90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 270
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Джоувито бая нисичък бил...

# 541
В последния епизод някои хора казаха, че Яра била извън неговата лига. Първо, не вярвам в тези категории, защото са субективни (един харесва едно, друг - друго - тъпо е човек да прави компромис с вкуса си и да робува на измислени категории).
Второ - не смятам, че Яра изглежда чак толкова добре - като се нагласи на снимките - да, но иначе - като започне да прави разни странни физиономии, не е особено привлекателна (а тя ги прави непрекъснато), освен това изглежда фалшива. Не гротескно като Дарси и Стейси, но също адски неестествено - прилича на кукла на моменти (нямам предвид в добрия смисъл). Вчера видях фотошопната снимка на Венета Райкова в един сайт и изглеждаше по абсолютно същия начин (макар че в нейния случай - ако падне филтъра ще се видят бръчките, освен това няма фигурата на Яра, но разбирате какво имам предвид).

А и като се има предвид как е изглеждала Яра преди всички операции, май е по-добре, че Майла прилича изцяло на Джови.

# 542
На мен Джови ми напомня Алан от Двама мъже и половина. И за мен не е атрактивен.

Пожелавам си това да е последният сезон с Ед, много ми е неприятен. Вчера изгледах последната част от телл алл на заживяха ли щастливо. Интересен сезон беше покрай Шайда, но повечето двойки превъртах, особено Джени от Индия. Сингъл лайф беше много по-добър с драмите на Наталия и Виктория. Дано пак я включат първата, много е странна.

Доколкото видях скоро започва нов сезон на 90days: the other way.

# 543
В момента дават "След 90-те дни", Лорън и Алексей току що кацнаха в Израел. След малко ще дават Дейвид и Ани във Филипините. Харесвам когато епизодите са снимани извън САЩ. Да види човек различни гледки и култури...

# 544
# 545
Това горното чаве чие е? Grinning Grinning Grinning

А в епизода с Дейвид и Ани снощи, половината се разболяха от ковид. И дъщерята на Дейвид, която за първи път стъпва във Тайланд, още в първия ден ... с положителен тест за коронавирус и сега е изолирана в хотел за 10 дни. Точно след толкова ще си хващат и самолета за наобратно,хахаха. С чудни впечатления ще остане от Тайланд, с гледката от хотела. А плановете бяха да отидат всички до Пукет.

# 546
На Анна и Мурсел, онези с пчелите.

# 547
Цитат
А и като се има предвид как е изглеждала Яра преди всички операции, май е по-добре, че Майла прилича изцяло на Джови.
Понеже отскоро и нередовно ги гледам,отколко време е на екран Яра?Къде сте я виждали преди операциите?Тази украинка ще излезе още по-фалшива,отколкото я мислех.

# 548
Имаше постнати стари снимки на Яра някъде из темите. Доста грозноватичка е била. И сега не бих казала, че е много красива. По-скоро е поддържана и изглежда лицеприятно.

# 549
Моля,който има снимки на Яра оригинал,нека ги сложи пак.

# 550
# 551
Това все едно е друга жена

# 552
  • София
Устата, носът, очите, косата... Преобразена е направо. И на мен не ми харесва особено, а и се държи изкуствено и страшно преиграва. Това с "ще помогна на моите братя и сестри украинци" ми идва в повече

# 553
  • Швейцария
Яра с какво точно е помогнала на украинците ми е много интересно.

# 554
Сигурно им занесе пари. Ама не на украинците като цяло, а на майка си и приятелките си.
Освен това я даваха по американските новини още в началото на войната - вероятно мисли, че е помогнала с публичност.
Ето, Наталия не е помогнала с нищо. Само търчи по мъже, вместо да дойде в България, да види възрастната си майка. И бившият й плаща сметките на бабата.

А Яра отскоро има нов силиконов бюст.

Общи условия

Активация на акаунт