Любители на котки - Тема 177

• 28 098
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Вместо да купувате прескъпа котешка трева (посадена или на семена), купете малко семена за житни (продават се насипно на Женския пазар в София), килограмът е около лев. Но грухана пшеница и обелени семена не вършат работа, няма да пораснат.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 16:17 от Недоволна

# 256
BarbieDi, последната снимка е една от най-сладките, които може да съществуват, прекрасни сте 🥰🥰🥰 Оставяш ли маците сами с Ния или им хвърляш по едно око? Имаше ли някаква специална тактика в началото, за да свикнат с бебето?

# 257
Барби, страхотна снимка Heart Eyes. Прекрасни сте!

# 258
  • Стара Загора
BarbieDi, последната снимка е една от най-сладките, които може да съществуват, прекрасни сте 🥰🥰🥰 Оставяш ли маците сами с Ния или им хвърляш по едно око? Имаше ли някаква специална тактика в началото, за да свикнат с бебето?
Оставям ги сами от самото начало. Хвърлих ги в дълбокото и каквото такова. Ама аз съм безотговорна майка :joy

Чумата проявява мижав интерес към нас, ще опитам да я снимам утре за всички фенове. Heart

# 259
Оставям ги сами от самото начало. Хвърлих ги в дълбокото и каквото такова. Ама аз съм безотговорна майка :joy

Чумата проявява мижав интерес към нас, ще опитам да я снимам утре за всички фенове. Heart
И котешките, и човешкото ти дете изглеждат доволни и щастливи, така че дано да има повече майки, които са безотговорни като теб Heart

С Маца пием дълго, неделно кафе в леглото 😃

# 260
Дами, сигурно е обсъждано, и сигурно няма да ми хареса отговорът… но все пак. Заделила съм една торба с любими черни блузи, повечето плетени. И естествено, пълни с косми. Някой успял ли е досега да се справи с такова нещо?

# 261
  • София
Дами, сигурно е обсъждано, и сигурно няма да ми хареса отговорът… но все пак. Заделила съм една торба с любими черни блузи, повечето плетени. И естествено, пълни с косми. Някой успял ли е досега да се справи с такова нещо?
Ако имаш сушилня пусни ги на някоя къса програма. Всичко се чисти при мен.
Пускам на hygienic refresh. Налага ми се понякога да освежавам събрано за прибиране пране.
Дано е ок за плетени дрехи. Плетива май до момента не съм пускала в сушилнята.

Само изкуствена кожа не оцеля в сушилнята Simple Smile

# 262
Аз не, Spring Grinning

Дебнем гълъбите Grinning

# 263
  • София
Наскоро някой спомена за тези джаджи:

Космите се залепвали за тях. Слагала по 2-3 броя в пералнята. Обаче още не съм се наканила да си купя, за да ги пробвам. А и предполагам, че ще зависи от материите. В един пуловер така се заплитат в дълбочина, че едва ли има спасение. Ако е гладка тъкан има повече шанс.

Ето и един произволен линк - https://4sales.bg/ured-za-sbirane-na-kosmi-ot-domashni-lyubimci- … AYASAAEgJBRfD_BwE

Мини Маус, мислех си, че у нас радиаторът е много голям. Joy Твоят бие по големина всички, които съм виждала. Joy

# 264
Барби, прекрасна Ния и сладурче.
Мини, много е сериозен в дебненето.
Нас ни дебне на вилата съседското коте, имам чувството, че яде във всяка къща, докато може, но пък е като цирков артист.

# 265
В една тема ги бяха похвалили тея джаджи. В пералня никаква работа не свършиха при мен. Спрях да ги ползвам.
Взех ги от алиекспрес, 4 бр. за 2 лв. и дойдоха след 2 седмици.

Танче, Joy

Дописвам, че забравих.
MianaNia, да много е сериозен в дебненето. Обикаля по прозорците да ги наблюдава Grinning

Барби, много сладки снимки Heart

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 11:20 от Minnie.Mouse

# 266
  • София
При нас единственото спасение е сушилнята. Джаджи за пералнята не съм пробвала.
При мен прането събира косми след като е събрано и приготвено за прибиране. Познайте защо. Поне е рядко явление.
но пък е като цирков артист
У нас Дейзи е цирковата артистка. Когато е гладна стои на задни лапи, танцува, ляга по гръб, подскача, върти се, гали се. Цяло представление може да изиграе.

А момците продължават с гладната стачка. Снощи си бяха изпразнили купичките.
Оникс реши, че е гладен. Отворих консерва, подушил започна да лиже и като сипах в купичките отказа. Отказа, защото чу че се сипва бебешки пауч Simple Smile
Снощи бяха гладни, не си искаха храната по купичките и сърцето не ми издържа. Изхвърли, измих, сипах нова храна. Хапнаха де, малко. Май предпочитат пилешко. Аз този път купих малко по-разнообразна храна.
Писна ми да хвърлям. Пак ще подарявам.

# 267
Ади си има вече собствено бар столче да зяпа гълъбите. Бени предпочита да дебне от прозореца в спалнята

Ан Мари, като прибрах Бени ветеринарите ме посъветваха да храня и двамата с храна за възрастни, понеже не искаха да ядат отделените. По-малкото зло било, защото бебешката храна е твърде калорична и овкусена и товари черния дроб на зрели котки. Пък Бени си го виждала, голямо здраво коте порасна и без бебешка храна Simple Smile

# 268
  • Бургас
Поръчах три джаджи.Всичко,което може да помогне за събиране на косми е добре дошло.

И Харко е циркаджия.
Ако му се играе обаче,и да спя,ме ръчка да ставам.Много му се радвам и всичко му прощавам.

На това му се вика любов:

# 269
Не знам,аз ли ставам рано,но никоя котка не ме буди.Чакат ме да се размърдам.Дори сега,когато ги храня по друг начин и купите им не са винаги пълни.
Барби,твоите снимки ме размазват.Почти се усеща аромата на бебе❤

За космите-моите не пускат.Не знам какъв късмет извадих.Е,снощи и двамата лежаха у мен,като Зак се полигави доста и доста се търка.Аз ходя осн в черно и имах 3 косъма върху мен.
Повече проблем имам с моята коса,нещо не спира да пада.
И мен ме спасява сушилнята.

Изглеждат еднакви,но са в рязлични дни.Просто,котките ми са традиционалисти,дори Дреба я знам от коя стълба сутрин ще скочи преди мен.
Снимката е от сутринта.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 13:45 от red soul

Общи условия

Активация на акаунт