90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 265
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • София /Абсурдистан
А видяхте ли Ед с розовите галоши Simple Smile) Как му е хрумнало да иде в студиото с шляпки за плаж Simple Smile Иначе на всички намира кусури, себе си не вижда.

# 586
Ами нали го дадоха как излиза от таксито в Ню Йорк по потник и влиза в скъпия хотел, облечен като пълен гащник.

# 587
  • Sofia
Има едно тв предаване “Дивият Франк”и този същият Франк обикаля пустини,джунгли и др трудно проходими места с такива гуменяци,явно му плащат и за реклама .

Може и Ед да им е рекламно лице 🤑

И аз имам такива розови и са ми много удобни 🙄 ,но си ги нося вкъщи,сега в студовете и с дебели плетени чорапи 🤣

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 00:54 от Doli

# 588
Тези кроксове са ми страшно грозни. Той Ед си ги носи по принцип. Може и да е някаква скрита реклама.

# 589
# 590
Детенцето прилича на Патрик от сега (а той изглежда като сестра си и майка си) - силни гени!

# 591
Даваха преди малко "След 90-те дни".
При Лорън и Алексей нищо не се случва от първия епизод насам. Само празни приказки. Изсмукани от пръсти изречения и това е. Вече са в Израел и съобщиха на няколко приятели, че чакат трето дете. Питаха ги дали ще правят "парти за разкриване на пола", в Америка това било обичай, но в Израел няма такива неща. То и у нас няма. Родителите на Алексей казаха, че ако се задържат доста години в Израел, децата ще трябва да служат в армията, момчетата 3 години, момичетата 2.

При Дейвид и Ани свършиха 10-те дни карантина и изолацията в хотела. Леля Лом каза, че ако Дейвид и Ани заведат децата в Пукет, тя ще дойде с тях и ще наглежда децата, защото те нямало да се грижат добре за тях. Идеята е децата да учат английски там.

Дейвид става будистки монах. Даваха церемонията, обръснаха му главата... и така Grinning

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 00:49 от diziler

# 592

В новия сезон на По другия начин има транссексуален участник, аз може би няма да го гледам, защото не ми се гледа либерална пропаганда.

Идеята да включат такава сюжетна линия сигурно им е дошла от Тим, за който имаше слух, че е транс.

# 593
Да знаете, че следващата тема няма да я пиша аз - който иска може да я направи, когато тази стигне 50-та страница.

# 594
  • Sofia
pppqqq, какво се е случило? Защо няма да я правиш? Confused

# 595
Нищо особено, вчера се посдърпахме малко с diziler, който ме обвини, че изказванията ми не били политически коректни. Не искам да преразказвам спора, защото коментарите пак ще изчезнат.

Аз съм консервативна и нямам намерение да се либерализирам.

# 596
  • Sofia
Според мен, въобще не се влияй от подобни неща, а продължавай да пускаш темите, защото няма кой да го прави толкова добре, като теб. Simple Smile
То, форумите са за това – всеки пише гледната си точка, не може всички да сме еднакви. Е, което е off-topic, се изтрива, разбира се.
Аз съм обратното – хипер либерална съм по природа, но не ми пречат и различните схващания по темата.

# 597
Да знаете, че следващата тема няма да я пиша аз - който иска може да я направи, когато тази стигне 50-та страница.
Аа глупости, естествено, че ти ще я правиш, това си е твоя тема Wink
И хората са различни, няма как да имат еднакво мислене, това е абсолютно нормално. Нали за това са дискусиите, а в спора излиза истината Wink Това е тема за конкретно предаване, така че офтопика е нормално да се трие (дори и сложен в спойлер). Обединява ни хубавото предаване и участниците в него! Хайде... обмисляй анкета Wink

# 598
  • Sunshine state
Абе хора, не сме детската градина. Адашке, правиш темата много добре, не се връзвай. Той дизи си е такъв, не го мисли с лошото.
Алексей и Лорън според мен трябва да излязат вече от предаването, Ани и Дейвид също. Нито са интересни, нито има какво да покажат вече. Има теория, че Тим е транс?? Уау. 😂 Гей да, ама транс??

# 599
Благодаря за окуражителните думи Simple Smile

И аз си мисля, че Ани и Дейвид си измислят драми. Това с брата е прекалено - онзи ден гледах отзивите в Редит и Фб - повечето коментари са в негова подкрепа - защото той е почти възрастен човек, а сестра му се опитва да го накара да прави неща насила.
Ако Ани забременее наистина, поне ще имат какво да дават - Дейвид трябва да се прежали.

Общи условия

Активация на акаунт