ЮЛЧЕТА красиви, мили, за конкурс са се строили! Гласувайте!

• 11 114
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
ние да се "похвалим" - вече можем да падаме от шезлонга  Mr. Green
хем си го знам, че напоследък е като пумпал, но заспа непланирано и го оставих невързан; викам си ще спи поне 40 минути
да ама не, наспал се нашият и после... татито се прибира и го пращам да погледне през прозореца (използвам балкона за наблюдателница Laughing), а той вика - ми няма го в шезлонга Shocked
та като хукнахме от едната стая към другата и тримата един през друг hahaha
Мая си помислила, че се гоним с татко й и решила и тя да играе с нас  Joy
намерихме бебока на земята, ни лук ял, ни лук мирисал...гледа ни и се хили Crazy

добре, че шезлонга беше на земята, че имам обичая като заспи да го качвам нависоко по дивани и легла Rolling Eyes

е, майка ми ни овика и оплака, разбира се, като разбра каква съм я свършила Crossing Arms

пп. украсихте ли елхите
ние днес си купихме изкуствена (досега се дърпах за естествена ама тая година кандисах Blush), ама тя като истинска ве Party
с Мая ще я украсяваме като се прибере от градина след малко
купонът ще е у нас пак тази вечер Joy
айде лека на всички и празнична  Hug

# 76
Ивичка, и Павел преди малко падна от шезлонга baby_neutral. отидох да вдигна тел., връщам се и какво да видя, той на земята по корем, нищо му няма, но  татито се кара, че съм го оставила Joy
За 1та стр. аз съм ЗА снимките
Морскасирена и ние си вкарахме автогол, Павел заспива само на шезлонг. Преди поне вечер заспиваше сам, защото беше уморем, но сега не минава номера Cry

# 77
Ивичка, голям купон и при вас  Grinning Много смешно ми стана, хиля се тука с глас на сценката с гоненицата Joy Аз пък сега подготвям Мишел за снежинка за благотворителния карнавал във Варна. Облякох я с тази ми ти поличка от тюл, която тука една шивачка ми спретна, ама то не снежинка ами снежна виелица е това дете!!!! Еее, като хукна, не мога да я хвана и я мятка тази ми ти пола...Исках ангел да я правя или пеперудка, да й слагам крила, ама реших, че крилата ще ги тръшне веднага и няма да мога да я убедя да ги сложи. Купих една "вълшебна пръчка" дано не извади очите на някое дете...А Пипи ще бъде динозавърче  Grinning

Момичета, гледах албумчето с картичките, невероятни красоти! Не знам как ще гласувам, може ли за няколко? Аз добавих моята снимчица от подписа ми, не ми остана време да направя друга и тази е малко обикновена, но я добавих да ни стане галерията по-голяма.

# 78
  • Варна
sorry che pisha na latinitsa, no neshto mise skapa flex type-a

ивИчка, i Emito e padala vednyj ot shezlonga, kogato ne beshe vyrzana. Po-skoro se chudya dali da ya vyrzvam da ne vzeme da se zahlyupi shezlonga vyrhu neya.
lala Kyde shte byde tozi karnaval.

V momenta slusham kak se osyjda svekyrva po NTv.

Рени, pasirash li go oriza? Machkash li go?

# 79
Първо да ви почерпя по случай месецинката ни:  cook  party002  Popcorn cheers
Честито и на другите месечинки днес! Drunk
NAN, като се охладят- студа намалява болката и чувствителността.
Ели, факир съм Laughing- ето ни с очила
Сега отивам да попрочета;
целувки  bouquet

# 80
Ха, добар вечер!
Да се похвалим и ние, че вече си стигаме краката, а откак го открихме това упражнение, все ги вири нашето юначе. Гооолям кеф! newsm32
Видях, че сте обсъждали памперсите - ние още сме на Pampers 3, макар че и аз забелязвам, че понякога му е зачервено около ластика. Ама нали на тях пише, че са до 9 кг, не се бях замисляла, че може да са малки. А вече трябва да сме около 8 кг. За мое и на бебо нещастие обаче, тъкмо завчера купих цял нов пакет с 88 бр. Така, че поне до средата на януари ще сме на тройката. Sick
Пък аз да ви се оплача сутринта като го съблякох да го преобличам, кожичката му беше цялата на ситни червени пъпчици. Снощи го изкъпах с малко по-топла вода и си мисля, че може от това да е. Иначе сме още само на кърма и едва ли е някаква алергична реакция. Днес цял ден е много нервен - може да му е некомфортно с този обрив! Thinking

