Любители на котки - Тема 177

• 28 041
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Ние сме с четири тоалетни вкъщи, всички с различен пълнеж-силикон, пясък, соева. Ползват ги всичките. Преди, когато бяха само с две, Марси не влизаше в тоалетната, ако Буда е била преди нея и не е почистено.Само пелети не съм ползвала.
Аз преди Буда и Марси не съм гледала никакво животно и нямам база за сравнение колко са умни, красиви и т.н.  Марси е много умна и деликатна, изпълнява команди, но е много студена и дистанцирана, самодостатъчна . Буда е палячо, ревла и глупаче, но може да те разсмее за секунди. Като при хората-природата не търпи празнота, винаги компенсира.

# 391
Тери е много смешна. Като бебе забравяше да пишка и периодично я насаждахме в толетната. Навярно от тогава й остана няавик,  приближа ли се към тоалетната да я чистя, да идва и демонстративно да я ползва в мое присъствие. Ако пък е пропуснала  момента на отделяне на дъното, докато се занимавам със селекция, тя ползва капака. Терни дивотии - научени от нас вече. Налага се да изтърпявам спектакъла по публично ползване на тоалетна и едва тогава да изхвърлям.

По коментара на Заяц: всяко животно е уникално - подобно на хората - няма еднаквост. Затова никога не съм имала чувство, че предавам, когато след загубен домашен любимец съм вземала бебе. Знам, че то ще е нов свят, който нито ще се вмества в света на предходното, нито ще го конкурира. Мястото на всяко е уникаялно и ще остане такова, докато имаме мисли в главите си.

Последно, но мило:
Топлинката топли навсякъде.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 18:50 от Шарлот

# 392

Мързеливи поздрави от едно малко Зеленчи.  Вече на 11 месеца 💚

# 393
Шарлот, пробвах да смеся при втория опит - с дървени такива на best cat. Отказват да влизат вътре, явно наистина не им харесва. Иначе Ади като беше малък бях на царевична и много ми харесваше, но сега ми е скъпа.

И аз съм с едното умно и едно глупаво. Ади колкото е красив, толкова като му видя глупавия поглед и се чудя минава ли нещо през тая глава или не. Бени е много умен и самостоятелен, но и дълго е бил уличен

# 394
Чудя се как да определя нашата, умна или гпупавичка. На моменти и двете. Но едно е ясно, беладжийка е, изобретателна като иска нещо.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:14 от MianaNia

# 395
  • София
Аз най-вероятно от любов преувеличавам, ама за мен Барни е изумително умен и възпитан. Това последното много ме изненадва. Разбира като му говоря, изпълнява команди, слуша, подреден е. Значително повече от двата ми сина.

# 396
Забравих да похваля Сакура.Чиста е Много.Не знам дали,защотое хила майка или си е такава.Ходи да зарива на Зак нещата в тоалетната,мие го,90% от будното и време кинава в миене/ако я пипнем,започва дълго и подробно да се мие,а детето се обижда от това😊/,винаги старателно си обира извън купичката.Голяма ми е чистница тя❤️
От преди час

# 397
Ама големи са сладури Heart

# 398
Мислех, че е само Уши.
Пипне ли го някой и след това задължително се почиства, че и понякога гледа лошо.Joy
Нашият знаете каква хуна е, след хранене няма да разбереш, че в купичката е имало храна.Joy

# 399
  • Крайбрежен район
Те всички са така май. И моя все се мие след като го пипна.

Днес се гушнал в едно одеяло и заспал, а аз му се радвам на ангелското изражение и си го милвам и си му говоря нещо. Heart Eyes Изведнъж скочи, ухапа ме набързо три пъти, плясна ме с опашка, обърна се на другата страна и заспа. Imp А аз останах като ударена от гръм. Dizzy Face Толкова беше сладък като спи, че забравих, че само прилича на ангел, но далеч не е такъв. Head BandSatisfied

# 400
  • София
Моите не бих казала, че са най-големите чистници, но са чисти. Взаимно се мият.
Боже, да си обират ако падне нещо извън купичката... по-скоро вадят от купичките Simple Smile
Научиха и Дейзи да зарива храна. Явно бърза девойката, щот младежите минават често през нейната храна.

Ред, много са ми мили и двамата.
Да им нацелуваш нослетата.

Ходих днес да си правя татуировка и татуиста рече "искам да ти видя котката". Каза, че е виждал веднъж Аш и му е фен.
Дъщеря ми го доведе. И младежът обиколи целият салон с гордо вирната опашка Simple Smile

Малко сънливи снимки

Моето морно тяло е между двамата Simple Smile Отново ме бяха гипсирали.

# 401
Аз добре че прибрах Бени, да има кой да изкъпе Ади. Ади намокря лапичката, измива едното око и е приключил с банята, ако от него зависи. Че и мрази да го мият. Бени го дебне да е дълбоко заспал за да може да го изчисти, защото Ади като се усети и го бие и му хъска Joy

# 402
Здравейте, можете ли да ми препоръчате вет в Дружба, който да е запознат със спецификата на ФИП-а и при който да слагаме инжекциите. Малката котанка досега е лекувана в друг квартал, но приемният дом е в Дружба и ми е малко притеснено дали ще попаднем на вет, който да има опит и да знае как да поставя инжекциите и за какво да следи... Благодаря

# 403
Зимен сън

# 404
  • София
Любимецът на блока 😻 (хванах го в крачка да маркира тази кола)

Много социално и умно коте. Прекрасен!
Дано не го сполети съдбата на Васко от миналата година (някой го застреля 😥)

Общи условия

Активация на акаунт