90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 274
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Тук в темата имаше снимка на бременната Шейда, не помня кой я беше качил.

# 496
Скрит текст:
Видях, че на английски в сайта на предаването я изписват Shaeeda, значи си е точно както мислех, с ударение на И: Шаѝда, даже леко удължено. Шаийда Grinning
Бременна или не, това си е брак по сметка, не по любов. Тази жена заживява  с този богат ненормалник и ще си отглежда детето, без любов, а на цената на хиляди компромиси... в името на детето и брака си.

# 497
Защо да не е брак по любов - не знам ти какво разбираш под любов, но според мен, тя очевидно го харесва като мъж. Шайда дори каза, че го смята за перфектния съпруг, като изключи това, че не желае да отвори обща сметка и се дърпаше за детето.

При Лиз си личи, че не харесва Ед, но въпреки това седи при него.

П.п. това състояние, при което хората не се съобразяват с никакви други обстоятелства (като класа, религия, образование, обществено положение) за мен няма нищо общо с любовта, а са някакви тийнейджърски страсти, които отминават за година-две (най-много).

# 498
  • Sofia
Бременна или не, това си е брак по сметка, не по любов. Тази жена заживява  с този богат ненормалник и ще си отглежда детето, без любов, а на цената на хиляди компромиси... в името на детето и брака си.

Повечето хора се женят по практични причини, което не изключва наличието на чувства.

# 499
Eстествено, че не изключва наличието на чувства. При тях май са само от едната страна. Шаида може да го смята за "перфектния съпруг" за пред камерите, като записва синхроните, но всичко е, защото той ѝ урежда живота. Тя е вече в Америка, живее на по-висок стандарт, нищо не ѝ липсва. И коя ще е тази, дето ще търпи мърморене и забележки през 2 минути, буквално за всяко нещо? Този човек е много повече от дребнав дразнител, същински цербер. И това, че е богат, е единственото му положително качество, хахаха. Колко от вас биха живели с него, ама сериозно, с обвързване, с дете...? И години наред да търпят снизходително отношение, "не се прави така, а така", забележки и дуднене за всичко. Абсурд на абсурдите.

# 500
Аз не бих, защото е дразнещ, но някои жени обичат да ги покровителстват. Поне е представителен, не е грозен като Ед.

# 501
Е, води се "убавец" поне Grinning

Гледахте ли "След 90-те дни" снощи? (Което между другото преведоха като "След 90 дни", а това има съвсем друг смисъл).

Лорън и Алексей правят парти за втория рожден ден на Шай, най-голямото им дете. Партито е на открито при някаква зооферма. Супер горещо, миришело на животински изпражнения, а гостите си хапват под жарките лъчи на слънцето, празнувайки Grinning

Ани и Дейвид пътуваха от САЩ през Катар до Тайланд. Кацнаха в Банкок, после Дейвид шофира до тяхното село (ляво движение, явно е свикнал). И пак, цяла тумба ги посреща. Джордан, по-малкият брат на Ани мноооого бил пораснал. Цели 164 см, хахаха. Това явно за Тайланд е "висок" човек.

Ашли, дъщерята на Дейвид също пътува с тях и е удивена от природата. Това, което ѝ прави впечатление е колко близък е Дейвид с цялото семейство на Ани и колко топли отношения имат, а към собственото си семейство не се е държал така. "Щеше ми се и с нас да беше същият". А сестрата на Ани много задобряла на английски, Дейвид я похвали

# 502
От къде знаете, че Билал през две минути дудне. Вероятно преувеличават, за да е по-интересно предаването. Предполагам, че и той все пак прави някакви усилия да се държи добре с Шаида.

# 503
Може и така да е, наистина не знаем със сигурност.
 Не съм гледала снощи, според мен, не е чудно, че Дейвид е по-близък със семейството на Ани, отколкото със своето. Американците са студени и всеки е за себе си. Аз не бих могла да почувствам близък такъв човек, колкото и да ми се прави на любезен и политкоректен.

# 504
И аз да се включа без да съм гледала,но си спомням Дейвид и не се изненадвам за семейството му при положение, че ги оставя, за да си вее байряка в Азия. Той ми е от противните участници.

# 505
Семейството му са хора, които го бяха оставили бездомен преди години. Той е бил разведен с бившата си още когато децата са били малки. След това е фалирал и живееше на гърба на оня Крис, който беше в първия му сезон.
След като се ожени за Ани, престана да общува с Крис (отчасти и заради публиката - много му се подиграваха), започна да работи като учител, а след това се замогнаха от предаването и допълнителни допълнителни доходи от Интернет.

Дъщеря му е можела да му помогне в онзи период (тя не беше малка и тогава), а не да чака пари сега.

# 506
Може и така да е, наистина не знаем със сигурност.
 Не съм гледала снощи
Повтаряха го днес между 10.00 и 11.00 ч. Ако имаш вече IPTV, можеш да си връщаш и да гледаш.
Избъзикаха Дейвид "отслабнал ли си"? Ани вика "пипнете му шкембето"... и цялата рода се втурна да пипне корема на Дейвид като нещо невиждано. Супер тъпо.Добре, че Дейвид носи на майтапи (от рода "майтап на чужд гръб").
Лелята на Ани отново прави проблем, когато Дейвид каза, че ще заведат Джордан на о-в Пукет да учи английски при преподавател. Защото в селото, в което живее детето, такива учители няма. Дейвид каза, че е разочарован за пореден път от целия този отпор, който среща и май целта на тази визита в Тайланд отново ще се правали, заради тази упорита жена. Вместо да убеди Джордан да се развива, да учи английски и да замине, тя му пълни главата как не трябва да мърда от селото.

# 507
Аз съм на работа през деня. Нямам екстри, не ползвам смарт телевизори. Джордан не иска да пътува и това си е негова работа - не може цялото човечество да емигрира.
Всъщност, всеки може да учи език онлайн, но ако човек не иска, няма сила на света, която да го накара.

# 508
  • Sofia
Значи, аз теоретично не бих искала Билял за партньор, но просто защото, да кажем, не е мой тип. Ама далеч не го смятам за некадърен или непоносим партньор. Човекът си има своите качества – умен е, постигнал е нещо в живота, изказва се премерено и интелигентно, изглежда добре, облича се стилно, грижи се за половинката си, не съм го видяла да избухва, агресира или изпростява. Това, че имал склонност да натяква и издребнява – ами, така го представят в предаването, но дали действително е голям проблем, няма как да знаем. Освен това, всеки си има кусури.
diziler, явно си нямаш представа някои български жени с какви индивиди си имат работа, щом ни питаш дали някоя тук би се поинтересувала от мъж, като Билял. Simple Smile Пак казвам, за мен далеч не е толкова ужасен, колкото се мъчат да го изкарат. Може би единствено постъпва кофти спрямо Шайда, заради мотаенето по въпроса с детето – е, това вече наистина е тъпо, при положение че са женени и уж искат да остаряват заедно.

Споделям и едно интересно клипче, в което талантлив влогър имитира Анджела. Счупих се да се хиля. Grinning

Цък.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 11:35 от Blаck Cat

# 509
  • Sofia
Има скеч и за Ед и Роуз 😁

Доста се разпуснал

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 22:05 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт