Любители на котки - Тема 177

• 28 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Ямбол
Скрит текст:
Милата сладка Чери !Много прилича на моята Фи

Хехе наистина много си приличат.Purple Heart
На колко години е Фи?

# 211
  • София
Сладур е Чери. Да е жива и здрава.

Аш и Дейзи не са за под един покрив. На Аш му се играе, но е груб. Тя бяга от него, съска, ръмжи и врещи.
В повечето случаи тя е виновна за кавгата.
А аз просто "неа'м нерви" Joy

# 212
amy_nka, или аз съм го объркала или редактора е приправил името и затова не го намираш. Паста е казаха ми по 1 см да им давам, била много хубава посилвала и имунитета.Те не я понасят😁 изобщо не им харесва аз си мислих че с кеф ще я приемат.Бях взимала от на Дм такивата пастички и Манди беше луда по тях.Цоцкаше от тубичката все едно бебе от беберон.Моите котки също са много слаби и постоянно се чудя на какво се дължи това, защото имат храна по цял ден и когато решат те си влизат и си хапват.Манди повече от 2.300 не става не знам на колко е- да кажем 1 и 5-6 месеца. Тоби е на 5 месеца и 14 дни тежи 2 килограма.Скоро четох във фейсбук хора да обсъждат килограмите на котките си и бях шокирана от прочетеното.Котета колкото Тобчо тежаха към 4 килограма 🙄.
Ето я пастата
Скрит текст:
Другата седмица пак трябва да го водя, че това не подейства.

# 213
Леле, моят котарак е едвам 1 кг., но съм сигурна, че като оздравее ще стане малък рис 😊

# 214
При първи признаци на разгонване.
Финдъс беше кастриранна 9 м.Макар,че британците се развиват напълно на 2 год възраст иглавите им растат до тогава,а и той не беше разгонен.Но избързах🙁
Закари го чаках и точно на годината му го кастрирах първия път.Пак без признаци на разгонване.
Поради тази причина на мен ми препоръчаха да сложа хормонален чип, който не стопирал чак толкова развитието на главата.
За сега съм доволна, ще видим колко време ще издържи чипа и след това ще  мисля как да продължим нататък.

# 215
Aetera,на година и половина е сега,но на снимката е на четири месеца

# 216
Морковелка, на тази фирма продуктите и у нас не се харесват. Аз имам уринарната паста с ДЛ-метионин и Калий (която я водят за стомаха, не знам защо). За имунитет, ако искаш, пробвай капсулите Ветомуне на Ветексперт. Харесват се. Много лесно ще ги дадеш.

Подарявам хубавата Любов, ако на някой му грабне окото... Много лакомо и нахално коте, което веднага ще свикне с който ѝ отвори цял един пауч само за нея. Комуникативна и хитра. Егоист по природа. С кадифено мека козина, която не пада. Ако може да си намери пауч и топло легло само за нея, това ще ѝ е сбъдната мечта. Ако някой си търси Любов - ето я...

# 217
Невероятна, истинска Любов ❤ Дано намери много, много обич !
Ветеринарите ми казаха, че няма да мога да гледам още едно коте, защото моето е вече носител на коронавирусната инфекция. Планирах след време, когато завършим къщата да имам няколко котета и кучета. Дали може според запознатите от вас, на двора безопасно да гледам други, а котарака да си е вътре ?

# 218
Подкрепям за ветомюн. На моите давам и ветоскин и калмвет при нужда на същата фирма. За лакомство го приемат.

# 219
Любов е впечатляваща пожелавам и да живее царски живот!
Това ли е
Скрит текст:
На тази фирма бях взела успокояващите, но при Манди ефект от тях не видях.Имах и затруднения с даването изобщо не ги искаше.

# 220
Това е, да. Ако не е харесала едните, вероятно няма да хареса и другите. Мисля, че са а еднакви овкусители

# 221
  • София
И аз не успях да дам VetoMune. Мъчих се, мъчих се и се предадох. Стои ми почти цялата опаковка. А специално Боги има голяма нужда от укрепване на имунната система.

# 222
Много са им едри и гумени капсулите и затова си мисля, че не ги хареса моята лигла, но и самият вкус не и допадна май.Първо и аз мислих да ги давам като лакомства не се получи не ги искаше.В кренвирши съм ги бутала усети ли го оставяше го.Съдържанието им съм го слагала на гранулки лакомства пак го надушваше и не искаше, същото се и получаваше ако е изискано на месо.Пробвах и да ги заравям в храната и така в повечето пъти се получаваше.

# 223
Не знам за какви точно капсули говорите, но в Добро хрумване два пъти са давали едни кафеникави, май в желатинова обвивка. Аз им отрязвах с ножичка за нокти връхчето и изсипвах съдържанието в устата ѝ.

# 224
Леле, моят котарак е едвам 1 кг., но съм сигурна, че като оздравее ще стане малък рис 😊
Lana,
Да не ти се е паднал Мей Кун? Като онази рускиня дето прибрала едно нещастно коте в снега и то пораааааастнало….. дори нападнало 2ма крадци

Чери сладурана!

Общи условия

Активация на акаунт