Запознанства в дискотека - как?

• 4 813
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И като му изшъъъъъткат и е капитулирал.

# 31
Аз обикновенно излизам на дансинга с муун уолк на Майкъл Джексън. После малко движения "шест цилиндров V образен двигател", после малко маршировка на място последвана от "кой пусна тока, не виждате ли че работят хора". Мале, ако пък пуснат и сиртаки...  салфетки, чинии, карамфили, след 15 минути вече имам около мен 5-6 обожателки и 10-15 полицая с две патрулки и линейка.
Не си ходил отдавна май. Не помня откога не съм виждал дискотека с дансинг.
Напълнили са всичко с маси - оборот трябва да се прави. Има и ВИП-зона, даже веднъж бях в една, където имаше и ултра-ВИП след ВИП-а, с двойни цени.
Евентуално да има сцена за изпълнител, но там няма да те пуснат да се качиш. Хората си танцуват до масите или между тях.
Ама може и да има някъде все още дансинги де, не съм ги обиколил всичките дискотеки.

# 32
И като му изшъъъъъткат и е капитулирал.

Ще пише бележки на листче.

# 33
Не на всеки му е стихия "дискотеката". Авторът може да пробва в някоя библиотека. Ще ги разбие с красноречие и прочетен материал. Конкуренцията ще е по-малко.
Кой ще разбие? Рецепционистката и библиотекарката? 🤣

# 34
Тема като да давам акъл на детето си.
Те и дискотеките не са като по мое време..с дансинг:)
Но досадни въпроси, разговори, когато си излезнал да танцуваш и натрапчиво внимание отблъскват.
С 15-ет жени. Внимание към всички, танци и после се съсредоточваш към тази, която ...Вземаш там каквото сега е актуално - телефон, инстаграм и прочие. На другия ден са личните разговори.
Но пак може да не съм права.

# 35
Първо си отговори на въпроса сериозни отношения ли искаш или нещо за игра една вечер и после всеки по пътя.
Не вярвам в дискотека да успееш да намериш от първия вид. Сигурно се е случвало, ама по-скоро по изключение.
Ако пък искаш второто е лесно, купи роза, почерпи питие, направи комплимент за визията. Но гледай винаги да става ясно какви са ти намеренията. Не създавай грешни впечатления.

И само между другото - повечето хора, които ходят по дискотеки са много по-скъпи отколкото е в твоята представа Simple Smile

# 36
Ако пък искаш второто е лесно, купи роза, почерпи питие, направи комплимент за визията. Но гледай винаги да става ясно какви са ти намеренията.
Ха-ха, те продавачите на цветя и съдържателите на барове от това се хранят - от наджедата, че с една роза и с едно питие е много лесно да му пуснат на всеки мъж Simple Smile
Ти за една роза и една почерпка ли лягаш с някого?

Общи условия

Активация на акаунт