КАУФЛАНД - тема 61

• 52 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
В нашия филиал от както ги направиха само тях ползвам. Минавам за 1-2 минути. На другите каси само чакането ми е х3.

# 106
Няма проблем и с червения етикет, а и вече ги лепят , така че да не се вижда стария баркод.
(Преди всеки път разправия какво маркират на каса)

# 107
Страхотни са касите..само , че стоката след маркиране се слага в дясно при нас.

# 108
  • Пловдив
Единственото недомислемо, е че не може да си ползваш ваучерите на тези каси.(поне аз не знам да може)

# 109
Пийк като се замисля при нас има каси от двете страни и аз заставам на тази в дясно, че е в брой и там се пада да слагам продуктите в ляво . Ако застана на тези от ляво там са с карта ще ги слагам в дясно т.е. и в двата случая са в посока изход.
Като при всяко ново нещо и на нас и на тях им трябва време за напасване😊 а и да си призная от миналия месец не съм стъпвала в Кауфланд😔

# 110
Колкото пъти отивам ня касата за сампоблужване толкова пъти имам проблем. Единият път нямаше код за конкретен продукт. Служителката се опитваше да го намери но безуспешно. Прати ме на нормална каса и така изчаках двойна опашка дойде някаква отговрничка, мина време докато намеря продукта в системата им. Последният път на пазарен пък карфиол на брой апаратът не можеше да го трактура като артикул който не е на килограм. Отново трябваше да се включи служителка. Да анулира кода на карфиола и да го въведе с друг код. Нищо не печеля като бързина с тези каси.

# 111
  • Пеликания
Ваучерите не могат ли да се маркират на четеца, нали и на обикновените каси така правят?
Много ме е яд, че при нас няма такива каси, а правиха ремонт на магазина.

# 112
Не може с ваучери на тези каси.
Иначе за мен са голямо облекчение и се радвам, че ги направиха. И в Т маркет вече ползвам тях, но там са само с карта. Така хем не ми се налага да тегля пари от банкомат, хем си следя какво маркирам.
Картата я маркирам като продукт, за да не пипам четеца.

# 113
Ваучерите не могат ли да се маркират на четеца, нали и на обикновените каси така правят?
Много ме е яд, че при нас няма такива каси, а правиха ремонт на магазина.
Гледа се дата на валидност на ваучера, както и дали има печат от друг магазин. Това нещо няма как да се контролира на касите на самообслужване

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 19:32 от Eleonora95

# 114
Често служителите подканват за обратното каса еди коя си е свободна може да отидете. Народа обаче кротко си чака за касите на самообслужване.
1 април е далече 😂

# 115
  • София
Да се похваля, че днес Кауфланд ми пратиха бонус купона. Сигурно мрънкането е помогнало

# 116
Често служителите подканват за обратното каса еди коя си е свободна може да отидете. Народа обаче кротко си чака за касите на самообслужване.
1 април е далече 😂
Аз споделям каквото виждам. Който не му се вярва да не вярва. Grin

# 117
Според мен ,на тези каси може много да се мами ( няма как служител да ходи да брои колко хлебчета си взел или колко неща слагаш отстрани ( особено с някакви супер леки неща или в малки пакетчета ,като сникърси,кафе - маркираш едно,слагаш 2 . Ако те хванат ( емиии то грешка е станала , ама ако не-  си тарикат и на далавера).
Та ,в Бг не я вярвам аз тая работа - прекалено крадливи сме ,за такива каси ..или както в Метро навремето след касата , един отговорник,който ще проверява какво си взел и дали си го маркирал- на произволен принцип ,за да се види че има контрол. Та накрая да не се окаже,че по-евтино ще е да си наемат повече касиери ,така или иначе;)
Иначе , затрудних момчето с въпроса , а как да видя сега ,преди да платя ,че ми е отчетен купона за виното ( картата се маркира накрая , и ти излиза някаква по-ниска цена ,но не знаеш за какво е ....). Та и той се връща ,гледа ,цъка , но уви ,не успях да видя разпечатка с намалените неща едно по едно ; връща се назад : сметка 112 лв , дава премини към плащане - цък за плащане 99 лв ....Wink Wink Хубаво,че си знаех горе-долу намаленията , а пък и най-много пак да кибича на " Информация" Wink

# 118
Продуктите се поставят отстрани на везната, мисля, че "хваща" примерно, че две хлебчета не тежат колкото едно...

# 119
Няма как, paulieM.
Точно Кауфланд са го измислили хубаво и няма как да се открадне нещо.
Везната мери всеки маркиран продукт.
Ако маркираш 2 хляба, трябва да се поставят 2 хляба.
Ако маркираш 1 хляб, а те са 2, ще изпише грешка.
Немаркиран продукт в нашия филиал не може да има, защото се изважда всичко от количката и се нарежда отляво, маркира се и се премества вдясно върху везната. Прави се забележка на всеки. Продуктите трябва да са извадени предварително от количка/торба.
Касите не отчитат при нас маслините. Имаме бележка, както и служител, който напомня, маслините да се слагат върху самата каса след маркиране, а не да се оставят на везната, защото дава грешка и блокира цялата каса.
  И като коментирахме алкохола се зачудих, че за едно съмърсби касата поиска потвърждение Joy

Общи условия

Активация на акаунт