90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 582
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Merry X-mas. Успях тази сутрин да видя новия еп. на Single Life и Pillow talk после.

Сизър реши, че трябва да разправя на украинките как в САЩ никоя не го искала и затова опрял дотам, да търси жена от Украйна. Защо беше нужно да го разказва това? Със сигурност никоя няма и да го поиска. А и той не е кой знае какъв убавец. От чернокожите участници в това предаване, един Билял например изглежда доста по-добре външно. А украинките както са "свикнали" на чернокожи в обкръжението си...

Наталия, пълна кукувица и истеричка. На втора среща вече държи всичко да й се казва с думи, какво ще е бъдещето, какъв им е статусът и т.н. Откъде накъде? Преспала веднъж с новия си и после се сърди, че той я представя на приятелите си "this is Natalie", а не "my gf Natali", WTF? Тя да се радва, че не я е представил като "my friend Natalie", както коментираха после в Пилоу толк. Фактът, че я запознава с приятелите си означава достатъчно, може и от жестове да се сеща, не само от директно изричане на статуса им. Излишна истерия и при разговора с т.нар. приятелки, една от тях каза, че ситуацията им е като при "матрьошките в Русия, вадиш и все си мислиш, че това е... а се оказва, че отвътре излиза ново и ново и ново..." и тази кукувица реши, че трябва да се заяжда и да им казва Ukraine is not Russia. Кой, по дяволите, отрича това? И пак преспа с въпросния, за втори пъти. И дадоха откъси от следващия епизод как му крещи и го гони, "не искам да те виждам повече", после реве и се тръшка на леглото! Тежък случай е тази жена.

Вероника пак излезе на среща с новия си, който в прав текст й каза, че това присъствие на "бившия" е притеснително и един вид не е ОК тя да си има вечната резерва. А тя после призна пред Тим, че ако не потръгне с това гадже, тя сама ли щяла да остане? Тим й предложи да се раздалечат малко и да се чуват веднъж седмично, а тя беше шокирана. Иска да са си заедно всеки ден, нонстоп. Ама и гаджета да върти в това време.

Историята около Деби ми е достатъчно гнусна и не ми се коментира. Поне някои неща можеха да спестят на зрителите ,не да слушаме охкания и да гледаме как си бъркат по дупките, макар и... под чаршафа.

В Pillow talk участваха Моли с нейния мъж, Калани и сестра й (супер готини са) и един с чернокож с кичури на плитки, все му забравям името... ама прави най-точните коментари, с приятелката му, разбира се.

В откъса от следващия епизод даваха Тифани? Да видим. Не ми изглежда отслабнала.

# 361
Весели празници! 🎄
Вчера не го гледах, но повечето съм го гледала преди на английски - проблемът с Натали е, че на английски думата за матрьошка е руска кукла. Но пилешкият й мозък не разбира от метафори и тя реши, че на нея й казват руска кукла.

Сизър е жалък. На този етап той би приел която и да е жена, обаче никоя не го иска. Трябва да се пробва с филипинка, но и това не е гаранция.

Вероника уж е много сериозна, а сега е със сина на Ким, който едва ли мисли да става татко на 18 годишната й дъщеря...

# 362
Малък анализ и на "Заживяха ли щастливо?"
Анджела най-накрая се усмихна на Майкъл понеже той се е съгласил да си изтрие профила в Инстаграм (с тоя профил ни занимават от 2 месеца. Нямам ИГ, ама ако някоя от вас има, проверете дали има профил, хахаха). Сега обаче тя флиртува с един и като си направи жива връзка, той я нарече angel, Майкъл се ядоса, и с право. Явно флиртовете в интернет са позволени само на Анджела, но не и на Майкъл.

Андрей пак в скандал със сестрите на Елизабет. Но те го провокираха през цялото време, а и едната от тях му налетя да го удря. Двете обвиниха Лизи и Андрей, че научили за бременността от социалните мрежи, едновременно с всички последователи, а не по-рано,  не са им казали по телефона и са много обидени. "Заедно сте планирали всичко" и т.н. конспирации.

Билял и Шаида (не знам дали е Шайда или Шаида, по-скоро мисля, че арабското име е с ударение на ѝ), той е изумен колко много споделя Шаида на приятелката си и то неща от личния им живот. И тук мисля, че е прав. Не може всяко едно нещо с детайли да се разправя наляво и надясно, аз ще откача, ако така ме разнасят и то на непознати или незначими за мен хора. Студиото за йога на Шаида май няма да го бъде.

Биг Ед не ми се коментира, нищо ново. А Джени и Сумит ще ги дават следващия път.

# 363
Майкъл има Инстаграм, но не може да се разглежда (само от последователи):

И не следва никого - сигурно не смее, да не го обвинят в изневяра.

# 364
# 365
Коби бая тренира, личи си по ръцете. Забравих да кажа, че той и Емили също бяха сред коментиращите двойки в Pillow talk.

Тези от втората снимка са ми напълно непознати.

А Кимбърли... е с идеалния мъж до нея, хахаха. Само да не му налети, че все пак й е син Grinning

# 366
Втората снимка са Бен и Акини от Кения. Момчето е негово, от американка. Хората много ги критикуваха, но в крайна сметка изглеждат щастливи заедно.

# 367
За първи път ги виждам. В кой сезон са били? Хммм....

# 368
Не помня точно. Предаването е Преди 90-те дни, той беше кандидат пастор, доста смотан. Имаше проблеми с брат й и баща й.

# 369
  • София
Гледах клипче на Дарси как е излязла по, боди на официално събитие и се замислих колко по-уверени са някои хора. Тук освен някой млад с хубаво тяло, не мисля, че друг би го направил или поне не съм виждала.

https://fb.watch/hFuz_Nb1J2/

Много е различна от нейния фб.

# 370
Ако беше много уверена, нямаше непрекъснато да си прави операции. Това тяло струва стотици хиляди долари, затова го показва ... Без корекциите сега сигурно щеше да изглежда значително по-добре.

# 371
  • София
Да, тъжна картинка е, не знам пияна ли е, че така заллта на клипчето, но и гримът е ужасен, направила се е оранжева. В началото ми беше симпатична, но много прекалила девете със Стейси. Втората не се показва толкова, но си прави същите операции.

# 372
  • Sofia

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 16:58 от Doli

# 373
 Тим и Мелиса са ужасна двойка. Той се правеше на добър, а когато се караха крещеше грозно и я обиждаше - изглеждаше все едно ще я удари. Тя е студена и странна (самият факт, че е с него, го доказва). Жал ми е за детенцето, но пък дано са се променили.

# 374
Аз пък не ги помня даже 🤔 Той й беше изневерил май?

Общи условия

Активация на акаунт