90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 263
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Изобщо не му се вързвай на Дизи 😀

Лорън и Алексей определено са ми писнали. Няма какво интересно да дадат с тях вече, дори и да се преместят в Израел. Смятам, че водят нормален семеен живот и освен раждането на деца и обичайните грижи по тях, няма какво ново да видим.

Дейвид по принцип не го харесвам. Ани ми е симпатична. И те се чудят какво да измислят, за да има какво да се снима. Не вярвам, че децата ще идат при тях в Щатите.

# 601
  • София
Прави си темата, създаваш много уют и приятна атмосферата 🙂🙂
И на мен не са ми интересни Ани, Дейвид, Алексей и Лорън. Малко като семейството на Шантел - скучна изкуствена история.
Четох, че Анжела и Майкъл финално се развеждат. То тяхното беше страшна мъка

# 602
Сега прочетох, че Моли и Кели са се разделили, заради дъщерята на Моли - Оливия. Тя пак се е нанесла при майка си, пускала нощем гаджето си в къщата и дразнела Кели. Освен това му писала обидни съобщения, които той определя като расистки, обаче според Оливия не са, защото самата тя е със смесен произход (баща й е афроамериканец).
Накрая Кели я нападнал, като я хванал за гушата, Моли изпаднала в паника, а той си тръгнал обиден.
Това са твърдения на Оливия, не знаем дали са верни.

# 603
Кели го намирам за много свестен и истински сериозно се държи с Моли. Оливия не я харесвам по начало. Разлигавена е и сякаш всичко се върти около нея.

# 604
Дъщеря и на моли не е ли пълнолетна ?Не е ли време да се изнесе от там ..Моли рискува да си остане сама ако продължава да и угажда на прищевките ...

# 605
  • София
Жалко за Моли и Кели, подхождаха си и двамата са свестни.

# 606
Пълнолетна е. Струва ми се, че е като дъщерите на Анджела - цял живот ще виси там.

# 607
Жалко, аз много ги харесвах и той изглежда се държеше с уважение към Моли.

# 608
  • София
Оливия е на 21 години при случката е била на 20, у нас също, ако не отидат да учат в друг град, много младежи остават до 23-4 при родителите си (аз на 21 се преместих). А колко хора остават цял живот да живеят на друг етаж от къщата на родителите си, както Оливия, на която са ѝ дали мазето.

Разнищих случая и аз на мястото на Моли и аз щях да го зарежа Кели.
Оливия си е канила тайно гаджето на нейния етаж нощно време, Моли я хванала и се скарали жестоко, Кели и той се намесил. След това Оливия му праща имейл пълен с обиди, нарича го дебел негър и му казва, че,
 ще го блокира (Оливия е мулатка). Изнася се тя. Кели звъни един ден на Моли и разбира, че Оливия ѝ помага в магазина за бельо. Ядосва се, не трябвало Моли да поддържа контакт с Оливия, въпреки че е знаел, че двете се сдобрили и търсели път една към друга. Отишъл намясто и се развикал, че ще я пребие/пречука, Оливия му казала с подигравателен тон да действа, да го направи. Той я стиснал за врата, блъснал я в стената, после я блъснал на пода и я ударил, Моли едвам го спряла.

Не знам защо Кели си е мислел, че Моли ще зареже дъщеря си. Това, че е видяла, че е тръгнала по лош път е още по-сериозна причина да не я зарязва. Правилно я е взела в магазина и иска да я поправи. Провалила се е Моли с възпитанието, но на тази възраст все още може да се работи с нея. Все пак Оливия вече не е живяла с тях, не е ходила у тях, понижило се е напрежението, но не може да иска от Моли да не общува с дъщеря си и да я пребива. Дори и Моли да смята, че Оливия е виновна, няма да стои и да гледа как Кели я пребива.

# 609
Чак да я пребива? Той нали е полицай? При такива случки, не са ли по-строги законите там?

# 610
Не знам за какво става въпрос,  но аз преди съчувствах  на Оливия. И въобще на всички деца, които стават обществено достояние заради тъпотиите на родителите си, особено в това предаване. Бившият на Моли беше очевидно там от лична изгода. Колко в час трябва да е Моли, за да не се усети преди да натресе тинейджър на тинейджърите си..

Това влияе на децата и може би Оливия е загубила вяра в преценката на майка си и това е нейният начин да я защитава от нея самата и изборите и.

# 611
Съгласна съм, че е нормално да е близка с майка си и да се прибира, но нейното поведение е патологично.
Преди година-две Моли беше викала полиция и се беше оплакала, че Оливия й е откраднала някакви неща. Като е пропаднала, нека си живеят, но хората за които това не е обичайно, не са длъжни да ги търпят.

# 612
  • София
Кели не е отрекъл разказа, излязъл в медиите, така че най-вероятно е вярно. Той единствено е показал имейла, който е получил от Оливия и е наистина обиден, но за мен човек трябва да може да се контролира.

Разбирам защо Кели не иска да живее с Оливия и затова са взели мерки, но няма право да ѝ забранява да се вижда с нея извън дома им, както и да я бие. Аз лично не бих живяла с мъж, който съм го видяла да проявява такава агресия, сега е провокиран, следващият път може и на Моли да посегне.

# 613
И аз не одобрявам побойници, но това се е случило веднъж, а тя го е провокирала много дълго време.
Естествено, че е било правилно да се махне от там, вместо да се занимава с нея.

# 614
  • София
Не вярвам в единия път агресия, то винаги има първи път и едно е шамар, друго е да хванеш на врата някого, да го блъскаш и после да го удариш. Още на хващането за врата би трябвало той да се усети, че прекалява.

И не виждам дългата провокация аз, това не е станало у тях, тя не е живеела с тях от известно време, бил е блокиран, не са имали никакъв контакт. Той се е наврял при нея отново. Отивайки там, той е провокаторът. Правилното е било да не се виждат изобщо. Това е натрупана агресия от негова страна, а не спонтанна постъпка, много добре е знаел защо отива.

Общи условия

Активация на акаунт