90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 585
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
  • Sunshine state
Тя го разиграваше яко, той й изневерил.. Никак не изглеждаше, че ще се задържат, а те и дете направили. 🙄😂

# 376
Даже се разделиха временно и ги даваха в един от епизодите с интервюта - той каза, че иска да се съберат, тя каза, че докато са били разделени, той пак е преспал с някаква случайна жена (не знам дали се брои за изневяра, но ако е искал да се съберат, не е много умно да я ядосва).
Бяха най-скучната и неприятна двойка - нормално е никой да не ги помни.

# 377
  • Sofia
И тя му беше изневерявала.

# 378
Да, за да му отмъсти Simple Smile

# 379
Юююююю в САЩ големи снежни бури, голямо нещо. В Бъфало 2 метра сняг, в щата Монтана минус 45 градуса. Май най-добре си е @pupitka Wink

# 380
  • Sunshine state
И тука ни "лизна" студът, но слава Богу нищо общо с тия снегове на север. Вече сме пак по къси ръкави и ударихме 26 градуса, всичко е "back to normal", както се казва. 😆
Честита Коледа и весела нова година на всички в темичката! ❣

# 381
Весели празници! Simple Smile

Сега видях някакви коментари за Анджела (изглежда й се е случило нещо неприятно в предаването и хората се подиграват), ще потърся в Ю туб какво е станало, че ми е любопитно Simple Smile

# 382
26 градуса в щата Флорида,  минус 45 в щата Монтана. За Аляска не искам и да мисля, хаха.

Ето малко красоти от последните дни:
Скрит текст:
Crested Butte, Colorado

New York City, NY:

Buffalo, New York

Chicago, Illinois

Leavenworth, Washington

Buffalo, NY

Buffalo, NY

Leavenworth, Washington

Boston, Massachusetts

New York City, New York

Chicago, Illinois

Austin, Texas

Sunny Isles Beach, Florida

# 383
Видях клипче с драмата на Анджела -
Скрит текст:
някой (уж приятел) й е изпратил гласово съобщение на Майкъл, в което се обяснява в любов на друга жена. Анджела е разстроена, защото се бяха сдобрили и разбира за това след завръщането си в САЩ.
Не знам дали не е поредната фалшива драма, за да смучат още пари от предаването (двамата да са се наговорили).

# 384
  • София /Абсурдистан
Е, Майкъл едва ли стои мирно и той Simple Smile

# 385
Може би не съм се изразила правилно - на съобщението е Майкъл. А е изпратено на Анджела от шпионин.

# 386
Тия стават смешни, цял сезон мина с това дали ще си изтрие Майкъл инстаграма или не. Толкова ли нищо не се случва м/у тях, че трябва да занимават зрителите с неговия Инстаграм? Изсмукано от пръстите. Не трябва да ги дават в повече сезони занапред, според мен. Явно идеята е да си взимат хонорара с всеки епизод, а реално история в развитие - няма!

# 387
Ще има Tell all, в който спорят за същото нещо. Видях реклама; водещата каза на Анджела, че Майкъл си е направил нов Инстаграм, Анджела откачи, а Майкъл (от видеовръзката) каза, че този профил е фалшив. Нищо чудно от предаването да са го направили - за да има повече съспенс.

# 388
  • Sofia
ЧНГ 🎊🎄
Здрава,мирна и успешна да е 🍀🙏🏻🍀

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 21:12 от Doli

# 389
Честита Нова година! Simple Smile
Елизабет е с много интересен тоалет Grinning

Общи условия

Активация на акаунт