Любители на котки - Тема 177

• 27 428
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Моля? Това сериозно ли??? За застрелването.
Като Онзи, дето търсеше стрелец за кучето си

# 406
Защо да не е сериозно.Толкова откачени хора има Стрелят по хора,за такива животните са нищо.

# 407
  • София
Моля? Това сериозно ли??? За застрелването.
Като Онзи, дето търсеше стрелец за кучето си

Сериозно е 😥 Котето си имаше къщичка пред съседен вход, хранеха го, бяха го ваксинирали, предстоеше да го кастрират... много го обгрижваха.
Беше много интелигентно, възпитано, красиво, умно и кротко коте, не правеше бели. Така не се разбра кой...
Сега този красавец живее там (преди си споделяха къщичката).

# 408
  • София
Малоумни идиоти Close

# 409
Аз съм малко болна и си бях в къщи днес.Преподреждах едни шкафове и намерих кутийката със зъбчето на Фин.Детето тогава беше на 5 и все още не сменяше зъби Една вечер намери паднапото зъбче /Фин беше на 6 м. тогава/и поиска да го сложим в кутийка,както очакваше да правим с нейните.
Та,това е на 10 години😊

# 410
Мини, съжалявам за Сузи. Heart

Бях болна миналата седмица и се наложи да сменя храната на Див. Снощи беше ужас. Чистих паркет, но по- страшното, че правих аз тоалет. Голяма борба..Той сърдит, а аз надрана цялата.

Обмислям смяна и на постелката за тоалетна. Силиконовата, която ползвам в момента е непрактична вече.

# 411
Ред, оздравявай бързо.
Рози, радвам се, че си добре вече.
Шефа, както е познат у дома.Joy

Лошо стана, но исках да го хвана отблизо.

# 412
  • София
Тези двамата ме учудиха. Щастието беше за кратко. Понатупаха се.

Друго си е сам да се шириш в това огромно легло.

Дъщеря ми непрекъснато размества леглата по различни стаи.

# 413
Ти да видиш! Не знаех,че отъркването о колите е маркиране на територия...! Мислех,че ги привлича мириса на бензин. Yum

# 414
  • София
Ти да видиш! Не знаех,че отъркването о колите е маркиране на територия...! Мислех,че ги привлича мириса на бензин. Yum

Ооо, не визирам отъркването.... Забележете стойката му и опашката... не се вижда на снимката характерното и треперене... и мокрите петънца...

Истинско маркиране си е.

# 415
  • София
Точно така е, видях го live как ни маркира колата един котарак в двора в Гърция. После видях маркирано и на вратата на къщата. Един вид да си знаем кой командва в този двор.

# 416
Живеем в центъра на София и на Великден един от котаците, които храним в двора, се появи пострадал. Чаках 2 дена да видя дали ще му помине и след като нямаше подобрение, тръгнахме по ветове. Снимката показа счупена бедрена кост вследствие на пострелване с въздушна пушка. Тъй че, да, изглежда у нас подобни случаи са ежедневие....

# 417
Как да разбера, дали е Тоби започвал да маркира и ще се разгони ли скоро?
Какви са признаците при момчетата?
Другият месец започва седмия си месец, на колко е хубаво да бъде кастриран ?

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 00:30 от Morkovelka99

# 418
Живеем в центъра на София и на Великден един от котаците, които храним в двора, се появи пострадал. Чаках 2 дена да видя дали ще му помине и след като нямаше подобрение, тръгнахме по ветове. Снимката показа счупена бедрена кост вследствие на пострелване с въздушна пушка. Тъй че, да, изглежда у нас подобни случаи са ежедневие....
Оправи ли се бедрената кост на котака?

# 419
Как да разбера, дали е Тоби започвал да маркира
Ами че то мирише. Няма как в жилище да не усетите миризмата. На това почива митът, че котките миришели. Миришат ама друг път. Просто когато мъжки некастриран котарак намаркира 10 места в апартамента започва да се усеща, да.

Общи условия

Активация на акаунт