Движение на българските майки -ВИДИН тема 4

• 11 989
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Реистрирах се преди доста време,но вси още акаунда не ми е активиран!Нямам търпение вече!
За neterata става въпрос.
На повечето регистрации на сайтове- трябва да влезеш в пощата си и да отвориш писмото от сайта.Там има линк за активиране на акаунта.Това е за допълнителна сигурност- опитай

# 136
Питаше за резултата.Отговор- като се има предвид какви красоти сме създали - леко плачевен!
Споко момичета нема да се отчайваме идва и утрешния ден -събота -не работен,пазарен,пък и за София требе да има ей Laughing Момичета аз утре съм до към 3 часа после трябва да се готвя,че съм на бала на спортистите, моята Йоанка е сред номинациите за спортист на годината и трябва да присъствам. Simple Smile

# 137
Хей, моми4ета, 4аени, аспиринени Hug Hug Hug , вие сте страхотни.

дано утрешния ден е по/успешен. Сега отивам да гледам снимките, ще се вклЮ4а после пак.

# 138
  • Видин
Добро утро,Видински мами!
Пожелавам ви успех и най-вече късмет днес!
Да продадете всичко и да ходите в София сомо на разходка!!!
 Hug

# 139
  • Видин
--------------------------------------------------------------------------------

Трябва да тръгвам на работа!
Въпреки това ще бъда с вас,приятелки мои!!!!!!!!!!!!!!1

Действайте по-уверено с клиентите,предлагайти,обяснявайте,натиснете и дребните играчки-плетените,и др.-в нашия край е така!
Тръгвам,че вече закъснях

# 140
Dobro utrooo Hug
Дано днес деня да е по-добър и успешен от вчера Praynig

Ние с Люби вероятно ще минем по някое време Wink

п.п.Нетарата ми се отвори още снощи Peace

# 141
Ще идвате ли в София?Ако идвате утре ще дойда да ви видя в НДК.

# 142
Sofija -utre4 Vidin idva na pomost , vsicko ,koeto ostana go nosim pri VAS   bouquet

# 143
Хайде,лек път ви жекая и умирам от яд,4е няма на кой да оставя детето,та да дойда и аз-само се жаля сега на Орлин,4е ми се ходиииии Rolling Eyes

# 144
Светле с тоя смс ме разплака душко Hug

Мислех това което ще напиша сега,да ви го кажа,като се съберем на кафе или на тържеството за децата.....но след този смс,трява да си излея душата Peace
Светле не трябва да ни благодариш за нищо...Вси4ки сме се събрали за да помагаме с каквото и когато можем на децата...

Радвам се,че ви познавам,радвам се-че съм 4аст от вас,радвам се-че съм 4аст от това движение,радвам се-че ни има вси4ките,в това 4исло имам предвид и моми4етата от другите градове Peace  bouquetЗнам,че от тук на там ще ни е по-лесно и за организирането на акции и за събирането на материали и каквото е необходимо,все пак дадохме доста гласност в нашия град и би трябвало ве4е хората да знаят и да обсъждат все пове4е и пове4е нашата дейност

За мен в4ерашния ден бе доста вълнуващ,не съжалявам за нищо.Макър да видях на някой хора презрението и присмеха в о4ите им когато дойдоха ей така за клюката,това не ми помра4и настроението.Даже напротив,накара ме да мисля,че от тук на там трябва все пове4е да сме сплотени и да докажен на тези,които ни се присмиваха,4е ние можем и ще продължим да помагаме на тези деца,защото ако вси4ки мислим като въпросните-то държавата затова ще ние на това дередже #Cussing out

Макър и оперирана във вторник,във сряда ще дойда дори и за 10 мин на тържеството в Меркурия Peace

Радвам се,4е моя мъж ве4е се убеди,4е можем да постигнем вси4ко-понеже бе много скепти4ен за базара Wink

# 145
Swetle,аз ти писах в смс-а,но и тук да кажа:

Заделете ми 5 броя шишета,ще ги взема таи седмица-по оригинален подарък не мисля да намеря,само дано късмет4ето не е като това на Орлин Mr. Green

# 146
Sofija -utre4 Vidin idva na pomost , vsicko ,koeto ostana go nosim pri VAS   bouquet
Ок, аз като се управя у нас ще дойдем с малчо да ви видим и ако трябва нещо да помогна.А пък и да си купя нещо
Рамки за снимки случайно да има?

Момичета, вие направихте отва , което трябва.Тези , които Йоана каза, че са се присмивали  са хора, с много принизено съзнание.Тези хора не могат никога да направят това, което сте направили вие и понеже го осъзнават -единственото което могат е да се присмиват.Града е пълен с хора размотаващи се по цял ден по кафета на клюки- такива хора никога няма да ви стигнат.
Хвърли добро зад гърпа си и го чакай  да се върне пред теб.Тези, които помагат в нужда на другите  са добри хора и все някога тази доброта ще им бъде върната.
Мислете за децата на които помагате , а не за тези плиткодушни хорица.

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 19:56 от fiona

# 147
  • в гората

Чакаме ви, в колко идвате живот и здраве? Карайте внимателно в тая мъгла!
Много се радвам, че ще дойдете! Hug

# 148
Моми4ета да не забравя за след като се върнете от София.
дайте да изнамерим из багажа дрешки за онези де4ица дето ви казах и по някоя игра4ка Wink
И без туй наближава Коледа,а вси4ки знаем,4е стават 4удеса.
семейството има нужда само от дрехи и не искат нищо друго.
Децата са две мом4енца на 1 и 3.6м

# 149
Ехо, приятелки, как мина денят? Продаваше кли се по/интензивно от в4ера? Айде, разкажете. Crazy
Йоана, аз ще донеса много дрешки след Коледа, все мом4ешки. Ако няма как да сьберете, може да ме из4акаш и да видиш какво имам. Дрешките сме сьбирали двете с мамата с 4иниите. Май ще се намерят и 2,3. 4ифта обувки около 22 номер.

Общи условия

Активация на акаунт