# 434
Аз съм имала операция с пълна упойка да ви кажа доста е гадно събуждането, мен ми беше лошо и повърнах, в 11 ч са ме извадили от операция аз до към 17 ч си бях като неадекватна малко. И мен ме притеснява това с краката, но предпочитам да съм с акъла си,да се възстановя бързо и веднага да си видя бебето. Ако нещо не е както трябва те така или иначе веднага могат да ме приспят напълно, но се надявам да не се стига до там🙂

Така е. Ако има нещо те веднага ще ме приспят. Просто се притеснявам да не получа някоя паник атака, пък може и да не е чак така. Ще трябва да се изтърпи. Просто ще е странно да не си чувствам половината тяло. Аз като ходя на зъболекар и там като ми сложат упойка едва издържам, като не си чувствам устни, език, бузи..... Ще видим как ще е. Сега в четвъртък съм на тонове и пак ще говоря с АГ.

Общи условия

Активация на акаунт