90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 561
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Според мен Яра си беше планирала точно това. Едва изчака възможността да пътува и да замине за Европа. От самото начало каза, че не ѝ харесва в Ню Орлианс, примири се временно заради бремеността и детето. Както каза, страдала е през тези две години, майка ѝ изрази нейното желание, сценарий, от реалитито са ѝ доходите. Джоуви беше потресен, голям наивник, така правят от тази част на Европа, тепърва той ще плаща за новия живот в Прага. Ще следя с интерес.

# 211
Майк плаща по 1000 долара на месец, за да може майката на Натали да живее спокойно в България. 

Джови поне ще поддържа истинското си семейство, а не авантюристка като Натали.

# 212
  • Sofia
Още едно бебче 💙

# 213
Майк сам си е виновен, голямо момче, пък наивно. Натали и майка ѝ са използвачки.

# 214
Майк защо го прави? По никакъв начин не е длъжен

# 215
Така си е решил, изглежда. В крайна сметка и тези, които сега приемат украинци по домовете си не са длъжни, но го правят (не ги разбирам, но не ми пречи - стига да не тропат на моята врата).

# 216
  • Sunshine state
Яра да си купува апартамент, ама после да не реве, че Джоуви трябва да я издържа. Тя си седи в къщи, а той ходи и работи, та да ги издържа. Ако не дай си Боже той си беше взел нещо, направо щеше да го изяде с парцалите. Не знам в случая кой е алчният. На мен мис е струва, че тя е на принципа мойто си е мое, чуждото е общо. Типична меркантилна украинка е и тя. Иначе все реват, че не им харесва, ама седят и лапат доларчета. 😁

# 217
Точно! Всички рускини и украинки са меркантилни. А тя вече го е вързала с детето, така че няма мърдане.
Иначе Джоуви ме разби с това пиене на шампанско за добро утро. Тамън е станал, едва си е отворил очите и вместо кафе, си сипва шампанско. Голям шемет е този Grinning

# 218
Има реална вероятност Джови да е алкохолик. Когато го дадат, все барове мисли.

# 219
Не разбирам на Яра какъв ѝ е бил зорът за зелена карта, при условие, че иска да живее в Европа. Много са ми странни и двамата, доста лапешки разсъждават като цяло.

# 220
Яра вероятно е искала богат мъж, а не зелена карта.

# 221
  • Швейцария
Яра си мислеше, че в Америка парите никнат по дърветата. Видя, че не е така и напира да се връща.

# 222
  • Sofia

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 20:15 от Doli

# 223
Джени все се снима по молове и хотели, а иначе уж пазарува на традиционен пазар - продължавам да не го вярвам! А и след като има пари (и се сърди, че Сумит иска да работи), може просто да поръчва храна.

# 224
Абе не е зле и да се понаучи да готви. По-добре късно, отколкото нивга Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт