Движение на българските майки -ВИДИН тема 4

• 12 006
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Я кажи какъв е резултата от днес???

# 121
Abe Didka,neshto ne wijdam towa deto e za registraciqta be Embarassed

# 122
  • край Дунав
Йо, в ляво някъде беше - регистрираш се в сайта, стандартна процедура. Я първо избери бтв и влез в предаването, после молят да се регистрираш

# 123
  • край Дунав
Питаше за резултата.Отговор- като се има предвид какви красоти сме създали - леко плачевен!Става въпрос за финансовата страна. Другата-много важна страна е че, както сама видя - медиите ни обърнаха внимание. Ако трябва да систематизирам - нещата стоят така- първо ТВВ - филмчето, после Фанти-г, после радио Бъдин, днес - радио Фокус, в-к Труд, Бълг. нац. радио около 17.30 часа. Всички искат от нас вече няколко дни преди акция да ги информираме и да ни отразяват. Изгледах предаването на Миглена Ангелова- момичетата са железни!Точно като нас!!!От тях лъха нашата убеденост, когато решим да правим нещо.Представяте ли си колко много правим, спрямо броят ни?!Много съм патетична, но Вие ме разбирате!...А, казах на Светлето - продадох един гоблен по телефона и утре да ме подсетите да го отделя.Ееееееееехххххх, търговия........

# 124
Майка ми ще дойде утре при вас на базара от 4 до 6.Ако забрави фиона- Петя ми е името.
Надявам се да не останат неща непродадени, но ако останат ще ги донесете в София да ги продавате ли или нещо не съм разбрала?Тук базара е утре и в неделя от 10 часа.Ако носите нещо насам- кажете да мина да си купя.

# 125
Днешният ден мина успешно, но може и много повече. Много хора дойдоха на базара, след като са гледали "Искрено и лично" и може би са се уверили, че всичко това е истина, а не носят някакви печалби за нас. И въпреки това имаше и много хора, които гледаха и накрая нищо не си купуваха Close, макар, че цените не бяха никак високи. Най- ме дразниха тези, които коментираха, как еди кое си биха могли да си го направят, почерпиха идеи от нашите творения и накрая си тръгваха с празни ръце Rolling Eyes С Диди давахме интервюта в радио "Фокус", което беше в ефир и в Националното радио, който запис се надяваме да пуснат събота или неделя, макар,че коренспондентката съжали, че не е разбрала по-рано, за да ни включи още тази сутрин.
Дано утрешният ден бъде по-успешен Praynig

# 126
  • Видин
Момичета,съжалявам много,но утре няма да мога бъда с вас.Майката на магазинерката ни е починала днес и тя заминова за Пловдив.Ще работя в магазина докато тя се върне.Съжалявам много,много,много!Знам,че ще се справите и без мен,но исках да бъда до вас и в утрешния ден!

# 127
  • край Дунав
Няма проблем- сговорна дружина цял базар прави!

# 128
Диди, влезнала съм в сайта на бтв, намерих "искрено и лично", но никъде не ми дава регистрация и днешното предаване. Кажи точно какво направи, че нямам търпение да го гледам Praynig

# 129
Абе жена,и двамата с мъжо се дзвериме тука в сайта на БиТиВи и не виждаме за регистрация нищоооооо Embarassed
Дай ми линк-то4ен на който ти иска тая регистрация #Cussing out
не ме карай да ставам в 04 4аса да гледам-смили се Wink

# 130
Диди, влезнала съм в сайта на бтв, намерих "искрено и лично", но никъде не ми дава регистрация и днешното предаване. Кажи точно какво направи, че нямам търпение да го гледам Praynig

Еххх успокоих се Twisted Evil

# 131
с нетерата бе момичета :
http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2   ,
ама отваря ли се при Вас,че ние одеве със Светла го гледахме в магазина,а сега у дома не ще да  се отвори  newsm78

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 22:17 от mona__

# 132
Еее, Мими благодаря ти, че ни открехна Hug Регистрирах се и понеже съм кърък, се оказва,че не мога да си отворя пощата, не може да се осъществи връзка с DB, което незнам какво означава Confused

# 133
  • Видин
Светле,как си?Аз се натъпках с аспирин и многоооо чай!
Вземи някакви мерки,за да не си менкаме антибиотиците след време!

# 134
  • Видин
Реистрирах се преди доста време,но вси още акаунда не ми е активиран!Нямам търпение вече!
За neterata става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт