Любители на кучета - 131

• 32 318
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia

Тук Лелето ни изнася концерт с кравата си. 😀
И благодари за милите думи! Мак...Мак не е толкова доволен...

# 631
Честито на всички рожденици, да са здрави и да носят много радост на човеците си.

Да споделя, че ми адски притеснено. През февруари ще трябва да оставим Пикачу за 10 дни в пансион, че ще ходим на ски и не можем да го вземем със себе си. Притеснено ми е повече, отколкото когато детето отива на лагер. А мястото е препоръчано, видяла съм го, но отсега ми се свива сърцето при мисълта.

# 632
  • Пловдив
Честито "пълнолетие"  по Американски на Саске! Още много такива торти да изяде ,слушаики с тез ушаци .
Честито  и "задомяване" на Леон.Още дълги години да ви "пеее" Simple Smile

bilqna_69,
"Мунчо" също беше  изкъпан вчера. Предвид ,че все още е топло и се очаква следващите 3 месеца да не стане по-топло.Зимата от утре,евентуално.
Той обаче за разлика от Холи се кефи на тази процедура,за разлика от рязането на нокти на 5-тия пръст .Пак му пуснах кръв от единия,защото шава.

# 633
  • София
Леончо и ти да си жив и здрав! Дълги години вярна служба на твойте стопани! Много лакомства, игри и гуш да получаваш!
Страхотен си!!! ❤

# 634
Загубихме се напоследък поради разни причини, но ето я Кио в пълният й блясък! Smiley Revolving Hearts

# 635
Khaleesi страхотна е Кио, ама снимката с котака е много готина, как само се гледат 😍
Кришка честити 3 години съжителство с Леон! Още много по 3 да ви изнася концерти у дома 🤗
Галски като гледам Чарли как се е подредил за салата мисля че му е минала сръднята заради заетото място 😃
Nedinka май за нас хората е по-стресиращо дс оставяме качаците, ама ако от малък го научите, че ще има и такива моменти ще ви е страшно улеснение занапред, защото все някога се случва да не може да са с нас.
Змия какви са тез бани в тоя студ 😁 ама Холи пък каква е сресана и хубава 😍
Мери то голямо чистене е паднало като гледам дълбокия сън на дивана 😄
Magni туй вярноне само очи и тук таме уши 😉 А пък Айк каква е усмивка сладка 😘
Tsufi козина все има от де да пада целогодишно. 😆 Той космопада е два пъти в горната за по шест месеца, тъй че свиквай 😉
Шарлот аз не мога да препоръчам никой, но се надявам да намерите точния вет и правилното лечение 🤗
AniKa ей на това се казва да позираш за снимка с широка усмивка 😃
Estela разкошна ти е бандата 😍 При нас Вивата като подуши, че има бебе и избяга в другата стая. Хич не иска да си има нищо общо нито с човешки бебешоци, нито с кучешки 🤣
Пропускам доста от вас, ама на следващото включване ще се реванширам, иначе да знаете че са ви страхотни кучаците и много обичам да разглеждам снимките им 😍

# 636
  • София
Честито, Кришка, че преди 3 години сте се сдобили с домашен певец Simple Smile И на Лелчо честито, че се е сдобил с истински приятели! Обадете се да си взема билети, като стигне до зала 1 на НДК Wink
Щастливо и сплотено да живеете, и хем и Мак да разнообразявте Blue Heart Здрави да сте!

# 637
  • София
Честито порастване на рождениците! С все такава обич и желание да бъдат обгрижвани! Purple Heart
Кио е голяма прекрасница. Толкова добрина струи от погледа й... А нашият малчо гледа само каква поразия на направи. Само някой да направи грешката да изтърве нещо на земята и се стрелва натам. А за чехлите да не говорим... Ако нещо е изчезнало всеки знае къде да го намери - в креватчето му. То се използва само за скривалище на ценности. Smile
Сигурно е обсъждано преди, но към момента кое изпитано място в София бихте препоръчали за хотел?

# 638
  • тук-там
Честит да е Леончо! Все така да радва Кришка и всички около себе си!
Кио липсваше, много е красива!

# 639
Здравейте! Има ли някой с прекрасните любимци Лагото романьоло тук?

# 640
  • под тепетата
Честито , Леле! Попаднал си на точното място и твоите хора! Да знаеш, много обичам да ходя на концерти, добър слушател съм Smiley
 Зъбчо, режа нокти на заек безпроблемно! Не ,  че не шава, даже много му трепери гъзинката от страх Sweat Smile Виж, на куче не ми се е налагало.
 Кио, страхотна мацка си !

# 641
Целувки от Мейпъл за празнуващите Саско и Леончо

# 642
  • Пловдив
bilqna_69,
Аз режа само на петия пръст,те няма как да се изпилят сами.

От "Черния Петък" моя "Негър" се сдоби с Julius K9 - IDC Y-Harness Long Walk.
Нали е за Негрите измислен тоя ден Simple Smile

# 643
  • sofia
Честит Първи Сняг!!! 😀

# 644
И от нас!

Общи условия

Активация на акаунт