Любители на котки - Тема 177

• 27 453
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
За разгонването.Мъжките са винаги готови.Ако усети разгонена женска,ще го разберете и вие.

# 421
Понякога не са готови, дори и да имат разгонена котка пред муцуната. Мъжкото също трябва да съзрее. Освен това, мъжките също се разгонват.

# 422
Това е ново за мен.Вет беше обяснил,че след няколко м.възраст са винаги в готовност.

# 423
  • София
Моите ги кастрирах преди навършване на 8м.
При Аш не усетих разгонване.
Но Оникс като стана 7м и непрекъснато се яхаше на гърба на Аш. Захапва го за врата и му мучи Simple Smile След кастрацията затихнаха ищаците.

Като казахте маркиране при котараците... Като студентка имах един котарак Спас. Беше на 1г когато го взехме (осиновихме), стопаните му заминаваха за чужбина. Ние и кучето им осиновихме.
Та Спас не беше кастриран. Не помня у нас да е маркирал. Но на село опикаваше цветята на баба ми. Първо ги подушва, после се засилва, прави циганско кълбо на предни лапи и опикава в движение Simple Smile

# 424
Точно така е, видях го live как ни маркира колата един котарак в двора в Гърция. После видях маркирано и на вратата на къщата. Един вид да си знаем кой командва в този двор.
И като почнат да маркират нАтрапниците Sad … само ходим с парцала. Не по колата де, но на входната врата много е неприятно. Имаме 1-2 такива дето “бой ядат”. И на 2 храстчета си умрат да минат също

# 425
  • София
Ние така или иначе сменяме вратата в петък Simple Smile. Мисля, аз да "маркирам" входната врата с чаено масло, пък да видим кой кого Simple Smile.

# 426
Див го кастрирах, когато стана на 9 месеца. Беше започнал да издава специфични звуци и имаше промяна в поведението му, но не беше маркирал.
След кастрацията, може би около месец след това се кротна значително.
Но сега 3-4 месеца след кастрацията, започне ли да издава онзи звук знам, че мисли пакост. Случва се само нощем.
Много ми тежи това спане на пресекулки..и нямам решение.

# 427
Или го разиграва преди да легнеш, докато грохне, или го затваря в друга стая.
Аз в момента съм доволна - падна ми се не само тъпичка, но и невероятно мързелива котка. От доста години животът й минава в сън, дрямка, излежава не, ядене, пиене на вода и посещение в тоалетната.
Никога не ме е будила по нощите, а в последто време дори когато спя хонякотбга до 10 (вече съм пенсионер) не ме буди. А ако се събудя по-рано и спи в леглото ми, е възмутена, че я събуждам, обръща се и пак заспива. Но все пак е на години - 8 и половина.

# 428
Почти все едно моят 8 годишен писанко. Само на периоди решава да ръчка вратата на гардероба в 5 сутринта. Но в повечето време хапва и спинка. И не ме буди, ами чака да се размърдам.

# 429
  • Бургас
Почти все едно моят 8 годишен писанко. Само на периоди решава да ръчка вратата на гардероба в 5 сутринта. Но в повечето време хапва и спинка. И не ме буди, ами чака да се размърдам.
Харко ръчка мен.
Откакто се поосвести,няма шанс да се успи човек.05:00/05:30 вече ме е изтормозил да ставам.
Винаги изпреварва алармата на телефона.

# 430
Аз съм щастлива, че вече свикна и не буди преди алармата вече. Когато звънне алармата идва да се погали и после ляга и се сгушва до мен. Ето така.

А тогава се успивам.  Направо като бебе се намества на ръката ми. Или се качва на гърците ми и почва да меси.

# 431
Лека нощ от нас.
Номер едно е вече на възглавницата си, до моята!, в света на сънищата.
Очакват се 2 и 3 да изберат спалня Simple Smile

# 432
Приятелят ми учи Блеки да дава лапа. Наградата са едни лакомства за зъби, които котарака обожава. От време на време се усеща и повдига сам лапа, като му кажеш да я даде. Но като цяло е заслепен от миризмата на наградките Grinning

Гледам си снимки на Сузито през годините, от време на време. И намерих тази, която ми е много любима. Преди шест години и половина Simple Smile

# 433
Мини, ти си млада, в голяма част от съзнателния ти живот Сузи е присъствала и е нормално да страдаш така за нея. За огромно съжаление животът ни поднася загуби не само на домашни любимци, но и на близки хора. Спомняме си често за тях, но животът продължава, колкото и да ни е тежко.

# 434
  • София
Гледам си снимки на Сузито през годините, от време на време.
Аз когато и да си отворя снимките в Гогъл винаги има "... years since..."
Дъщеря ми иска да си правим матч тату, но още не си е избрала снимка.

А така се дебнат калинки

Чух Дейзи да издава странни звуци и да гледа тавана. С Аш се качиха на секцията. За малко на плафона да кацнат.

Общи условия

Активация на акаунт