Любители на кучета - 131

• 32 559
  • 718
  •   1
Отговори
# 165
Davs, моя го кастрирах в клиника Парадайс, ако сте от София.
Съвети за хапането на бебе на 2 месеца? Стремя се да я изморявам възможно най-много, но като се има предвид, че не може да излиза явно в двора не е достатъчно. Хапе французите и те и се карат. Не вярвам да й направят нещо, но знае ли човек.

# 166
  • Пловдив
Davs, моя го кастрирах в клиника Парадайс, ако сте от София.
Съвети за хапането на бебе на 2 месеца? Стремя се да я изморявам възможно най-много, но като се има предвид, че не може да излиза явно в двора не е достатъчно. Хапе французите и те и се карат. Не вярвам да й направят нещо, но знае ли човек.
Спокойно ,нищо няма да му направят на бебето(освен ако не са нещо с "психични" отклонения).
Те ще го научат да не хапе.Поне за сега ,ако е по-голяма от тях порода.Като порасне може и да си разменят ролите.

# 167
Лори с нов нагръдник. Отнесе  хвалби вкъщи , че е красива с него.И навън ходеше все едно е със златна корона на главата.Много важна.Като малки деца са тези наши сладурчета...

# 168
  • под тепетата
Лориии, ми хубавица си си, как
няма да се фръцкаш!
 Кога минаха 10 години...

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 11:49 от bilqna_69

# 169
Лори с нов нагръдник. Отнесе  хвалби вкъщи , че е красива с него.И навън ходеше все едно е със златна корона на главата.Много важна.Като малки деца са тези наши сладурчета...

Супер е нагръдникът. Червеното отива на госпожицата. 🌺

# 170
Е, ами хубава е, как да се не фръцка?!?
Нашата Джини е станала голяма калпазанка. Уж я чакахме да се кротне, след кастрацията, а то- още по-голямо диване стана: лае де що види( особено един комшия- нещо не го харесва и само до доближи кооперацията и  всички разбираме), навън по кучета и хора, вкъщи няколко бели направи( краде и гризе стелки от маратонките), капризи взе да проявява  и към храната и съм се видяла в чудо. Някакъв късен пубертет ли е, ранна критическа ли или просто още ни е ядосана, че няколко пъти ходихме без нея на почивка?!?

# 171
  • София
На Буба "пазителството на улицата" (разбирай лай, щом нещо помръдне) идва от на ММ насърчението. Вярно, че е хубаво като видиш кучето, което в апартамента е спяло по цял ден, сега да лае и да търси закачки... та си я научи, че да лае е радост. Но като се разлае в неподходящ момент, нашичкият се чуди защо не може да я озапти. Е, то горкото не знае кога ти е удобно и кога не! Да не би и при вас някой тайно да я насърчава с лая? С обувките и храната звучи като зов за внимание.

# 172
  • Пловдив
Затягане на дисциплината му е майката.

bilqna_69,
Дисаги ли има Лео(не се вижда добе и с увеличение)? Да си носи сам паниците,водата и маджата,а може и някоя постелка ,cool Wink

# 173
  • Бургас
Това не е Лео, това е предишното куче на Биляна, мисля, че се казваше Макс...
Иначе се чудя и аз дали да не туря на Елза едни дисаги, хем ще отслабне, хем работа ще върши, няма само аз да й нося торбите и топките я.

# 174
  • Пловдив
Това не е Лео, това е предишното куче на Биляна, мисля, че се казваше Макс...
Иначе се чудя и аз дали да не туря на Елза едни дисаги, хем ще отслабне, хем работа ще върши, няма само аз да й нося торбите и топките я.
Ама с тая склонност да се въргаля в де що миризливо види,ще переш не само нея ,а и нагръдник/дисаги
Smile
За кучето знам ,че е предишното,но бъркам името явно.

# 175
  • Бургас
Ааа, с дисаги щом е, никакво пускане от каишката!
Макар че и вързана понякога успява да се овъргаля Simple Smile

# 176
Поизпуснах малко темата напоследък и виждам, че е имало рожденници. Нека всички, които са имали повод да са здрави и щури 🤗

Едно спящо магаре да покажа аз:

# 177
  • София
Една вълчица джобен формат Laughing, която днес има рожден ден - 10 години.

# 178
Артемис честита и здрава да е и още поне няколко 10ки да празнувате заедно 🤗

# 179
Честита да е Ксениа/я, ако не бъркам името 🫣😆
Да е жива и здрава, и още поне 10 години да пълни дните ви с любов 🎂🥳

Общи условия

Активация на акаунт