90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 588
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Тук Яра не прилича на себе си

# 406
# 407
  • София
Напоследък не успявам да гледам редовно. Diziler, беше полезен с кратките преразкази.

Попадна ми клип, че ще има нов сезон на Дарси и Стейси, циркът е на лице. Правят си, процедури за повече сексиално удоволствие, Дарси си търси мъж. Появява се и Георги като вече най-добър приятел на Флориан.Ако имате инстаграм:

https://www.instagram.com/reel/CnDMCxeLfOC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 408
Флориан е лицемер. А Дарси вече стана нещо като клоун, не знам какво да напиша за нея...

Предстои и четвърти сезон на По другия начин - има нови лица:

# 409
Една от двойките са от Любов в Карибите, но им забравих имената. Другите не са ми познати.

# 410
  • Швейцария
Даниел и Йохан. Той искаше да ходи в Америка, а тя не.

# 411
  • Sofia
Изглежда интересен този предстоящ сезон. Сигурно ще го пуснат и в България към края на февруари.

# 412
Напоследък не успявам да гледам редовно. Diziler, беше полезен с кратките преразкази.
Еееми хайде, довечера ще гледаме. Хем и друг да напише нещо, че само аз водя тук... монолози Grinning А премиерите са в събота.  Гледам със закъснение, за да превъртам рекламите, за мен те са загубено време.

# 413
  • София /Абсурдистан
Ще гледаме. Да попитам, карибските истории дават ли ги, че ги изпуснах май.
Кога дават новите епизоди за Дарси и Стейси? Че и това съм изтървала. Тези мацки до кога ли ще се обезобразяват с операции, вече са неузнаваеми.

# 414
Свършиха Карибите. Дарси и Стейси още не ги дават май и в Щатите.

# 415
Даваха реклама "в сряда по ТЛС" за новия сезон на Дейвид и Ани/Лорън и Алексей. Ама така и не разбрах дали тази сряда вече е минала серия. Явно ще трябва да връщам назад.

А вярно ли е това, че НВО Мах се обединяват с Дискавъри? Това не е добра новина... ако е вярно де.

# 416
  • Швейцария
Не е минала серия. Сега в сряда почват.

# 417
Вчера гледах малко (Животът ни като необвързани, другото го пропуснах, въпреки че е по-интересно, защото ме болеше глава).
Тая Вероника много налита на мъже, а все се опитва да се изкара улегнала. Тим е прав да не одобрява сина на Кимбърли - вероятно е поредната повърхностна връзка, като с този от сезона. Преди съм виждала нейни снимки с различни мъже в Инстаграм, сигурно никой не я приема сериозно.

# 418
  • София
Със закъснение гледах вчерашните епизоди. Някак бавно вървят историите.
Деби сигурно ще се мести при своя Дядо Коледа в Канада, докато му казваше, че няма къде да живее, такава драматургия беше, че ако кандидатсва в кино академията нямаше да я вземат. Срещата й с Колт беше странна. Той цитира заучени фрази от слаби книги по психология... "Искам да изградят зряла връзка с теб, мамо". Кой син говори така с майка си?

Таня развява ц.. и, хубаво е да имаш голям бюст, но защо трябва да ги мяташ насам-натам. Разделиха се с Джоуел. Мисля, че тя още си иска Синджин, но няма да й се получи.

Натали отиде да се види с Джош. Луд ли е да се вижда с тази кукувица. В началото ми харесаха очите й, но сега с този нос и цялото й излъчване много отблъсква. Откачалката се разрева при срещата с Джош. Изглежда напълно отчаяна да си намери мъж. Виси на врата на Джош като празен плик. Той пък реши да я запознае с бившата му жена и откаченият й ентусиазъм спадна рязко. Не можа да преживя, че Джош не я покани в дома си, където живее дъщеря му. Той можеше да й каже, че няма да живее в тях, защото разбирам очакванията й да бъде в неговата къща. Но явно и той не иска таралеж в гащите и някой да му избухва и крещи без никаква причина.

Сизър се запозна с още една украинка. Тя е доста симпатична, но и отчаяно иска да избяга от родината и сигурно ще намери начин да му се сложи. Този човек излъчва някакъв мухъл. Имам чувството, че мирише на старо палто, наядено от молци.

Вероника явно е подписала някакъв странен договор за повече пари... То не са снимки на това как й правят епилация, снимки на задника й.

# 419
Старецът на Деби изглежда все пак е свестен човек.
Този разговор за урната на бащата ми се видя доста отвратителен, за тия хора няма ли гробища?...

Общи условия

Активация на акаунт