ЮЛЧЕТА красиви, мили, за конкурс са се строили! Гласувайте!

• 11 115
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
biboshka, страшен тест!Много се накефих.  Grinning

elip хубаво е да се въвеждат нови храни на обяд, за да може да се проследи детето за евентуална реакция до вечерта.

За лепенето на ушите - и аз се опитах веднъж да ги залепя на големия ми син,но кожата така се зачерви, че повече не посмях.  Naughty

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 22:21 от sunnycat

# 91
biboshka, на тоя пъзел си признавам, че на "buchanan" 15-та страница ми омръзна и направо заспивам и изобщо и идея си нямам какво е това. Да не говорим, че и "валето" го налучквах 10 минути (jack), е то ми беше най-трудно.

Пробвай, ако искаш това, то е по-интересно и на него наистина се замисляш,  newsm78 чудиш,  Thinking ядосваш  #Cussing out и пулиш,  #Crazy но накрая се чувстваш истински удовлетворен  newsm44
http://try2hack.nl/levels/

# 92
Морскасирена,Алекс заспива само на цица #CrazyДа не говорим,че ако тръгна да го слагам в леглото и я изтърве писва,Голям цицоман излезе тоя мой син;)Да го видим като порасне hahaha
Ние шезлонгът го ползваме като пързалка.ПОнеже не слагам коланите и ако е вдигнат на 45 градуса Алекс редовно се плъзва надолуи днес даже опря крака в пода.
Варненските мами,можете да сте спокойни,че в този дом не се злоупотребява,както на повечето места.Аз ходих веднъж в Овчарово и целият персонал и Директорката с огромна любов гледат децата без значение циганчета,българчета и т.н.А иначе там е наистина голяма трагедия.Аз им носих едни шоколадови рула и ми стана така болно как се радват,че ще имат десерт за обед милите CryНаистина и най-малкото е от голяма полза там

# 93
  • Варна
Добро утро!
Лала ние също се записахме за карнавала, но с тези нашите болести от 1 м. нищо не съм подготвила на Мишо. Много ми се иска да го заведа, но се чудя да ли няма да ми се разсърди ако не е с карнавален костюм.

morskasirena, никога няма да забравим първата любов, тези снимки достойни за корицата на "плейбой бебе" мислиш ли, че могат да бъдат забравени?  Hug
newsm51 newsm51

Изи и Тотко като се разболя му исписаха Имунобебе - а ма голям апетит от тогава, не можем да го изхраним. Татко му трябва да си търси допълнителна работа. Joy Мислиш ли, че може да е от него?

# 94
yolk Като отдохме преди месец и половина на ортопед той откри че от едната страна горе връзките са по-слаби, по-трудно се виждат и каза да правим следното упражнение: да и хващам сгънати крачетата отпред и така да ги разтварям настрани като жабче и прибирам нагоре по 20 пъти при всяка смяна на помперс.
И аз се интересувам от повече информация за акото.

# 95
  • Варна
Здравейте,мами и бебоци  bouquet
Нямаше ме за малко и вие аха да изпишете тази тема без да съм се включила Mr. Green

Честито на месечинките празнуващи днес и предните два дни.Да са здрави и щастливи!  ura
Ние вчера ходихме при педито и пак беше горе-долу същата истерия като предния път,само че този път като влязохме в кабинета smile3514 smile3514 smile3514.УЖАС,помнят децата,ей.Днес сме на ортопед от 17.30ч и после ще влява да кажа там как сме се представили smile3506

Свате,Моля,моля Димитър няма никакви други връзки NaughtyСърцето му е само за Весела Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesкакви да тези приказки,ааааааааааааа!!!
и да я скриваш тоя голата снимка Shockedкакви са тез работи.ще я харесат и други момци и кво ще праим тогаз smile3516
 newsm51 newsm51 newsm51 за Весито и теб от нас  love001

Ние няма да можем да отидем на карнавала,но ще се радваме ако можем да се включим с нещо.Сега ще разгледам темата Hug
Еti31,относно рецептите можеш да ми пишеш на лични ще се радвам да помогна с нещо,но искам да ти кажа както една мама преди мен/сори че не помня името/че всичко е въпрос на вкус.Моя свекър например не яде нищо което не е сготвено от жена му #Crazy #Crazy #Crazy
сега ще отида да гласувам,ама как ще стане незнам newsm78като гледах снимките всички бебоци са разкошни Flowers Bouquet

# 96
  • Варна
Забравих да питам doh
Вчера педката ме даде брошура на ново гелче за звенци което е изцяло на билкова основа.садържа Лайка,алтея/дървесна ружа/и шафран.Някой да го е използвал или да знае нещо за него?2?днес трябва да купя вече нещо че е страшно и се чедя това гелче ли да взема или Калгела newsm12
Оф,днес съм много смотана. Mr. GreenГела се казва PANSORAL

# 97
  • Варна
Хайде и ние да се похвалим с първо зъбче.

Майка каза, че трябвало да се подаде игличка.

