90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 586
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • Швейцария
Миона какво баджаци е направила, мале мале.

# 391
  • Sunshine state
За много години,група! 🥂
Елизабет винаги се облича много пошло. Миона и тя. Сакън да не си покажат Д-то. Още помня миналогодишната коледна фотосесия на Елизабет, на която й се виждаше част от .., та я обсъждаха по форумите. 😆

# 392
На Джибри изглежда много му харесва фигурата й - съдя от снимката, на която я повдига Joy

# 393
  • Sofia
Честита Нова Година на всички в темата! Nature Star2 Живи и здрави през 2023-та!

Абе, само на мен ли ми се струва така, или Зиед буквално остаря пред очите ни? Честно, тук, в рамките на едва няколко години, имам чувството, че от младо момче заприлича на дъртак. Не знам дали е от качените килограми, или просто животът с Ребека не му се отразява добре на визията, но определено промяната към лошо се забелязва. Stuck Out Tongue Winking Eye Странно е, защото, според информацията в Internet, е по-млад дори от Юлия (на Брандън).

# 394
Честита 2023 и oт мен. Christmas Tree Да сте много здрави, на първо място. Другото ще си го постигнете, при добро желание Wink

Изгледах Single Life и Pillow Talk от събота, макар и с денонощие закъснение.
Наталия е станала абсолютна психарка, държа се отвратително с новия си, дето е едва на втора среща с него, но държи да й се врече във вечна вярност. Човекът се държи мило с нея, тя му се държи троснато и се цупи. Той я пита нормални неща, тя буквално се заяжда го трови. Не бих издържал подобно поведение. Вечното сърдито дете Наталия, дето не знае какво иска, но тропа с крак нонстоп. И пак рев пред камерата. Отвратително!

Тифани е напълняла още, според мен. И се сваля с някакъв нов, с дълга коса и нисък. Пълен шит, хаха. Той се повдига на пръсти, за да я целува. Преди срещата с него тя ходи заедно с няколко приятелки на стриптийз бар. Ужас. Разгонени американки.

Деби е поканена от новата й изгора да живее в Канада при него. Остават й под 20 дни, за да напусне апартамента, в който е. Една приятелка й е обещала да я приеме при нея, дават ги в ресторанта, Деби й споделя за новото "гадже" и ... между другото въпросната приятелка казва, че има куче и то не харесва котки, та няма как тя да се пренесе при нея с котките. И това го каза само защото стана въпрос за преместването. А тя от години знае, че Деби живее с котки и няма как да ги изхвърли. Просто това беше повод, някакво извинение да не приеме Деби. Беше доста грозно. И как 70-годишна жена я оставят на улицата? Колт не е нормален, честно.

Сийзър имаше някаква среща с Валентина. Най-непривлекателната от всички украинки, които бяха на първата опознаватаелна среща, поне според мен. Грам не ми допада. Обаче жената твърди, че много си пада по Сийзър. Той направо беше озадачен. Тя му каза, че ще го чака да пътува пак от САЩ до Украйна, да дойде на още срещи с нея. Е то това да не е пътуване до съседния град? От Солт Лейк до Прово примерно, хахаха... Това е Украйна, на другия край на света ,спрямо САЩ. За едната среща с нея, човекът да пътува 2 дни и да дава хиляди долари.  Той е резервиран засега, ще изчака срещите и с другите 2 жени, които са проявили интерес към него (от общо 4-те украинки)

Таня не са я давали във въпросната серия. Даваха анонс за следващия епизод, новият на Натали не къса с нея, а й предлага да я запознае с бившата му жена, хахахаха

p.s. Pillow talk беше много яко. Коби и Емили правиха най-яките коментари. Кени и Армандо също пускаха лафове. Калани и сестра й... нищо особено, но те са симпатични по принцип и винаги са приятни за гледане Grinning

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 01:34 от diziler

# 395
Оказа се, че Колт въобще не е очаквал майка му да се премести с мъж (той го призна впоследствие), а искал тя да отиде да живее при братовчед му (онзи идиот, който крещеше на Лариса преди години), или при брат си (т.е. вуйчото на Колт). Така щяла да му бъде на разположение, но и няма да пречи на хипопотамката Ванеса. 🤨

# 396
Изгледах и "Заживяха ли щастливо?"

Джени и Сумит ходят на някакви боливудски танци. Той каза, че няма какво да учи, а си ги знае. Тя гледала филми с танци и й харесвали, така че щяла да ги учи с удоволствие. Тази жена не си ли гледа годините? А дъщерите й, които са в Индия са леко скептични към Сумит и изразяват недоверие след почти всяка реплика Grinning Тя търси консултация как Сумит да замине за САЩ, но я предупредиха, че първото нещо, което ще попитат имиграционните власт и е защо 64 годишна се е омъжила за 34 годишен и видиш ли той иска да отиде в САЩ? А всъщност на Сумит мечтата на живота му далеч не е да ходи в САЩ и за 10 години връзка с Джени не е проявявал желание. Но можело процедурата да отнеме до 2 години. Джени беше като попарена.