С елхата мислим да почакаме още малко - тая събота сме планирали да украсяваме. Мен още не може да ме завладее никакво коледно настроение. Добре, че са приели това за майчинството,че по-спокойно ще ги карам празниците! Grinning Е, върна ми се усмивката!
Хайде честито на месечинките Tada
и лека вечер!

# 81
БИбошка, докато чета поста ти и започнах да се притеснявам.Може ли и на мен да ми изпратиш на лични по-подробна информация.На Ева често акитата са зеленикави или по-тъмни, но слуз и кръв не съм виждала.Дано нищо и няма.И аз искам да останат снимчиците, много ми харесват.Даже съм добавила в 4 месеца. Ева откакто се научи да се преобръща е като пумпал, по цял ден се върти.Няма мира вече. От корем по гръб и е трудничко още и като забоде глава в пелената и се измори и започва да реве. Ивичка, много се смях с вашето изпълнение. Лента на главата и слагах на Ева, но и пада точно на носа и устата  и ме е страх да не се задуши, та вече не слагам. Аз тази година искам естествена елха, така че има време още. Може да украся и изкуствената, ще видим. Ние преди заспивахме сами, но вчера какво и стана, рева цяла вечер, като я гушна и млъква. Та накрая и държах ръчичката и си заспа.
Ети, за салатите, аз ммного обичам рулца от раци, кисели краставички и маслини със  сос от майонеза.

# 82
lala Kyde shte byde tozi karnaval.
V momenta slusham kak se osyjda svekyrva po NTv.

В Гранда, организира се от Сдружението на варненските майки, в неделя 17.30.  Темата е в Календар на събитията. Все още е време да се запишете момичета! Аз не посмях да ви навивам тука, ама понеже Емили пита, използвам случая.  Rolling Eyes Парите ще са за дома в Овчарово, там децата са от 3  до 7 години и имат нужда от нашата помощ. Преди 10-ина дни нямаха даже какво да ядат Sad та се наложи от сдружението да им носят по спешност храна! Представяте ли си? Пред Коледа, има дечица, които нямат даже и картофи за ядене! Варненки, ако имате желание, следете благотворителните дейности и можете да се включите с каквото можете. И кило брашно само е полезно...Сега ще отида да ви дам линковете...Между другото мисля, че Бъни ще е на карнавала също. Тя напоследък не пише много тук.
Ето карнавала:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139620.0

Ето темата за Овчарово, предната се затри и малко трудно се разбира, но може да се включите там, ако искате да помогнете :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148687.0

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 18:23 от lala

# 83
Някой питше за спането по корем - Виктор спи така откак стана на 20 дни  и го почнаха коликите. Имаше период когато само по корем се успокояваше и заспиваше. Та от тогава сме така. А в някои страни даже било задължително новородените да ги слагат да спят по корем.
Не виждам проблем.

# 84
N_A_N, не ме разбирай погрешно, осъзнавам, че са вложени труд и много време за тези букви, просто ме дразни да скролвам толкова много и мисля, че не са толкова необходими и толкова красиви като лентичките със снимки. Това си е мое мнение, въпрос на вкус и никой неискам да обиждам. За новото заглавие - БРАВО, страхотно е, както си прочела на лични, аз вече гласувах.  yes

morskasirena, никога няма да забравим първата любов, тези снимки достойни за корицата на "плейбой бебе" мислиш ли, че могат да бъдат забравени?  Hug

ивИчка, косата ми се изправи като четох за шезлонга, невероятен късмет, че не си го била оставила нависоко. Аз веднъж заварих малката изхлузена наполовина от кошницата за кола и аха да падне, а кошницата на масата. От тогава съм на тръни. А коланчетата са много неудобни, не става непрекъснато да ги слагаш и махаш...