Честито на всички месечинки и месечинковци!

Морска сирена, колко е голям Мишо?

Отивам и аз да гласувам

# 98
Добро утро и от нас Hug
Честито на месечинкитеда са здравички.
Айде да похваля бебо,че от една седмица спи по цяла нощ та затова дядо Коледа му донесе вече подаръците Partyкошара и столче за хранене.
Абе гледам и се чудя  Thinkingтук има ли некоя мома свободна да я взема за снаха за мойто момче Joyвсички ли сте се сватосали вече Crazy
Оставям ви че ще папаме  chef

# 99
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета!
Честито на месечинките днес! Живи и здрави!
Аз съм за да си остане всичко както си е напърва страница. Ако наистина се налага нещо да се махне, все пак предпочитам лентичките да останат  Simple Smile.
Някой питаше за охлаждането на гризалките /мисля NAN/ - така се намалява чувствителността и бебчетата би трябвало да ги боли по-малко. Тези гризалки, които са пълни с гел, остават по-дълго студени.
Prascho, много сте фешън!
Jorjito, не съм чувала за този гел, утре ще питам нашата педиатърка. Иначе и ние сме купили Calgel - снощи се опитах да я намажа, но само докато си пъхнах пръста в устата и тя го засмука с все гел по него, така че не успях да го използвам по предназначение...
Narina, как е гърдата след компреса? Надявам се всичко да е ок и да няма усложнения!
Пюрета все още не давам, но когато започна мисля да ги затоплям на водна баня. Нещо тези микровелета не са ми присърце  no.
Изследванията на Вяра са добри - отрицателен резултат за наличие на бактерии. А и историята с кървавата жилка не се повтори - дано и занапред да е така  newsm17!
На нас за сухата кожа частната педиатърка ни изписа едно мазило, което ни приготвиха в аптеката - доста лепкаво и се маже върху мокра кожа, за да запечата влагата. Мисля, че е безвредно, но ще я питам при какви случаи може да се използва и ако искате ще споделя съставките с вас, да се консултирате с вашите педиатри.
Онзи ден в следобедното предаване на ТВ7 говориха за нощното напикаване при децата /в случаите когато не е предизвикано от болестно състояние/. Лекарката, която бяха поканили, спомена, че е добре пелените да се махнат колкото е възможно по-рано. От около 6-7 месечна възраст да се ползват памучни такива, за да може на детето да му е некомфортно, когато ги намокри и така постепенно да се изгради навик за ползване на гърне. Идеята всъщност беше, че пелените за еднократна употреба до голяма степен са "виновни" за зачестилите в последните години случаи на нощно напикаване.
Тук пече страхотно слънце-тръгваме на разходка. весел ден ви желая!

# 100
  • Варна
Пуснах си гласа в урната на N_A_N. Много труден беше изборът. Ама наш`те бебчета са си толкова хубави, а при картичките си мисля, че всички сте некви рекламни дизайнери.

Чао засега от нас

# 101
здравейте и от нас!

честито на всички месечинки и на всички с първи зъбчета!

тези дни нямах абсолютни никакво време да пиша, но гледах поне да изчитам какво сте писали.
реших да се захване с малко работа в къщи, за това времето ще ми бъде ограничено.

имахме трудна нощ!!! към 12 часа гери се събуди и до 3 не можа да заспи. като премерихме температурата - 38.2  Shocked
пихме панадол и слава богу падна. като се замисля най-вероятно е от зъбки, защото слага в устата всичко, което хване. днес ще ходя да купувам и аз някакъв гел, че да видим.
тази седмица може би ще ходим да правим снимка за луксация. има ли някой, който вече е направил?

хайде сега отивам да разгледам снимките и да гласувам.