Анджела пак в истерии. "Ако Майкъл не изтрие Инстаграм, няма да дойде в Америка. Не искам да идва и после да се разведем". Но сега Майкъл знае, че тя си е харесала един канадец на камерата и тя иска да ходи при него в Канада. Но тя го тълкува, че... той е болен, на диализа и иска да му помогне, да живее. Малко по-късно в епизода Майкъл подари някакво бижу на Анджела в знак на сдобряване. Май беше гривна с диамант, но не видях, че се разсейвах с лаптопа. Майкъл се дразни от канадеца и ревнува, затова Анджела му предложи тримата да говорят онлайн. Набраха го по телефона, Били казва "Hi angel" Grinning Grinning Grinning Майкъл го пита "Харесваш ли жена ми? Знаеш ли, че и тя те е харесвала"? Конфузна ситуация. Към края на епизода дадоха как Майкъл си сгъва багажа и каза на Анджела да си ходи при приятеля в Канада.

Биг Ед събра приятели и роднини и обяви на всеослушание, че ще се жени за неговата пияница, хахаха. Това е нещо като втори годеж, май.

Елизабет се скара на Андрей, че крещял на сестра й, бил груб и бла бла бла. Лизи е убедена, че отношенията със семейството й се влошават все повече и повече.

Кимбърли се разхожда със сина си по крайбрежната и плаче заради майка й. Последните 8 години е живяла при нея. Починала е преди 2 месеца и Кимбърли не може да го преживее. В същото време Усман й каза с видеовръзка, че щом тя не може да има дете, има опция той да осинови племенника му, "синът на Мохамед", както каза. Нещо, което било обичайно и нормално за Нигерия, но Кимбърли беше доста стресната, защото и тя ще трябва да отглежда това дете, на което нито тя е родител, нито Усман. И в едно заведение разказа на нейния син Джамал за това. Той беше меко казано шокиран, но не й даваше акъл какво да прави и не й каза "не". Но изрази мнение, че му идва малко в повече това тя да бъде втора жена на млад мъж, а той да има дете от друга, която да му е първа жена. После пък да осиновяват нигерийско дете, племенник на Усман и попита Кимбърли "на колко години ще бъдеш когато това дете стане на 18?" - тя ще бъде на 70 Grinning Сега хлапето било на 3.

Джоуви и Яра са в Германия, в някакво малко красиво градче, заедно с бебето, с майката на Яра и с приятелка украинка, успяла да избяга от войната. Сядат в заведение на закуска всички и Джоуви си поръчва бира заедно с кафето, при което всички се споглеждат, хахаха. Яра и майка й продължават да си говорят на украински, с което дразнят Джоуви, защото той си чува името на всяко изречение, а не знае за какво говорят. Това ми направи впечатление и в предните епизоди, супер невъзпитание и простотия е да говориш за някого на неразбираем за него език, той да чува, да не разбира, но да продължаваш да спрягаш името му. Точно като шушукане в присъствието на някого. За мен това е супер дразнещо, той даже меко реагира. На няколко пъти ги помоли. Майката на Яра знае само украински, руски и малко чешки, но не и английски. А Джоуви - само английски.  И се започна един спор дали Яра трябва да остане още малко в Германия/Чехия или да се върне в САЩ с Джоуви, той настоява тя да се върне. "Заедно дойдохме, заедно ще се приберем, ти ми обеща". Тя иска да е близо до майка си и до приятелката си от Украйна, да й "помага". И се започнаха хипотезите "ами ако войната се разрастне на Запад"? На масата беше и един приятел на Джоуви отпреди, но той се застъпи за неговата теза, че цялото семейство трябва да се върне обратно заедно в САЩ. Яра използва факта, че Джоуви ще е един месец на работа извън града, в който живеят и така или иначе няма да вижда малката. Тогава какво му пречи Яра и детето да са в Европа, като така или иначе ще се виждат на видеокамерите поне 1 месец и в двата случая, дори и всички да са в САЩ?

# 397
Пак почнаха с осиновяването на деца, които си имат родители и не искат да бъдат осиновени (имам предвид като Дейвид и Ани). Добре, че няма да им се получи - докато уредят документите на това дете, сигурно ще минат години и то ще стане за женене (Усман е глупав и си мисли, че просто могат да го вземат - той самият още не може да се премести, но урежда други).

# 398
Аз се извинявам за дългите постове. Искате ли да ги направя в скрит текст и да маркирам само имената на участниците, а останалото в спойлер? Хем да не стои като ферман, хем да не издавам на тези, които не искат да знаят? По принцип, ако вече е излъчено по телевизията, се води, че не е спойлер... анализ или коментар по дадения епизод. Но вие кажете.

Рекламират втори сезон на "Дейвид и Ани/Лорън и Алексей", така че скоро ще гледаме.

p.s. За говоренето на чужд език във ваше присъствие, от което не разбирате нищо, но си чувате името постоянно, как бихте реагирали?

# 399
Няма проблем за мен, мисля, че не е спойлер - аз също гледах част от епизода (не целия, защото гледах и нещо друго). А и преди съм гледала на английски.
Сега си пуснах малко от финала с интервютата - Анджела заплашва Яра - още малко и ще скочи да я бие. Джови е женчо, ако това беше Либи, Андрей щеше да удари едно кроше в съсухрената физиономия на Анджела Simple Smile

# 400
  • Sofia

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 10:45 от Doli

# 401
Гийермо какво иска да покаже с тази шапка?

# 402
  • Sunshine state
Миона вече от чудене какво да навлече се е облякла с одеало. 😂

# 403
На мен обувките ми правят впечатление - нямам представа дали са модерни, но ми приличат на тези на Мини Маус:

П.п. дано козата да е само домашен любимец!

# 404
  • Sofia

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 19:27 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт