Първо честито на месечинките-те са ни най-много днес-да са здрави и да слушкат!

За Калгела да кажа скромния си опит: снощи Дая ревеше и не щя да заспи. Намазахме я и на 3-тата минута спеше дълбоко. И така дълбоко спа до 5 ч.,което не се бе случвало от месец. Нито за биба,нито за нищо не се буди. В 5 яде,после 2,5 часа сън. После пак яде и още 2 часа сън.Като при всяко будене си я мажа де. Незнам от Калгела ли е,от безсънните нощи ли,ама спа много заека
Сега си рита по голо дупе,докато мам свърши малко работа 
isi_kam, мисля, че тва на Хип е някакво кремче или готова каша
Ако даваш каши не виждам проблем да го пробваш. И после докладвай-спи ли спокойно бебето...galiq, пак някой е чел между редовете
...по моята схема жълтъка е от 4 навършени месеца. А и педито така каза 
Ели, ми кое му е трудното на месните пюрета-като зеленчуковите,но с варено месо. Смешни истории давай тук,да четем и да се смейм
С анкета гласуването трудно ще стане,че трябват 5 анкети,а не знам дали може толкова наведнъж да се пуснат
Пък и може да се гласува за себе си или пък да не се гласува /за да може другите да не трупат точки/,което,както някои момичета се опасяват,може да доведе до разногласия. Тъй,че по-добре да има някакъв контрол-от мен или друга мама,която изяви желание. Не си мислете,че се опитвам да налагам собствени правила,просто искам да създам някаква организация
Ако някой друг има цялостна стратегия как да стане всичко и съответно иска и има време да се заеме с това-да казва,нямам против
Ако няма, давайте по моя начин,че времето напредва и нашите Коледни конкурси ше станат Великденски
После ще издиря поста си,в който обяснявам подробно моя план и ще го пусна пак за недоразбралите. А сега бягам,че се оакахме

Тук няколко дни неможах да се докопам до комп, но сега сядам та малко и аз да попиша.Празнувахме в събота РД на големия батко, а сега като сядам вие сте изписали темата на НАН.
На останалите май разбра че му давам нещо странно на вкус и такива мутри правеше.Все едно му давам лимон
.
Бибошка,ти си продължавай със снимките