БИбошка, вместо да пишеш на толкова хора на лични защо не пльоснеш всичко за тези акита тук, искам и аз да чета, после може и още някой да иска, а пък който няма проблем с акането няма да чете.

# 85
Леле, мамита, ама вие не сте се шегували за лепенето на ушетата! Laughing Нашите ушета пък са copy-paste от татито и са същинска гордост! Joy
Дайте ми паролка за албумчето Praynig
Рени, защо мислиш че слънчогледовите семки може да са ви проблем. То така и олио не можеш да консумираш, дебела работа става.
Сетих се и за рапичното олио. Навремето съм взимала олио от рапица, по инерция- мислейки го за слънчогледово. Е сега пък дали ще намеря такова? Мисля Майра коментираше, че търси масло от рапица /твърдо/. Доколкото знам, рапичната мазнина, както повечето растителни мазнини си е течна. Може да стане твърда по химичен път- чрез хидрогениране, но какъв би бил смисъла?
А ориза не може ли да се пасира?

# 86
prascho супер сте(между другото имаш и много хубаво цвете)много сте фешън
ивИчка Joy Joy Joyпосмях се на чужд гръб защото и в къщи е такава лудница
Някой питаше за спането по корем - Виктор спи така откак стана на 20 дни  и го почнаха коликите. Имаше период когато само по корем се успокояваше и заспиваше. Та от тогава сме така. А в някои страни даже било задължително новородените да ги слагат да спят по корем.
Не виждам проблем.
точно в Америка беше задължително но сега вече го отричат дори имаше репортаж по БТВ не мога да дам компетентно мнение защо но ако намеря нещо ще пиша дори в репортажа се споменаваше и за спането със завита главичка с одеало
на нас ни тежи дупето и дори не можем да си ги вирним камоли да ги лапнем

# 87
Честито на месечинките днес!

Прасчо, аз само поправих, че съм казала за олио от Рапица (и не съм виждала масло), защото някой го беше написал като масло Peace

Прасчо, много сте готини с очила  Grinning

За лепенето на ушите имаше една тема наскоро (май в Майки беше newsm78) и всеобщото мнение беше да не се мъчат децата с лепенки, че било наследствено и нямало да помогнат лепенките.

Аз изчезвам, че ме хвана гузната съвест пак, че много вися пред пц-то а след 1 месец почвам работа и няма да имам толкова време за Ясмин Cry  Cry  Cry

# 88
Прасчо може да се пасира но не си заслужава за такова малко количество  как ще стане Thinking
Еее,браво за очилата.От оптика ли ги взе ?
За семките не съм сигурна,но една вечер си вдигаше крачката нагоре събуждайки се и аз взех да се замислям дали не съм му предизвикала колики че пекох слънчоглед и много вкусен беше  Joy

Emmilly претривам го през цедка.Може и пасиран,може и да го изпечеш и смелиш и т.н.    

# 89
Да почерпим и ние за случая, макар че доста късничко стана и месечинките вече спят  Laughing. Честито и на другите празнуващи   bouquet.
И на нас ни е излезнала някаква екзема на бузката, но тук я наричат "млечна екзема". Може ли това да е този дерматит, за който говорите? Днес ще звънна на доки да видим той какво ще каже.
Иначе и ние вече доста плачем от тези зъбки. Първите излезнаха без проблем, но това 4тото ни дава доста зор. Иска ми се да не го мажа толкова много с гелове, но как да го оставя миличкото да се мъчи  Sad. От седмица като се събуди към 4.30 и започва едно ядене на одялцето, да не ви разправям. Няма наспиване значи. Тъкмо минаха коликите и зъбите започнаха  ooooh!.
За конкурса много ме е яд, че няма да мога да гласувам, но не мога да видя снимките - достъпа ми е отказан. Затова ми е простено ако гласувам за всички, нали???  Joy
Искам да ви питам нещо относно захранването. Новите храни само на обяд ли се даваха или няма значение? Започнах и аз да се образовам за захранването, че като че нищо не си спочням от захранването на каката  newsm78. Направо ми е като в мъгла.

Общи условия

Активация на акаунт