Любители на кучета - 131

• 32 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Боже мили, каква красота!
Напълнихте ми душата с тези бебоци! И верните им пазачи!

# 586
Естела!!!Страхотна банда, начело с мъничката принцеса!❤️

# 587
  • тук-там
Естела, страхотни са! Да са ти живи и здрави!
Сиви, да ти е живо и здраво бебенцето! Много любов вкъщи!

# 588
Здравейте, имам френски булдог на 3 месеца , преди дни му клепнаха  2те ушенца и му взех  гранули с калций , моля някой който е имал същия проблем да ми каже дали трябва да му давам нещо допълнително.

# 589
Говори с ветеринар. Гранули с калций не мисля, че ще доставят кой знае какъв калций.

Не съм наясно с френските булдоци, но за немските овчарки например в периода на зъбосменяне се счита за нормално да клепне някое ухо, защото теглят много калций към зъбите. И май е общо за всичко породи с прави уши.

# 590
Аз имам френски булдог - имаше кратък период на клепнали уши, но се оправиха. Не ги пипайте. По принцип може да клепнат и от милване по ушите. Виждала съм хора да ги връзват с ластик... не знам колко е ефективно обаче. За калция по добре се консултирайте с ветеринар. Че имало значение калции:фосфор в организма в какво съотношение са. Гранулите с калции няма да свършат кой знае каква работа. Има си хапчета с калции. Кученцата ги ядат като лакомство и не се дърпат. Но преди да ги давате отидете на лекар.
Естела, прекрасна ти е бандата.
Сиви, невероятен коледен подарък. да ти е живо и здраво бебчето. Дано кучо не ревнува много. Но съм сигурна, че ще се нагодите.

# 591
  • Bарна, морето, сините вълни

Надявам се, че всички сте здрави и заедно с любимите хора и животинки по празниците и не само! ❤️❤️❤️

# 592
  • под тепетата
Като се поразшетах видях, че кака Монка е пораснала с цяла една годинка! Да ти е жива и здрава голямата усмивка и да ни я/ги  показваш по-често!

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 21:28 от bilqna_69

# 593
Мила Деспи, твоята тройна, вълшебна банда си я,, следя" и в кулинарната ти страничка!/Ах, колко вкусотийки съм имала за идея , от теб!Благодаря!/ Наминавай  тук, като имаш време!Прекрасни снимки!

# 594
Тайра се умори от чистене днес 😅

# 595
  • sf
И Нейчо се умори без дори да е почнал да работи 😆
Скрит текст:

# 596
И Мепката се измори, все пак цяла сутрин готви с мен в кухнята Grinning

# 597

Чета ви постоянно ,страхотни сте ... и отново казвам ако не бяхте вие със съветите ви ... (освен един човек ,който се беше изказал,че не си искам кучето,защото не било потодисто,нещо не ме беше разбрал) нямаше да се справя,просто без вас ,вслушвах се във всеки един съвет,кучето спря да ме напада ,слуша ме ,чакаме си бебка,надяваме се,всичко да е наред ... бях писала и наскоро за кастрация ... лекаря си каза ,че това му е характера просто и едва ли ще се промени... сега избягвам мъжкари навън,заобикалям и ми е песен ... целувам ви всички малки майнунки... стискам ръце на всички стопани,защото вие сте велики !!!!

# 598
  • под тепетата
Прав е донякъде ветеринарят, но и не съвсем. Ще дърпа към разгонени  женски и това ще е повод за агресия към мъжки, както и решаване на кой е по-по най. Половината проблем може да се реши с работа с кучо, макар да виждам, че не е сега момента Simple Smile

# 599
A бъдещите очи на четири лапи работят и през уикенда...

Общи условия

Активация на акаунт