Отговори
# 405
Бебето като мърда понякога се чува едно пукане. Нормално ли е това? Усещате ли сте и вие и на какво се дължи? Буквално се чува- "пук"

# 406
Кадерай, скоро ще си вкъщи и ще си още по-добре. Какво ти кръвно, само стрес имаш ти май. Ще си родиш, когато трябва, не по-рано-ще видиш. Мен само ме стресират с тия води и искат да правя лечението за белия дроб с кортикото ама аз казах, че ще си родя навреме, а не по-рано и да не ме стресират само. Моят принц е вече 1900 но не се обърнал още.

# 407
Kaderay, радвам се, че са те закрепили и че бебенцето е добре. Сега остава да си спокойна още 5-6 седмици и да поддържаш кръвното в норма. На последните ти изследвания не е ли имало белтък в урината, понеже нали това е един от първите показатели за развитие на прееклампсия? На ФМ ми казаха, че най-рано може да се превдиви риска чрез доплер, но белтъка и кръвното също са показателни.

Относно кошчето за кола, ако изгледате клипчета и проучвания на краш тестове, ще видите, че необезопасено дете е основният застрашен в извънредна ситуация на пътя. Да не говорим за бебе без никакви рефлекси за самозащита. И аз мисля, че инвестицията в тази покупка е най-оправдана, особено със ситуацията по пътищата, на която сме свидетели, за съжаление. Съгласна съм с Altaya, че никога не знаеш дали в този момент някой няма да те види…
Разбира се, дано Бог ни пази и никога да не разбираме реално колко са сигурни тези кошчета, но пък ние може да направим каквото зависи от нас. 🙏

# 408
Извинявам се не съм се смяла на вас , ни най-малко.Смешно Ми е така да плашат хората ???!!”няма да изпишем бебето без кош за кола” .Не всеки има възможност за кош за кола а и някой може да живее срещу тях или да си ходи пеша и тн или да му е фиксирана в колата и трудно да се маха…Как плашат хората ужас , сега ме надъх , сестра ми я изписват в понеделник от там и ще в накарам коша за кола да си го остаяи в колата и тя да видим дали ще и дадът бебето ужас….Аз аз ще раждам в Тина Киркова при Даскалов -мисля ,че някой също беше писал че в при него и ми е чудно ако и там е така ромите как ги изписват 😏Наистина не съм искала да ви обидя ИЗИНЯВАМ СЕ ако сте се засегнала

# 409
Здравейте момичета! Следя всичко, което пишете с интерес. Благодаря ви за загрижеността. Ще ви излъжа, ако ви кажа, че съм добре. От седмица вече съм в къщи и това да се прибера сама, беше едно от най-трудните неща. Но ще се събера, трябва време. При тях нещата напредват с малки стъпчици. В четвъртък бях в неонатологията и за пръв път ми дадоха да си гушна момиченцето, беше толкова специален момент, който ми даде сили. Живеем ден за ден общо взето и за едното телефонно обаждане за сведения.

Не ми се иска да ви обременявам и разстройвам излишно, сега е периода в който трябва да сте максимално спокойни и да се пазите от негативни емоции.

Нямам търпение да затрупаме темата със снимки от Коледната фотосесия! Изпращам виртуални прегръдки на всички!  ❤️

# 410
MM happiness, минаваш през труден момент. Никак не е лесно, но самостоятелното ти прибиране вкъщи, слава Богу, е само временно. На единици хора се дават по три съкровища на куп, заслужава си усилието. Моментът с гушкането на дъщеричката ти е бил вълшебен! Heart Как наддават бебчетата? Какво тегло достигнаха? Най-малкият юнак напредва ли също? Пиши по-често в темата, ако това ще те накара да се чувставаш по-добре. Не е задължително да се натоварим от такива неща. Такъв е животът, борба, и всяка от нас го знае толкова добре. Важното е, че в групичката ни има подкрепа. Много прегръдки за теб!

# 411
MM happiness бъди спокойна, всичко ще е наред ❤️ всички ви мислим - нашите герои ❤️

За изписването ние взехме комплект 10 части, хареса ми и беше доста евтин, но все още не знам дали ще е с него. Вместо пелената ще е с порт бебе.

