Любители на кучета - 131

• 32 310
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Как първи? Втори е! Но на Буба й е все едно, де - излезе, свърши работа и се прибра. Дори не стъпи на снега - само по разчистеното и набързо обратно Grinning
За сметка на това, малкото (само на възраст) коте на двора опита да улови снежинките, а натрупалия сняг опита да набие Grinning

# 646
При нас нямааа ... 😩😭
А аз така да обичам сняг..🥹❤️
Завиждам ви!! 😁

# 647
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз завиждам.
Последните години във Варна не натрупва изобщо, ако въобще завали...

# 648
И при нас няма сняг, но е толкова студено...

Или вероятно аз съм отвикнала. Тази сутрин заведох детето с колата на училище в разрез с всички мои разбирания  за намаляване на ползването на колата.

Пикачу обаче нямаше никакви проблеми. Десет минути се мота на -5 градуса и нямаше никакво желание да се прибира. Пак се замислих дали да не му взема палто. Гледам всички кучета около нас с неговия габарит (болонки, пинчери, шицу,...) са облечени.

# 649
  • в голямото село
И нашия първи осъзнат сняг. Стъпваше като балерина и бързо бързо Към вкъщи

# 650
  • София
В снежен ден е като в горещ ден. Или като всеки друг ден.

И похърква Simple Smile

# 651
Раз-два-три, Тарунделка се скри...ама друг път. Чернеем на бял фон. Grinning

# 652
Здравейте,

Нахлувам темата с надежда някой от вас да ми даде практичен съвет, къде бъркам и как да оправя проблема.
Имам стаф, прекрасен е, сега на Коледа ще стане на две.
Естествено с изградени хигиенни навици, но до преди две, три седмици. От тогава започна да ходи по голяма  нужда в къщи.
Първо мислих, че нещо не е успял да стиска, животинче е все пак. Но той го прави буквално и половин час след разхидка и то буквално след като излезна от нас, а батко му се е прибрал до час след това.
Разбира ясно, че е напеавил беля и като му кажа че е наказан директно си отива на килимчето. Опитах и да игнорирам  това че е направил нещо с надеждата, че това ще помогне, но той започна освен това да гризе някакви неща, коледната ми украса, драстично намаля.
Та моля, ако някой се е сблъсквал с това да даде съвет.
Какво да правя?

# 653
  • под тепетата
Нямаме сняг, а ми се иска.

Хвърчащия ...унгарец Satisfied

# 654
  • Бургас
Затова пък имате... топки Blush
kontesa, свързвате ли с нещо това поведение? Как се е държал преди това сам вкъщи? Оставал ли е за дълго, имало ли е проблем? Имало ли е промяна у вас, дълго отсъствие на някого, нов член в семейството, някой на гости дошъл?
Как се храни, има ли достъп до храна постоянно, или по определено време през деня?
Къде ги върши тези нужди вкъщи - близо до ваши вещи, далеч от мястото, където по принцип спи и си прекарва времето?

# 655
Ох, и аз искам да нямаме сняг. То снега е минимален, леда жена на първо място.

# 656
Здравейте , днес след като кученцето се изходи видях че има 2 капки кръв около изпражненията , възможно ли е да е от глисти (френски булдог на 3 месеца )

# 657
Не, раздразнени черва. Коремчето на моето куче е слабо място. Вече знам след какви храни получава кръв в изпражненията - след ядене на кокали и месо. Всякакви плодове и зеленчуци понася. Основна храна са гранулите.

# 658
Вече знам след какви храни получава кръв в изпражнениятa
Кръвта не беше в изпражненията ,а на няколко см. от тях. Само със гранули го храня нищо друго.

# 659
Затова пък имате... топки Blush
kontesa, свързвате ли с нещо това поведение? Как се е държал преди това сам вкъщи? Оставал ли е за дълго, имало ли е проблем? Имало ли е промяна у вас, дълго отсъствие на някого, нов член в семейството, някой на гости дошъл?
Как се храни, има ли достъп до храна постоянно, или по определено време през деня?
Къде ги върши тези нужди вкъщи - близо до ваши вещи, далеч от мястото, където по принцип спи и си прекарва времето?
Няма нищо по различно в поведението му. Той стои сам от давна и то за дълго време. Единственито различно е това, че правихме ремонт и махнахме една маса в кухнята, а той целодневно си стоеше от горе и си гледаше през прозореца. Реших, че му е скучно. Върнах масата пак, но той сега не се качва. Няма конкретно място на което го прави. Всеки път е различно. Явно на мен ми е сърдит, защото поизяде основно мои неща.
Гушкам го, говоря му, сърдя му се когато е направил беля. Разбира всичко. Извинява се и на следващият ден пак.

Общи условия

Активация на акаунт