Любители на котки - Тема 177

• 28 109
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Ще ти отделя като купувам следващия път, Норче. Мисля другия месец в началото да взема. Този месец бая пари изяде котарака Grinning
Ние с него в началото на ноември правим една година съвместно съжителство. Може да ги съчетаем с рождения ми ден и ще стане двоен празник Grinning

# 241
  • София
noragami, Минито е обещала колела да прави Joy
Пак ми щукна идеята за колело. Да се съберем на един брейнсторм и да го измислим Simple Smile

Кореспондирах си със Зооплюс за една спукана консерва, предложиха ми връщане на парите или ваучер. Писах им, че мога да се възползвам от ваучера или ще искам съдействие за покупка от zooplus.com.

Цитат
За съжаление от zooplus.com не можем да предложим доставка за България, но ако има някой специален продукт за който имате интерес бихме могли да съдействаме за добавянето му към Българският асортимент.

Цитат
Ние предадохме заявката, но за съжаление не можем да гарантираме към момента че продукта ще бъде добавен. Ние правим всичко възможно, за да предложим пълна гама от продукти на нашите клиенти в цяла Европа, но понякога може да се появят някои разлики между магазините, поради складове за доставка и логистични причини. Съжаляваме, че сега не можем да предложим този продукт на нашите български клиенти и Ви благодарим за разбирането. При евентуално положително ревю на продукта ще Ви информираме. Желаем Ви хубав ден и приятни почивни дни.

С удоволствие сме на Ваше разположение при наличието на допълнителни въпроси.

Току виж ни огреят с нови продукти Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 12:05 от AnMary

# 242
Ами хайде да съберем. Аз съм навита. Казвайте кога и го правим Simple Smile

# 243
  • Стара Загора
Любчо и Ния

# 244
Ния много е пораснала! А къде е Локумката, че Любчо я замества?

# 245
  • Крайбрежен район
Оле колко са сладки Любчето и Нийчето. Heart EyesRevolving Hearts И как си се разбират по бебешки. People BabyAnimal CatHug

# 246
  • Бургас
❤️❤️❤️❤️❤️
Прекрасни са!

# 247
Сладурковци! ❤️❤️❤️

# 248

На тази дата преди 4 години а в къщи се появи нов жител - котаракът Лео - гальовен, нахален, умен и понякога мъркащ....
Тогава се криеше под бюрото и гледаше стреснато, сега е върху бюрото и сякаш ми се кара, че го снимам

# 249
Колко красота в тази тема, как не съм дошла по-рано? Heart Eyes

Ей този маймун в средата (снимката е стара) преди десетина дни водих за кастрация и оттогава е вътре. Нормално - още не е свикнал, а и трудно ще свикне, всяка нощ към два и половина-три часа вече се е наспал и се започва с номерата. Обикаля, мяука, иска да яде... Disappointed Relieved Някакви съвети за това?
На друг етаж е, при майка ми, тя му угажда, а според мен не бива чак толкова.
Там е и принцеса Катя

За разлика от сина си, тя е кротушка.

# 250
Барби❤
Вкъщи с Див се надпреварваме кой повече косми ръси.
Още нищо не му давам и срещу падането им, а и за поглъщането.
Трева или паста..и кога ?

# 251
Аз трева купувам постоянно. Днес видях и бебешка. За пастата вет ми каза "може би помага". 🙄 Маслото от сьомга обаче определено помага за козина, чак се замислих и аз да го пия. 😂

# 252
Какви имуностимулатори сте давали на котетата си, и има ли ефект ?

# 253
  • Стара Загора
Ния много е пораснала! А къде е Локумката, че Любчо я замества?
Нещо се е разсеяла за момент. По принцип е все около Ния.
Благодаря ви Heart

# 254
  • София
BarbieDi, Heart
А Чумата де е?

Дъщеря ми праща клип на британка, с която съжителства в момента. И ми пише "снимай нашите"... Пратих и снимка на баща и син как хъркат в спалнята Simple Smile
А за косматковците... каквото успях да хвана в кадър.

Имам семенца на трева, трябва да посадя. Аш обича да пасе. Предполагам и другите ще станат тревопасни.
Големите ми правят фасони и гладна стачка. Искат бебешки паучове Joy

Общи условия

Активация на акаунт