# 102
ЕЕЕЕЕЕЕе не е честно писах половин час и всичко се затри за секунди като реших да го публикувам!
Отивам си пък! Mr. Green

# 103
Започвам да пиша смешния разказ който писах но се затри!

Онзи ден беше сестра ми на гости!Вечерта на масата си приказвахме и тя взе да разказва как я карат!То не е за смях а е трагично,но аз се смях много!
  Майка ми живее с един темерут,който гледа животни,купува гледа ги малко и продава!Постоянно се карат, той постоянно си събира багажа да се изнася и пак се връща!Понеже живее у нас!
Последния път когато е станало всичко пак си е събрал багажа и се изнесъл, понеже майка не искала да ходят да спят в кочините, та да пазят животните и той се разсърдил и отишъл сам!
Имат една обща кола, която е на майка на името!Той искал да я продадат и да се разделят окончателно!Майка не се съгласила защото смята че колата си е само нейна и не разписала!Прибрали се пак, сдобрили се!Това за 3 дена!Той изхарчил сумати пари докато били скарани!Прибрал се и се кротнал,продал всички животни!
Колата, която е в ужасно състояние,нямала спирачки,съединителя бил развален,скоростите нямали 5та(развалена е),гърнето бръмчи паднало, и колата вие като самолет пред разрушаване,газовата уредба нещо не работила и била развалена,,та майка решила да ходи да управи нещо по тая кола!Отишла в един сервиз,кво оправили не знам,улицата пред сервиза била под наклон!Качила се майка и аха да тръгва да пали и ръчната издала багажа и  изпуснала,колата тръгнала по наклона!Майка набива спирачки, но те нали не работили,въртяла кормилото,но то се заключило,въртяла ключовете, но не могла да отключи кормилото и се забила в един москвич с ремарке!Нагънала цялата шофьорска врата и назад надрала колата!На москвича нищо му нямало!Та колата спряла най- накрая в москвича!Майка се прибрала и оня я почнал,кво направи, къде се блъсна!Скандал!
       Но това не е всичко!
На другия ден той се качил да ходят да оправят вратата да я изчукват някъде!Качил и един негов приятел!Дал на заден но другия още не бил затворил вратата от зад и се блъснали в един стълб!Нагънали вратата на хармоника!
Прибрал се и викал,ами то аз вчера ти се карах ама и аз днес я блъснах,ама ти не се притеснявай на пролет ще я оправим!
Това го разказва сестра ми а ние с батко й се напикаваме вече от смях!Тя вика ами то до пролет може пак да я блъснат що да я оправят!така де!

Още истории имам с тия двамата майка ми и тоя темерут ,но ще се въздържа да не ви изплаша много че да вземете да ме отбягвате!

Хайде бай!

# 104
  • София
Здравейте и от нас с бебче Цецко,

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАКСИМ НА МАМА PINGWINA И ТОДОР НА МАМА MORSKASIRENA

ЧЕСТИТИ ПЪРВИ ЗЪБЧЕТА newsm47

Ние още нямаме зъбчета, но лиги имаме и всичко в устата пъхаме, дали пък няма дядо Коледа да донесе и зъбче на бебчо:)
Още не спим по цяла нощ, даже понякога като се заиграе към 3-4 часа и до сутринта откарва. Аз будя тати да си играе с него, щото на мен много ми се спи.
За чесалки и аз съм накупила и бебо си чеше венците с тях, но и с всичко което му е под ръка.
Мами, Цецко хич не ги харесва тези зеленчукови пюрета и на обяд голяма борба и голям рев пада, като му ги давам. Ама нито с лъжичка, нито с биберона, никак. Много ме е страх да не стане злояд с това бутане на пюре от моя страна и плюене от негова. Всичко вече сме оцветили с блед оранжев цвят (морков и тиква).
Моля, споделете как ги забавлявате тези малчовци, когато са будни. Цецко непрекъснато иска внимание, не иска да играе сам с нищо, а аз вече си изчерпах всички маймунджулуци #Crazy Има много играчки, ама им се радва аз като ги държа и издавам някакви звуци, даже и на музикалните трябва да пригласям.

Хайде целувки от нас Hug и всички да са здравички за празниците

А забравих да ви кажа, бяхме на консултация. Правиха ни ваксина и пълна кръвна картина- всичко ни е ок. Тежим 7330гр и сме високи 68см.
А на ортопед ако не сме имали проблеми на предишния преглед, трябва ли да ходим пак?

Общи условия

Активация на акаунт