Любители на кучета - 131

• 32 576
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
Ще го изтърве Лиско, защото ушите не са в аеродинамична форма. Laughing

# 541
  • София
Нори също много обича айсберг. И моркови обича, но не и ябълки. Грозде съм ѝ давала, но ще знам вече че не трябва.

Поздрави на Лори!

# 542
Кученце в гнезденце

# 543
“Знам, че тук имаше няколко парчета ябълка, поне едно не остана ли за мен?”

# 544
  • София
Ох... "защо тъгува Гилбърт Грейп" Grinning Поне половинка няма ли за момчето Simple Smile

# 545
Хич не му се връзвайте. Днес е на една ябълка по време на сутрешната разходка, половин след закуската от вчерашната кутия за храна на дребната, голямата одеве си сподели банана с него, довечера ще изпроси поне един морков, докато правя салата. Яде повече плодове и зеленчуци от мен, това е сигурно. Joy

# 546
Моркова суров ли го давате, не съм давала до сега 😁Рокото проявява интерес към зеленчуците, само краставица, и зелена салата съм давала. Какво друго може 🙂

# 547
  • София
Морков и сварен, и суров (суров хрупа и е фаворит). Буба хапва и ябълки (без семките), банан, боровинки, сварен картоф, сурово зеле по малко, някое зрънце царевица, чушки сурови или готвени, грахчета.
Никакъв лук, никакви цитруси, никакви подправки, нищо мазно.

# 548
Благодаря много 🌷

# 549
"Мандарината е полезна за кучета, защото носи множество ползи за тялото. Сред тях най-забележителните са следните:
Осигурява вода, като по този начин допринася за хидратация.
Съдържа витамин Ц и антиоксиданти за по-силна имунна система.
Допринася фибри, което е от полза за работата на червата.
Това е допълнителен източник на калций у протеин.
Могат ли кучетата да ядат портокал?
Подобно на мандарината, портокалът е цитрусов плод добър за кучета, стига вкусът да е сладък и косматият ви приятел да не го отхвърли заради интензивната миризма."
Ето и още един източник на инфо .. https://www.slrb.bg/novini/lyubopitno/2019/03/portokali-i-mandar … drave-na-kucheto/

Аз давам на Тайра още от малка.И лимони е яла 🤷😅
И грозде съм ѝ давала да опита, ягоди, боровинки, малини, праскови, череши, сливи 😀
То до натравяне се стига, когато количествата са доста повече от 10-15 % от теглото.А с 1-2-5 парчета (примерно на нейните 40 кг, трябва да изяде 6 кг грозде да речем 😅) няма опасност 😌

# 550
Лори  си бере  сама  през лятото-горски  малини.Къса си само червени🤣Ако аз и дам- не.Хапва банан  , когато сме на поход в планината./ вкъщи го плюе/Зеленчуци- не желае да пробва.Обожава пъпеш и диня.Ябълка също.

# 551
  • София
Мери, на мен така ми казаха ветовете още отначало. Може би защото Буба е малка и ни е първо куче, та да се презастраховат. Явно може портокал, но без семки, без ципа и без бялата част... я да си яде ябълките Grinning
Ето тук има доста инфо.

# 552
  • Бургас
Елза не ще мандарини и портокали. За банан и от сън става.
Днес отказа главата и опашката на никулденския шаран. Съвсем пресен беше като го сготвих. Много учудено ме изгледа и се махна от купата. А иначе не отказва никакво ядене, риба ядеше досега всякаква. Силно съм изненадана, за първи път такъв каприз с яденето.

# 553
  • Sofia
Tintina, така цялата глава ли и даваш? Аз не смея рибешки неща да не би някоя кост да направи беля, само кожи понякога.
Както знаете, Чоки е като прахосмукачка, мисля, че досега само сурово зеле ми е плюл, на нищо друго не прощава!

# 554
  • Пловдив
Принцът Шошо плодове и зеленчуци не яде. Никакви. Някой път като прояви интерес ако някоя друг яде - лапва и плюе. Triumph
Като беше малък ръфаше морковчета, сега и това отказва.

Общи условия

Активация на акаунт