хем си го знам, че напоследък е като пумпал, но заспа непланирано и го оставих невързан; викам си ще спи поне 40 минути
да ама не, наспал се нашият и после... татито се прибира и го пращам да погледне през прозореца (използвам балкона за наблюдателница
та като хукнахме от едната стая към другата и тримата един през друг

Мая си помислила, че се гоним с татко й и решила и тя да играе с нас

намерихме бебока на земята, ни лук ял, ни лук мирисал...гледа ни и се хили

добре, че шезлонга беше на земята, че имам обичая като заспи да го качвам нависоко по дивани и легла
е, майка ми ни овика и оплака, разбира се, като разбра каква съм я свършила

пп. украсихте ли елхите
ние днес си купихме изкуствена (досега се дърпах за естествена ама тая година кандисах
), ама тя като истинска ве 
с Мая ще я украсяваме като се прибере от градина след малко
купонът ще е у нас пак тази вечер

айде лека на всички и празнична
. отидох да вдигна тел., връщам се и какво да видя, той на земята по корем, нищо му няма, но татито се кара, че съм го оставила
Много смешно ми стана, хиля се тука с глас на сценката с гоненицата

та се наложи от сдружението да им носят по спешност храна! Представяте ли си? Пред Коледа, има дечица, които нямат даже и картофи за ядене! Варненки, ако имате желание, следете благотворителните дейности и можете да се включите с каквото можете. И кило брашно само е полезно...Сега ще отида да ви дам линковете...Между другото мисля, че Бъни ще е на карнавала също. Тя напоследък не пише много тук.

) и всеобщото мнение беше да не се мъчат децата с лепенки, че било наследствено и нямало да помогнат лепенките.
.