90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 273
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Напоследък ги гледам  от време на време.Не им знам историите.Мисля,че Шейда се съобразява с Билал,защото е такава религията им.Тя е много красива жена.Украинките са опасни.Също като младите африканци.
Яра направо си е нагла.

# 511
Яра направо си е заложила капан на Джови, за да го накара да сключи брак. Първо се е преструвала на купонджийка, докато впоследствие се разбра, че въобще не е такава. Той няма как да разбере дали си подхождат по характер, ако тя се преструва през цялото време, докато са заедно. След това, докато той се колебаеше дали да се оженят, изведнъж се оказа, че е бременна.
Не казвам, че тя е лош човек, всъщност мисля, че тя е възпитана да приема този тип поведение за нормално.

И не мисля, че тя е искала да стане американка, по-скоро е искала заможен и наивен мъж, който да я издържа завинаги.
Наталия иска същото и пробва същата тактика, но поведението й е налудничаво и дори наивния Майк не можа да я изтърпи.

# 512
  • Sofia
Тези двамцата, Джейсън и Касия, не знам дали си ги спомняте – от далечния втори сезон са, но преди малко разбрах от едно видео, че той е починал от Covid в края на 2021 г. Мир на праха му!

P.S.: Те са се развели, в крайна сметка, а Касия понастоящем е омъжена за италианец.

# 513
Помня ги. Толкова за кратко ги даваха, а и отдавна...Кой знае от какво е починал всъщност. Но няма значение. R.I.P.
Споделям и едно интересно клипче, в което талантлив влогър имитира Анджела. Счупих се да се хиля. Grinning
Цък.
Хаха, това е велико Grinning
Нямам екстри, не ползвам смарт телевизори.
То и аз не ползвам смарт телевизори, интерактивната тв най-вече е с един тв бокс, който ти слагат от кабелния оператор. Нали постепенно подменят всички вече, в София май няма цифрова тв по стария метод, всичко е IPTV, и на Виваком, и на А1, и на Булсатком... Въпрос на време е да не ти оставят избор и да те принудят да преминеш на новата технология. Ще се преродиш направо Wink

# 514
Това устройство, в което се пъха картата, го смениха миналата година (А1), защото старото изгоря (както прегарят електроуреди - направо си умря). Техник дойде, смени го с друго и си замина. Не е казвал нищо, не знам дали е такова.

# 515
# 516
Паола е по гащи. Това е блуза, не рокля.

# 517
Това устройство, в което се пъха картата, го смениха миналата година (А1)
Хмм, не.
Скрит текст:
Не се пъха никаква карта. Това е просто тв бокс. Ето снимка на моите два тв бокса, но щом ти си на А1, значи могат да ти сложат въпросния A1 Explore TV. Просто телевизорът става само монитор. Всичко се управлява от дистанционното към въпросния тв бокс, връщаш назад, спираш на пауза, превърташ реклами, изобщо кеф и свобода Wink

А Паола да вземе да се наметне малко Grinning

# 518
А, не - с две дистанционни съм си и договорът е подновен, така че нищо няма да се променя скоро. Новото ми устройство е от малко преди Коледните празници.

# 519
Значи това е обикновена цифрова тв, не е интерактивна (A1 explore tv).

# 520
  • Sofia
Прави ми впечатление, че поведението на Яра въобще не съответства на възрастта и външния ѝ вид. Хубаво, младо момиче, с нелош живот към момента, а редовно изтерясва, изпада в някакви депресарски епизоди, все намила и недоволства от нещо, седи нацупена... Честно, представям си какво нетърпимо чудо ще е, като поостарее и позагуби от красотата си. Тук Джоуви е много прав, като ѝ казва, че ако не се забавляват и не се наслаждават на преживяванията, докато са млади, то кога?
И аз не смятам, че Яра е лош човек, но явно си има някакви проблеми.

P.S.: Вижте само каква гадна физиономия е направила на горната снимка. Close

# 521
  • Sofia
Тези ожениха ли се?

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 15:20 от Doli

# 522
Не, но май продължават да се срещат, въпреки че всички мислеха връзката им за измислен сценарий.

Яра си е такава. Има хора, които цял живот са такива (свадливи). Тя и да иска не може да бъде друга. Докато Джови клъвне, е била разкрепостена, вече не се налага да се преструва.
И аз съм интроверт, но по друг начин Simple Smile

# 523
Според мен Яра е типичната украинка.Останалите са същите,но преди да хванат някой американец са по-разбрани.
Иначе претенциозни и изискващи,ама на база на какво не ми стана ясно.Тук се показаха и бежанките,рядко има тихи,скромни.Казват,че и в зап.Европа търсещите убежище били изискващи и капризни.Аз познавах една към 50год. от години омъжена за българин.Е,няма такова противно същество.Първо,най-отблъскващо беше,страшен сноб.Всичко трябва да е марково и да се споменава цената.Все искаше да ходи ''на рестАран''.Ако не стане по нейният начин,спори,сърди се,настоява,почти агресивно изисква.Затова ми се затвърждава това мнение за тези ''дами''.

# 524
Гледах пак пародията за Ед и Роуз в Ю туб. Тази май ми е най-смешна от всички, въпреки че вече е старичка. Особено момента в който Ед започва да крещи "Тук има мишка!", а Роуз я взима и казва "Това е Хенри, домашният ми любимец". Joy
Ще им напиша да направят за Ед и Лиз, въпреки че едва ли ще обърнат внимание.

Общи условия

Активация на акаунт