Любители на кучета - 131

• 32 572
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
Вълчан май само лимон категорично не ще. Зеле не отказва. А бадеми хрупа като човек, дъвчейки поне няколко пъти внимателно. Последно установих, че и белен слънчоглед обича. Понеже аз ям, като ме види, се нарежда и той. Тях обаче му ги изсипвам в купата. Остава и семки да почна да му давам една по една. Joy

# 556
  • София
А, ядки всякакви обича - леблебия, орехи, слънчолед, тиквени семки... И пуканки обожава!

# 557
  • София
Внимавайте с ядките. Доста са мазни, а кучовите стомахчета не се справят добре с мазнините. По тази причина и Авокадо трябва да се избягва.

# 558
Моето голямо прасе не яде само яйца. Рейчето е доста капризна от към всякаква храна, а това малкото за сега само банан и ябълка сме давали и моркови. Вчера сутринта давайки на Кайра закуска в един момент ги виждам двете госпожици да ядат от една купа. Все едно за френската госпожица не съм дала в съседната. Ама поне не се карат.
Някой имал ли е проблем с малко количество калции и по-голямо колич ство фосфор в организма на куче? Кайра има недостиг, сега даваме само чист калции, да видим дали ще се оправи. Как на човек да му се ходи на работа така като го гледат...

# 559
Мейпъл обича всичко. Най-любими са и краставица и морков. Но давам и банан, чушка, малини, ягоди . Сега, в сезона на тиквите, и варя тиква. Лятото на село в двора като беше свободно пусната, ходеше да си бере грозде от ниските лозички, та я вързах накрая, че нали е вредно. ( Също изравяше екскрементите на котката от градината, което спомогна да и ограничим достъпа).
Наскоро и дадох съвсем малко парче мандарина и това беше най-дълго дъвканото парче храна през живота и. Явно не и допадна особено, но сега продължава да се реди, докато беля мандарини.
Сега, понеже се налага да я мажем с една пяна, а тя хич не обича, мажа в купичката малко чисто фъстъчено масло и изобщо не забелязва какво се случва Grinning
Иначе ми е първа помощница в кухнята.

# 560
  • Бургас
Tari Tasartir цели глави давам винаги, без други кости. Дъвче ги без проблем. Големите кучета имат силни и здрави челюсти, те могат да изядат цял плъх Simple Smile Фенерите, които й готвя, също давам цели.

# 561
  • София
Внимавайте с ядките. Доста са мазни, а кучовите стомахчета не се справят добре с мазнините. По тази причина и Авокадо трябва да се избягва.
Оооо, нали си представяш по колко получава горкото? Трошици! Но и на толкова се радва Simple Smile
На авокадото явно токсинът му е проблем, не толкова мазнините.

# 562
Авокадо не давам. Знам, че е убийствено токсично за папагалите, та без да съм чела как се отрязва на кучета, ми е в забранения списък.

Аз давам по 3-4-5 бадема. Не обичам конкуренция. Joy

# 563
Roo как е Лори? Че аз не пиша, ама си ви следя и стискам палци 🤗

По повод дискусията за плодове, зеленчуци и ядки да си кажа и аз, каквото знам 😁 Цитруси са ми казвали ветеринари, че не било полезно. Той Макс като малък обичаше да хапва банани, ама от години не ги поглежда. Иначе е пробвал всичко - портокали, мандарини, ама не са му любими. Просто пробва, защото ние ядем. Даже последно помело си е хапвал, защото племенника много обича, а щом той яде, значи става за ядене и от Макс. 😆 Грозде също е хапвал, но аз му махах семките, защото бях чела, че не самото гроздче е опасно, а семките вътре. Ама, както Мери каза на 40 кила куче няколко зрънца не се усещат. 😁

Хайде да ви споделя първата среща:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 14:45 от Sivi

# 564
Сиви,.....вълшебни снимки...Милото кученце как си гледа бебенцето!Имаш цялото щастие на света, мила!♥️   Лорчо с всеки ден е все по- добре,благодаря!

# 565
  • под тепетата
Еха, благодаря,Sivi! Много нежно напомня Макс, че си и негова мама! Прекрасна розова бонбонка Heart

# 566
  • София
Сиви, прекрасно бебче.  Много щастие и здраве ви пожелавам.

# 567
Сиви, прекрасни са! Да сте здрави и щастливи! Разказвай като имаш време как се нагаждате! Бебче и куче, ох, разкош!

# 568
  • София
Сивиииии Heart  То нежност, то красота! Да бъдат дълги години заедно в белите батко и сестриче!

# 569
  • София
Sivi, точно за вас си мислех днес! 🥰🥰🥰🥰
Страхотни сте! Много здрави да сте!!!

Да ви покажа моите най-обични сладурчета, че отдавна не сме се разписвали, но пък ви следя:

Общи условия

Активация на акаунт