90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 111
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вчера гледах как Чарли снима краката на жена си, за да ги пусне в онли фенс. Доста изв атено ми се вижда, но пък просто аз съм си консерва за такива неща

# 91
Тя си снима всичко за пари, не само краката. И Чарли е ок с това, защото явно изкарва.

# 92
  • Sofia

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 16:52 от Doli

# 93
  • София
Анжела изглежда кошмарно. Отслабването й изигра много лошо шега. Не знам дали е по-добре здравословно, но външния й вид е ужасен

# 94
Halloween нали е тази вечер, защо е започнало още от събота? И в Сеул със 150-те жертви е станал в събота. Аз знам, че е 31 октомври е Хелоуин

# 95
Да не е заради часова разлика?

# 96
Е каква е тази часова разлика, два дни? В събота, на 29 октомври беше инцидентът в Южна Корея, а в момента в САЩ все още е 30 октомври, неделя вечер. Публикуваните снимки очевидно не са от 31 октомври, тоест са от неделя или събота. Явно празненствата траят с дни и започват предварително.  Simple Smile
Скрит текст:
Аз харесвам Хелоуин, каквото пък и да се приказва по интернет, голям хейт се излива, че не бил християнски празник. То първо България е СВЕТСКА държава, а в нея живеят хора от различни религии. А опорката "не е български празник" просто ме убива. Ми то и Коледа и Великден се празнуват в Северна и Южна Америка, в цяла Европа... та чак до Австралия. 1 май е международен ден на труда, 8 март е международен ден на жената, св. Валентин е международен празник също. Изведнъж се присетили напомнаните патриоти, че "Хелоуин" не бил "наш празник". И чак петиции, чак банери "НЕ на Хелоуин", чак бойкот, Божеее....

# 97
  • София
И у нас бяха в събота, ясно е защо се прави, децата не са на училище, възрастните не са на работа. В понеделник ще могат да участват по-малко души.

Лариса и Ерик:

# 98
Нито съм чула, нито съм разбрала, ако някой около мен е празнувал Simple Smile Притесних се, че някой може да ми звъни на вратата да ми иска нещо, но предполагам, че хората все пак не са толкова луди и се надявам да не се случи!

# 99
  • София
И мен никое дете не ми е звъняло, по вратите може и днес да маинват, не знам, но в събота бяха партитата по дискотеките и барове, видях и деца с костюми. Това в София. И за днес видях, че има организирани събития.

# 100
@Niya: е то е закована дата, пада се всяка година в различен ден от седмицата, няма как да е само уикенд.

@pppqqq: Ами има в Лидл разни пластмасови тикви, вътре с лакомства, 7 лв, вземи една за всеки случай и ако ти звънне детенце, раздавай, хаха. Баба ми е взела всякакви тикви, и светещи фенери има. Стоят украси от предните години, никой нищо ново не е купувал.  А майка ми каза, че ще купи някакви неща, понеже миналата година й били звъняли на вратата деца да искат и им е давала бонбони. Живеят дечурлига на същия етаж при нея и затова. Така че... бъди подготвена, хахахаха

# 101
При нас вчера мина съседката отгоре с внучето си. Днес съм обещала на сина ми и негово приятелче да ги нарисувам и да минем през някои апартаменти.
Подготвена съм и с бонбони, ако минат други дечица.

# 102
  • София
Знам, че е на точна дата, но ти питаш защо хората в Сеул и тези от 90 дни до сватбата и още хиляди хора празнуват в събота. Отговорих ти, много хора нямат времето в понеделник и се правят масови партита в събота. Особено тези в дискотеките.

Още един костюм от Лариса:

# 103
Няма да взимам нищо - аз не отварям, когато ми звънят, освен ако няма предварителна уговорка по телефон Simple Smile В който случай пак не отварям направо, защото няма домофон и трябва да сляза да отключа входа.
За всички други ме няма (по принцип, не само днес).

# 104
Какъв домофон? Може и да са дечица от същия етаж... или от долния Grinning Еййй, твърдо отпор даваш, хахахаха. Явно в твоя град (не знам кой е), не се празнува. Flowers Jack O Lantern На мен не ми пука, аз и Diwali съм празнувал. А ако ме поканят и за Деня на благодарността да хапна пуйка, няма да откажа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт