Движение на българските майки -ВИДИН тема 4

• 12 008
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Ами купиха се още до обяд в4ера Peace

Ще ви 4акаме Hug

# 166
момичета чак сега се върнах от бала на спортистите,тържеството(и купона след това )бяха супер ще кача снимки ама по натам,гледайте го по телевизия Видин в понеделник. Йоанка(и неиния кавалер)са танцова  двойка номер 2 за годината  Hugдобро постижение,лягам ,че утре съм Софианка,ще пишем като се върнем!

# 167
Mimi,Браво за Йоанка  bouquet

# 168
Като се оправим отивам в ндк  и после ще ви кажа като се върна топли-топли новини, дано всичко да продадат!

# 169
На Ренката искам да кажа,че не съм очаквала едно такова момиче като нея-мило нежно и чаровно ,да се окаже толкова силна, борбена,сериозна,организирана жена!!!!!!
СТРАХОТНА СИ!!!!!!!
Близките ти могат да се гордеят с теб!!
Както и с всички МАМИ!!!!!!!!

От вчера ми е тръгнало на рев Cry Първо Светла с нейния смс, а сега и ти Cry
За мен е ценно вашето мнение и се радвам, че е такова и, както каза ти, отскоро ви познавам, но се радвам за това и се гордея с всички ви Heart Eyes.
Благодаря ти затова, че с твоите творения, продадени почти веднага и първи, ние събрахме повече парички за децата Hug За Великденския базар ще ти е по-трудно, защото ще трябва да изработиш поне двойно количество от тях Mr. Green
Мими, честито постижение на Йоанка  bouquet Аз знам какво е хората да оценят уменията ти и колко стимул дава това, знам и каква гордост е това за вашето семейство, така, че приеми моите пожелания за още по-големи успехи на Йоанка и нейният кавалер Hug. За пореден път доказахме, че Видинските деца, макар и с по- малка и не толкова професионална база, с много желание и труд, постигат чудеса и допринасят за културата на малкия ни град Hug
Мими, Диди, Миленка, пишете веднага, след като се върнете от София и споделете с нас хубавите впечатления от там Hug
Доказахме, че макар и малко, но единни, ние сме силни bowuu
Благодаря Ви  bouquet

# 170
  • Видин
Привет на всички!
Говорих с Диди и Мими-пристигнали са,подредили са се в зала 4 на НДК/вече са със Софийските мами-рамо до рамо/.Казаха,че нещата са ни много хубави,продават се и то на СОФИЙСКИ цени.Така,че нашият ентусиазъм и най-вече нашият неколкомесечен  ТРУД няма да са напразни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ще можем да гледаме дичицата с гордост и достойнство.Ръководството на домовете въпреки,че сме се доказали пред тях,вече ще знаят,че си държим на думата! Peace

# 171
  • Видин
Ренка,благодаря ти за милите думи!Пък и Люси има голяма заслуга Специално за икебаните и ниските свещници.
За Великденския базар не се притеснявай:1,за мен тази работа е удоволствие
2,вече имам идеи
3,смятам веднага след Нова година да започна. bowuu

# 172
  • Видин
Fiona,върна ли се вече от НДКркакво става с нашите момичета?Засипвам Мсмс с смс-и, но не ми отговаря,а на Диди не знам номера.

# 173
  • Видин
Moмичета,току що Мими ми писа-продали са ПОЧТИ ВСИЧКО в София!!!!!!!!!!!!!!!!
Люси е била днес с тях!
Какво ще кажете а...???????????
Наистина "сговорна дружина базар прави"
Страхотни сте,мамчета!!!!!!!!!!
 Hug Hug Hug
  bouquet

# 174
Ето това е новина Party Софиянци оцениха труда ни Hug
Блазе им, на Мими, Диди, Люси и Миленка, че бяха днес там, като се върнат, мнооого ще разказват Grinning

# 175
 Момичета искам да ви кажа ,че вашите неща бяха наистина невероятно красиви! Още като ги видяхме и... Shockedкупихме си естествено много красоти! Възхищавам се на ентусиазма ,с който ги сътворихте и дойдохте чак до София за да ги продавате заедно с нас!Наистина -ВИЕ СТЕ НЕВЕРОЯТНИ! newsm51 Весели празници на всички! santa2

# 176
  • Видин
Благодаря на NEZITО за милите думи!
 Hug Hug Hug
Вие също сте страхотни.Радваме се,че макар и мнооого по-малобройни ,сме част от вас!!
МЕРЕЛИН също и писала похвални думи за Видинските мами.
Благодарим!!!!!!!!! 
  bouquet

# 177
  • София
АДМИРАЦИИ и ПОЗДРАВЛЕНИЯ МОМИЧЕТА   bouquet  Hug  Heart Eyes  Party Може да видите снимки от днес , включая на видинската "Нежна лавина"  Hug http://snimka.bg/album.php?album_id=85951

# 178
  • sofia
а бре моми Party,що не сте си взели възглавни4ките Twisted Evil
Прибираме ги за следващо мероприятие.

Днес беше хубав съвместен  Crazyвесел ден.
Само да ви кажа да си знаете,4е малко координираме работата  newsm78-за в бъдеще съгласувайте всяка ваша инициатива (както до сега е било де) е Ети,Мери или мен  bouquetот каквото и да се нуждаете ни се обаждайте Hug

с Ети дръжте връзка най-ве4е за банк.сметка Wink,тя ви е обслужващата персона hahaha
хайде,по4ивайте сега Heart Eyes

# 179
  • край Дунав
Обещавам от името на всички ни да направим децата толкова щастливи, колкото бяхме ние тези и предишните дни! От мига, когато се запознахме!И да сме наясно - Великденския базар - В СОФИЯ!!!!!Хората ценят ръчния труд и помагат безрезервно. На фона на онази, която ни взе шишарката за домашната си украса... една госпожа си купи 10 картички по 2 лв и вместо очакваните 20 лв , тя плати 40 лв и каза, че иска да ги дари. Представяте ли си шока ни, на нас-несвикналите на такова отношение... Да е много щастлива, която и да е и делото й да е заразно! Хората ни вярват и знам, че делото ни ще е завинаги!

Общи условия

Активация на акаунт