90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 276
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Тя може и от Щатите да им праща пари.

# 481
Така е, но майка й май няма друго семейство и сигурно предпочита да не е сама.

# 482
Да беше си стояла при майка си, а не да създава семейство в друга държава.

# 483
Като се има предвид, че майката на Яра е изживяла по-голямата част от живота си без съпруг, на самата Яра това сигурно й изглежда нормално, още повече че Джови по закон ще трябва да й плаща издръжка.

# 484
  • Швейцария
Познахте ли ги?

# 485
То и тя няма да се познае. Но тук има много филтри и операции...

# 486
  • Sofia
Кандис се води модел по професия. Всичките ѝ снимки са по шорти и бюстиета. Та, мисълта ми е, че не се е облекла така, само за да провокира Натали. Освен това, бяха на лодка, щяха риба да ловят – съвсем нормално си беше облечена за повода, според моите разбирания. Simple Smile

# 487
  • Sunshine state
Натали си умира от яд, че не изглежда като нея и не е модел и за това злобее.

# 488
Досега гледах последния Телл алл. Шайда цял сезон опяваше, че иска дете, но вече си била променила мнението, и то след като мъжът й се навил. Малко слабохарактерна и нерешителна ми се вижда. Но пък в крайна сметка щели да продължават с опитите. Тея двамата не мога да ги приема като двойка, сякаш са заедно по принуда.

И понеже е края на сезона, искам са кажа, че Андрей ми е един от най-дразнещите персонажи. Надявам св също така да не виждам повече Ед и драмите му в следващи сезони. Това, между него с Лиз, ако ме е тежко режисирано, то тогава е много тъжно.

# 489
Шайда, според мен, не иска дете, защото е на 37 години, или защото й е мечта да бъде майка, а защото се страхува, че ще остане сама в някакъв момент. Тя дори го каза в един епизод - че ако няма дете, бракът й все едно не е истински.

# 490
Може и така да е. На мен пък ми прилича на хората, които са си самодостатъчни. Но определено майчинството не и е мечта, а аз го виждам, че просто го иска, защото другите го имат и тук идва възрастта и това да е толкова настоятелна. Иначе, ако беше на 27, детето щеше да е далеч от личните и цели.

# 491
Да, сигурно и близките й (тя има семейство) го очакват от нея.

# 492
  • Sunshine state
Аз пък останах с впечатлението, че иска дете. Тя нали сега е бременна в край на сметка?

# 493
Не знам, в епизода не казаха, че е бременна, а че ще опитват сериозно. Освен това той купувал дрешки от сега...

# 494
  • София
Из групите чета, че е бременна

Общи условия

Активация на акаунт