Любители на кучета - 131

• 32 583
  • 718
  •   1
Отговори
# 210
Днес ходих да гледам един кучешки хотел, че през февруари ще трябва да оставим Пикачу за десет дни и по този повод се разходихме из полята и вече имаме една снимка изправен.

# 211
Цветята ли да гледам или кучета, то голяма красота!
Благодаря ❤ Цветята в темата за такива редовно ги показвам. Тук акцента са душковци Simple Smile

# 212
Малко със закъснение, благодаряя Ви за бързите отговори! Ще попитам в близкия до нас зоо магазин за това масло от сьомга.

Вмомента от интернет мисля да поръчам само това https://stilnokuche.com/produkt/puppies-tava-toaletna-za-kuche/ (стори ми се на добра цена, а и никъде другаде не открих), че много обича след като си свърши нуждите да разкъсва пелената навсякъде у дома. Smile

# 213
  • тук-там
Магни, чуденса градинка си спретнала за любимеца Simple Smile
Дайте акъл с какво поддържате зъбите. Аз пробвах да ги мия, но не се кефят.

# 214
mtz, тя градинката, че е за любимия е така, но за двуногия - не спря да реве 12 години колко му липсвало зеленото. Айк като бебе що палми семеначета унищожи и все виках подире му. Кротна се вече, въпреки че лятото беше заловен да събаря една и съща саксия няколко пъти. Нарочно, нещо не му хареса бялата бугенвилия Joy Има и техника покрай плюшките, които прибирам в кофичка - с една лапа я обръща, не понася да не са разпилени навсякъде. Зъби още не съм пробвала да мия, разчитам на това, че хапва гранули и дъвче (уж). Но ще трябва. Ресането го понася за миенето на зъби не съм сигурна. А и не знам как се мият с размери на кибритени клечки Joy

# 215
И ние не мием зъби. Не съм забелязала натрупвания или лош дъх.

Ябълки обичат ли? Доста добро природно средство за почистване на зъбите при хората е, предполагам и при кучетата ще има подобен ефект. Нашият хрупа редовно цели ябълки и моркови.

Само за дентални лакомства иначе се сещам. Не съм сигурна обаче, че масовите вършат някаква работа за по-големи породи, защото на раз-два и пръчицата изчезва.

# 216
  • тук-там
Ядат ябълки, да. Ще ги увелича в менюто им.
На Мокка и Нъки градината е натурална - сама си се поддържа Simple Smile

# 217
  • Бургас
Елза сама си поддържа зъбите - с пръчки. Иначе давам ябълки, дентални пръчки, рога, копита...

# 218
  • в голямото село
Аз също давам дентални пръчки, ябълки, а пък гризането на пръчки не го коментирам. Даже си ги носим в къщи понякога. Купила съм и паста и четка за зъби, но се пробвах два пъти и не го кефи.
Неделно размазване на топлото слънчице

# 219
И аз идвах с подобна снимка на “внучката” 😊

# 220
  • под тепетата
Ха, Йода се пече на ☀️
Времето е супер и по Главната е пълно с кучовци, което много ме радва!

# 221
А ние сме се скрили от слънцето и докато аз варя боб, той чисти зъби. И се облизва 😂

# 222
  • София
Буба дъвче гризалки от пресована кожа и дентални стикове, а ветовете ни бяха препоръчали  и едно гелче за устн ахигиена, което уж помагало за зъбен камък. Само че ние все забравяхме за него и накрая го хвърлих, че остаря. А с четка е абсурд при нас - не понася и не дава, само я стресирахме като опитахме.
Не знам дали е заради кожените гризалки, които дъвче от бебе, но чак на 9 години й чистиха зъбен камък, бяха изненадани докторите ни.

# 223
Момичета и момчета аз ще вляза с малко по-смотан въпрос.. Телефоните се вдигат.. За това мисля, че все някой може да ми отговори... Утре пак ще звъня така или иначе.. Дали пускат кучета в зоологическата градина Варна 😅

# 224
  • sofia
Едва ли пускат кучета в зоологическата градина...
За да не изтърве топката...

И малко размазване:

Общи условия

Активация на акаунт