От болницата до у нас ще си е в коша за кола, но на нас пътя ни е към 40 мин. и имаме много завои.

# 412
Благодаря ти, Muflon, така е. За изненада на всички, най-малкото ни коте наддава най-добре за сега + цели 100 грама е (тоест вече 740) . А кака му и батко му все още се въртят около рожденото си тегло, но скоро се надявам да чуем, че са минали килограм. ❤️

MM happiness, минаваш през труден момент. Никак не е лесно, но самостоятелното ти прибиране вкъщи, слава Богу, е само временно. На единици хора се дават по три съкровища на куп, заслужава си усилието. Моментът с гушкането на дъщеричката ти е бил вълшебен! Heart Как наддават бебчетата? Какво тегло достигнаха? Най-малкият юнак напредва ли също? Пиши по-често в темата, ако това ще те накара да се чувставаш по-добре. Не е задължително да се натоварим от такива неща. Такъв е животът, борба, и всяка от нас го знае толкова добре. Важното е, че в групичката ни има подкрепа. Много прегръдки за теб!

# 413
  • Вестерос
Пращам ти много, много прегръдки 🤗🤗🤗

# 414
MM happiness сигурна съм,че ти е било много тежко да се прибереш сама, но подкрепата на близките ти ще ти даде сили и кураж да се справиш. Много се радвам за най-малкия герой. И тримата съвсем скоро ще започнат да наддават по-бързо сигурна съм. ❤ Пращам ти прегръдки и силна подкрепа за цялото семейство

# 415
ММ happiness, много се радвам за борбения малчо! Всички ще пораснат, сигурна съм. Те все още са във "вътреутробно" време, а са навън, но са юнаци! Предполагам, че ти им говориш, когато ги виждаш? Мисля, че ако и от разстояние им изпращаш мисли да наддават и да растат, ще те чуят. С хората, с които сме свързани силно, често има телепатична връзка, звъним си едновременно, мислим си един за друг едновременно. Така че пращай им мисли. Heart Ние също ви мислим с добро.

# 416
Не искам и да си представям как се чувстваш. Да знаеш, че част от теб е в болницата, а ти във вас чакаш едното обаждане, за да получиш повече информация. Ще си спокойна като си ги прибереш малките човеци. Кураж и сила в този труден момент. Няма ли такава възможност, да ги виждаш и да ти дават да си ги гушкаш? Те ще усетят майчината топлина.

# 417
MM happiness, много се радвам, че се включи и то с хубави вести за бебоците! Нека скоро да бъдете всички заедно вкъщи по-щастливи от всякога!
Дано да можеш все по-често да ходиш при тях и да усещат майчината обич. А през другото време насочвайте положителна енергия, мисли и любов към тях. 🙏

# 418
Началото на прееклампсия най вероятно.
Аз минах през това при първата ми бременност. Имате ли отоци ?

Здравейте , аз съм добре вече не ми е високо кръвното , но имам болки в главата. На систе ми и тонове сме. Нямам контракции. Още два дена сме тук после ще ме изпишат , живот и здраве. Благодаря , много. Начало на премекселия ли нещо такова казаха , не запомних името и нямам време от болки в главата да се ровя в нета. Като гледам телефона , очите още повече ме болят. Слава богу , бебчо е добре тоновете са идеални , плода се движи активно , това за нас в момента е най важно. А за болките в главата сега рязко спадна и още организма уж не бил свикнал.... Днес станахме 31+0 . Моля се силно още пет седмици и 5 дена най малко. За сега не ми казаха дали ще съм със секцио с това кръвно , но мисля , че ще съм и се надявам да съм.
Mm happiness как си , как са бебетата?

# 419
Олее, МХапинес какви хубави новини за малък чочко. Да расте бързо и да наддава, заедно с каката и баткото. И тримата бързо да порастнат и скоро да сте си всички вкъщи. Да се чудиш кой първо да нахраниш, да преобуеш и да гушкаш❤️😋🙏. Като ни споделяш само ни топлиш сърцата, да знаеш❤️.

Общи условия

Активация на акаунт