90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVI

• 35 259
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
И Яра сега с новия силикон... Тя поне изглежда добре, все още...

Ами, предполагам, че съществува класа от хора, според които подпухналото лице, гигантските джуки и гърди, които изглеждат, все едно ще се пръснат, са много красиви.

# 631
  • Sofia
А помните ли, че в първия й сезон беше даже симпатична. Още когато беше с черна коса.

Да, само че въобще не може да се сравнява, защото от тогава до сега са минали доста години, в които Дарси прогресивно е остарявала, най-вероятно е влязла и в менопаузата.
Ако тогава е била хубавка, то сега, без корекциите, пак нямаше да изглежда добре, защото хората остаряваме, а с това, доколкото знам, никой не се е преборил. Simple Smile

# 632
Дарси изглеждаше общо взето добре и в сезона с Том, който беше преди около 4 години, ако не греша.

Това, което стана с нея, според мен, е че напълня много (когато скъсаха той направи гадна забележка за теглото й - човек би помислил, че точно той би бил толерантен, след като има 250 килограмова сестра). След това тя реши, че ще съчетае отслабване с операции, за да се подмлади. И действително - по едно време беше отслабнала, но вече беше леко обезобразена в лице. После пак напълня, подложи се на липосукция (макар че не виждам ефект), сложи си нови гърди и зъби и продължи да си инжектира неща в лицето.

Между другото, като споменахте Джеси се сетих - струва ми се, че има някакво несъответствие при възрастта му, толкова години минаха, а той все е около 25...

# 633
Снощи по време на "След 90-те дни" (Дейвид/Ани и Лорън/Алексей) рекламираха "90 дни: Великобритания. Очаквайте скоро"

# 634
А, браво, че ще го дават и тук Simple Smile 

# 635
Ууу супер. Сигурно ще е на мястото на сезона, който сега свършва. Май имат още 2 епизода от Tell All, т.е. може би на 25.02 ще започне.

# 636
  • Sofia

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 17:11 от Doli

# 637
Гледам в момента.

Видях рекламата на Великобританското издание Simple Smile
Освен това видях реклама на Имението на зрелите жени (МИЛФ-ките) - виждала съм коментари за това предаване, не мисля да го гледам. Обратът е, че
Скрит текст:
мъжете, с които ще се свалят са синовете им. Т.е. не че майка ще е със сина си, но всички майки ще открият синовете си вътре и се очаква да се образуват двойки между тези, които не са свързани с биологична връзка.
Според мен, е гнусно.

# 638
Гледах рекламата на съответното предаване. Мислех да му дам шанс, но след споделеното от теб може и да го пропусна.

Искат ми се нови двойки и отношения. Все едни и същи въртят. Лично на мен, повечето не са ми интересни.

# 639
  • Sofia
Искат ми се нови двойки и отношения.

Ще има скоро. Предполагам, че ще дават "The Other Way" и "90-Day Fiancé, UK" по едно и също време.

# 640
Наскоро Яра спомена,че има два бизнеса  и прави всичко сама.С какво всъщност се занимава?

# 641
Продава козметика и дрехи. Ако това брои за два бизнеса.

# 642
Бизнес като на нашите кифли - купува от Алито за стотинки и продава на баснословни цени. Но като има балами, ще има и предлагащи.

# 643
  • София
Гледах вчера третия епизод на Tell all
Големият Ед е мега, мега, мега гнусен тип. Колкото и пари да има, трябва да си супер изпаднала, за да го траеш. Лиз има работа, има дете. Какво толкова й харесва да е с него.Едва ли той пръска стотици хиляди по нея. Иска да е известна? Тя вече е и то не с добро. Иначе и тя не е цвете, но сравнение с него е години напред.
Сумит и Джени имат силна връзка, но любовта не е достатъчна. Той ще поиска дете или просто да мине през живота, докато е млад човек. Тя е много улегнала и вече е преминала през всичко това. Колкото и да я обича, в един момент той ще усети спънките, които връзката им създава. Джени иска да живеят в САЩ и знае, че така ще го откъсне малко от родителите му, но не мисля, че той е готов. Харесвам ги, не е нормална връзката им, но поне няма или не се виждам скрити помисли и от двамата.
Шайда и Билал са един за друг. Той е страшна скръндза и дървен философ, но тя го е приела такъв. Да, копае си в нейната градинка и не той, а тя ще го промени. Използва всички средства, за да постигне своето и го прави. Някъде четох, че е забременяла, но е изгубила детето, което е голям удар. В един момент, когато започне да печели, може и да му духне под опашката, не знам. Имат не много здравословна връзка.
Стана ми жал за Ким. Тя си вярва, а Усман е пълно леке. Много е отчаяна горката в стремежа си да има мъж. Нормално е, но това отчаяние не привлича мъжете.

Мислех да дам шанс на палавите момчета, но сега като разбрах за какво иде реч, няма да гледам предаването.

# 644
Лиз, преди да срещне Ед, едва свързваше двата края. Работеше като хостеса в заведение, но едва ли е получавала много пари.
Дъщеря й живее при баща си, защото съдът е решил така - това също е свързано с финансовото й положение.
Сега уж си е намерила по-добра работа, но дали е вярно, не се знае. На нея й харесва Ед да я издържа, иначе нямаше да се връща при него непрекъснато. А и тя има два брака зад гърба си. Може би се е надявала да сключат брак без предбрачен договор, да се разведе пак и да се осигури по този начин. Само че той се усети и вече не иска да се жени за нея.

Общи условия

Активация на акаунт