Запознанства в дискотека - как?

• 4 813
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Асене, ако търсиш нещо във форума, поне не ме занимавай на лични, плс.

# 16
Ха ха, викаш в дискотеката не върза, дай да пробвам тук.

# 17
  • София
Да пробва, случват се нещата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 18
Сигурно е на 22 години младежът. А и казва, че е студент.
Ако е смотан, никъде няма да му върже.

# 19
Уж няма лоша реклама, но все пак не издавай кой е университета, че може да те съдят за подбиване на реномето.

# 20
  • Paris, France
Здравейте
Историята ми е следната бях поканен в група от 15 момичета на дискотека снощи и се съгласих да дойда с тях.
Признавам че досега съм ходил само по мероприятия където няма толкова много шум.
Видях че има страшно моного момичета както и трябва но исках да превлека и вниманието на някое момиче което танцува там.

Проблема който усетих че имам е че нямам идея какво да я питам освен как се казва от къде е и от кой университет е. Другите като ги гледах им завиждах тъй като само с две изречения ги заговаряха засмиваха момичетата и танцуваха с тях.
Именно тук идва проблема че всеки си намери с кой да се запознае и да танцува а аз останах в изолация обраха това което беше хубаво.
Момичетата който харесах се запознаха с други по добри в купона и като цяло ми стана криво. Моля за съвет какво трябва да приказвам на дискотеките когато говоря с момичета така че да не изглеждам на скучен и да мога да ги спечеля с вниманието си а за късмет и да мога да стигна до възможност да изляза с определена на среща.

Ако мене някой ме пита от кой универсотет съм, ще го пратя да си ходи  у селото, от което е.

Не е добре да се задават много въпроси при запознанство. Изглежда като време на носа в чужд живот. Ако желая да се запозная с някого, отивам към него, представям се и казвам, че ми е приятно. Ако каже как се казва, добре. Ако не, всеки по пътя си. Лошо впечатление ми прави някой да ми иска телефонния номер. Етикетът изисква да се даде собствения. Може да се подаде визитна картичка. Обикновено човекът прави същото.

На дискотека ходим за да танцуваме, все пак, не да се запознаваме. Мене ме дразнят мъжете, които очевадно са в дискотеката за да се запознават с жени и искат да плямпат. Някои даже не могат да танцуват. Ако искаш момичета, научи се да танцуваш добре! В дискотеките организират часове по танци.

Съвет как да не си скучен никой не може да ти даде, защото за една жена е скучна дадена тема, която за друга е много интересна.

Важно е да изглеждаш добре, да си чист, спретнат, изпран, изгладен, добре облечен и обут. Младите момичета харесват красота. Външността е първото, което гледаме.

Можеш да каниш момичета на танц, най-различни и след 10 или 15 танца да поканиш отново момиче, което ти е харесало. Тогава вече може да завърже приказка.

В дискотеките мухабетът е навън, пред дискотеката. За съжаление там обикновено излизат само пушачи, а повечето момичета не пушат. По някое време може да излезеш да поемеш въздух и да видиш кой е там.

Млад си, трябва да се отракаш и да станеш и ти добър в купона. Оправи и правописа. Ако пишеш на момиче както пишеш тук, ще помисли, че си неграмотен.

Успех и щастие ти желая.

# 21
Ако си изпуснал по-стойностните момичета, докато си се колабаел, да беше поканил което и да е за тренировка. Пак по-добре, отколкото да стърчиш сам като дирек и в същото време да има каквито и да е момичета, които чакат някой да ги покани. Трябва малко да се отракаш, а това няма какд а се случи, докато седиш сам, та и подбираш.

# 22
Какви въпроси, какви разговори в дискотека, то да не е интервю за работа? Правиш някой друг комплимент (Танцуваш добре, Изглеждаш чудесно, Много красива рокля и т.н.). За въпроси можеш да питаш дали да почерпиш нещо Simple Smile Прекалено много мисли за място, където гледат външния вид, не разговорите. Самият ти коментираш, как обрали по-хубавите....

# 23
  • out of space
Покажи й го.

# 24

Разхождат се принцесата и юнака в гората. Стигнали до едно блато. Принцесата свалила пръстена си и го хвърлила в блатото.
- Извади го ! казала тя на юнака.
Юнакът се позачудил, но го извадил.
- Ха, - казала приятно учудена принцесата - а останалите тъпаци скачаха в блатото...

# 25
  • Plovdiv
Бъди себе си! Ако почнеш да се правиш на кой съм аз и да "гъзарееш", както се казва само ще отблъснеш девойката. Не бъди бастун, карай го лежерно! Не се хвърляй към момичетата, които всички свалят, защото обикновено те предпочитат по-платежоспособни господа (разбира се ако ти не си от тях, но се съмнявам иначе нямаше да водим този разговор).

Не мога да повярвам, че в наши дни още има хора, които да задават такива въпроси.

# 26
"Хей, здрасти, много готино танцуваш! Аз съм Гошо, между другото
(подаваш ръка).
А Ти?
(чакаш отговор)
Приятно ми е, Мария. Тръгнал съм към бара за питие, може ли да те почерпя нещо?"

Примерно, ма знам ли Simple Smile

# 27
Какво стана? Запозна ли се с някоя,въобще ходи ли на дискотека след като написа темата?

# 28
Аз обикновенно излизам на дансинга с муун уолк на Майкъл Джексън. После малко движения "шест цилиндров V образен двигател", после малко маршировка на място последвана от "кой пусна тока, не виждате ли че работят хора". Мале, ако пък пуснат и сиртаки...  салфетки, чинии, карамфили, след 15 минути вече имам около мен 5-6 обожателки и 10-15 полицая с две патрулки и линейка.
Само веднъж съм ходил на дискотека и беше много тихо, но предния ден си  напълних ушите с вода в морето. Беше много скучно.

# 29
  • София
Не на всеки му е стихия "дискотеката". Авторът може да пробва в някоя библиотека. Ще ги разбие с красноречие и прочетен материал. Конкуренцията ще е по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт