КАУФЛАНД - тема 61

• 53 322
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Според мен ,на тези каси може много да се мами.
Аз не бих се пробвал знейки как работят касите. Разбира се "българският гений" може да прекопира някоя схема от другаде където отдавна ползват касите, но няма да просъществува дълго, защото го има заснимано на камерите и ще влезе в "албума" на крадците.

# 121
Не мисля, че може да се мами. Веднъж заби касата и не ми отчете торбичка на К найлонова. Маркирах въори път и ми отчете 2 торбички, а на везната стоеше една. Веднага изписа за служител.

# 122
В неделя пазарувах в Кауфланд. Чак у дома видях, че две кутии бонбони Мерси са с изтекъл срок на годност и се наложи да ги върна. Купих други. Вчера пак направих бърз пазар и от любопитство погледнах Мерси-тата и все още имаше такива с изтекъл срок на годност. Информирах отново на касата, защото си представих как друг някой човечец се разкарва като мен, когато е видял гафа.... Дадоха ми подаръчен ваучер. Не пише сума и предполагам е нещо от сорта 3-5 лева, но къде мога да го проверя? Само на каса ли? И ако го маркират на каса и не искам да го ползвам- мога ли да го запазя за друго ползване?

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 09:58 от mariat

# 123
3 лв беше принципно ваучера 'извинение'.
И аз веднж ги информирах за едни шоколодчета с изтекъл срок и после видях, че не са и махнали.

# 124
Не може да се мами с маркиране, но едни момчета до излязоха със закуски и земеши през вратата заедно с друг човек, който си сканира кода от касовата бележка

# 125
  • София
Пролетта 3 дни подред вземах ваучер за продукт с изтекъл срок - сухо мляко за бебета. В Студентски град така и не си направиха труда да ги махнат от рафта.

# 126
Кауфланд - последната седмица взимам риба прибирам се тръгвам да готвя мирише на ацетон Cry егати нещастниците .. месо отдавна не купувам от там спирам и рибата...

# 127
Не може да се мами с маркиране, но едни момчета до излязоха със закуски и земеши през вратата заедно с друг човек, който си сканира кода от касовата бележка

Това си помислих миналия ден. При нас идват на голямото междучасие за закуски. Аз си отворих с касовия бон, но след мен минаха 3 момчета, дали бяха платили, не знам?

# 128
Взех от гофретниците, които тази седмица са намалени. Но после забелязах, че тефлоново покритие и се замислих дали няма да залепва. Та има ли някой, който вече ги е пробвал? Ако залепва сместа да го връщам

# 129
Това си помислих миналия ден. При нас идват на голямото междучасие за закуски. Аз си отворих с касовия бон, но след мен минаха 3 момчета, дали бяха платили, не знам?
За това съм съгласен. Въпрос на организация на охраната и хората. Аз не разрешавам да излизат други когато излизам аз. Дръпвам се и чакам по-напористите да излязат с техните бележки.

# 130
.... Дадоха ми подаръчен ваучер. Не пише сума и предполагам е нещо от сорта 3-5 лева, но къде мога да го проверя? Само на каса ли? И ако го маркират на каса и не искам да го ползвам- мога ли да го запазя за друго ползване?

Това са три лева, когато искаш да платиш д него го даваш на касата.

За Самърсби - естествено, че иска потвърждение за годините, алкохол е все пак. За някои безалкохолни бири също се иска потвърждение.

# 131
Спокойно може да се мами с плод/зеленчук. Веднъж по невнимание вместо пресни картофи бях чукнал на везната стари картофи. Разликата е в цената, но кг. са същите. Ако не те следят продукт по продукт на касата, няма кой да те хване. Маркираш си стар лук за 1лв/кг пък в пликчето и боровинки можеш да сложиш, ако искаш.

# 132
Относно маменето на каса самообслужване, аз веднъж по погрешка маркирах различен вид ябълки ( всички бяха на промо цена ) служителката забеляза че не били просто червени  ами ред кан или нещо от сорта .... та ми ги маркира на ново . Ако търсиш начин да излъжеш винаги ще намериш .... все пак от човек е измислено . Но аз такъв срам брах тогава , не знам с какво лице трябва да маркираш картофи / лук пък да сложиш ягоди или боровинки . Но хора за всичко и сме способни на всичко за да "изкярим " някоя стотинка . Моето мнение е че е улеснение , и е измислено добре

# 133
  • Варна
Тъй като касовите бележки от всякакви покупки ми трябват и си ги искам и взимам.
Та днес си разглеждам вчерашният ми харч.

Каса на самообслужване в Кауфланд Варна - Бриз не ми е отчела промоцията.
Не че съм за 1,20, но не понасям да ме лъжат.
Сметнах няколко пъти касовата бележка погледнах пак няколко пъти брошурата, стоката ми е продадена на 3,49,
а е с етикет за промоция 2,29.

Явно не всичко им е изрядно, но не ми се занимава, а и вече на следващия ден няма смисъл.
Ще си гледам касовите бележки вече веднага след покупките...

# 134
Винаги си гледам касовите бележки докато домочадието слага продуктите в колата. Веднъж 3 пъти се връщах да правя рекламация, но хич не ми пука. Аз пазарувам предимно намалени продукти и някой път се маркира старата цена, вместо тази с червения етикет. Никога не са ми правили проблем, веднага са ми връщали разликата, но е малко напрегнато всеки път да дебнеш за грешки. Това беше преди де, когато пазарувахме по много. Сега влизам за малко неща и ако има нещо, още на касата го хващам. Едно е да ти се маркират 5 артикула, друга е 35. При големите количества човек няма как да следи всичко дали е маркирано правилно.

Общи условия

Активация на акаунт