Запознанства в дискотека - как?

• 4 817
  • 36
  •   1
Отговори
Здравейте
Историята ми е следната бях поканен в група от 15 момичета на дискотека снощи и се съгласих да дойда с тях.
Признавам че досега съм ходил само по мероприятия където няма толкова много шум.
Видях че има страшно моного момичета както и трябва но исках да превлека и вниманието на някое момиче което танцува там.

Проблема който усетих че имам е че нямам идея какво да я питам освен как се казва от къде е и от кой университет е. Другите като ги гледах им завиждах тъй като само с две изречения ги заговаряха засмиваха момичетата и танцуваха с тях.
Именно тук идва проблема че всеки си намери с кой да се запознае и да танцува а аз останах в изолация обраха това което беше хубаво.
Момичетата който харесах се запознаха с други по добри в купона и като цяло ми стана криво. Моля за съвет какво трябва да приказвам на дискотеките когато говоря с момичета така че да не изглеждам на скучен и да мога да ги спечеля с вниманието си а за късмет и да мога да стигна до възможност да изляза с определена на среща.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 16:50 от Asen22

# 1
Намери някоя пийнала и няма да си й скучен! 😂

Ако не чувстваш, че това е твоето място, няма смисъл. За лафче в дискотека не е нужно да си кой знае какво, освен да се отпуснеш. Лесен секс се намира и на други места.

# 2
Ти нали си бил поканен от 15 момичета, познаваш ли ги, говори ли си с тях или директно се  загледа по непознатите девойки?

# 3
  • София
Чакай, чакай, ти в кой университет си?

# 4
Просто явно не е твоето място дискотеката. Защо се насилваш?

Предлагам ти да потдържаш сериозен имидж, щом си такъв човек. Не всяка жена като отиде на дискотека целта и е някой пиян да и се лендзи.

# 5
  • Terra incognita
В дискотеките не се говори. Две- три фрази, колкото да се запознаете, някой комплимент, черпиш я едно питие, може да й вземеш и тел, ако искаш да я видиш пак.
Обикновено химията между двама се усеща веднага, включваш се в наздравиците и танците, постепенно скъсяваш дистанцията и така.

# 6
А защо трябва да са в дискотека?

# 7
Дискотеките са по-скоро място за запознанства за хора, които могат да танцуват, а не място за разговори. Ако стоиш като дърво и се опитваш да водиш разговори, ами няма да ти се получи. Повечето момичета ходят на дискотеки да потанцуват, а не да си приказват.

# 8
В дискотеките и чалготеките хората ходят, за да танцуват.
В кръчмите – да ядат и пият.
Ако искаш да си говориш с някого, остават заведения с по-интимна обстановка, но пък там точно ти никак не се връзваш.
Остават кафенетата и пицариите.
Успех!

Скрит текст:
ПП То хубаво да си говориш, ама имаш ли какво да кажеш?
Я си стой във ФБ, там поне можеш да караш на гифчета и емотиконки.

# 9
Според мен в момента приоритет трябва да ти е как да говориш малко по-разбираемо. Нахвърлил си всичко едно-друго-трето… Който,която,които…
На колко си години?

# 10
Звучиш ми като Елиът Роджър... 🤐

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 22:24 от vermilion21

# 11
  • на село
И как си говорите в дискотека, че то такива децибели, че аз нито мога да викам толкова, нито чувам.
Пиеш, подрусваш се в транс и това е Joy, за разговори- другаде .

# 12
Начиии в дискотека не се говори, щото нищо не се чува и само "квооо казА кво" се получава. Пиеш там колкото ти трябва и се забавляваш и това е.

# 13
  • София
Говори се, как, нали там трябва да стане заварката.
Ама да те поканят 15 жени и да не хванеш ред…
Питаш коя е, кво е, откъде е, вкарваш малко познания, обща култура и подкарваш.
Почваш за града, семейството, че е сладка леко изпуснато, какво мислиш да правиш, малко за теб, пак се връщаш на нея, какво ще пиеш, ела да танцуваме, ала- бала

# 14
Ама верно, с 15 жени отиде, все не успя ли нито с една?

Общи условия

Активация на акаунт