КАУФЛАНД - тема 61

• 52 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Как така не ти е отчела промоцията? За кое става дума? С купон ли?

# 136
  • Варна
ГРЕШКАТА БИЛА В МЕН, извинявам се....
Намалението било само с картата.
А на самообслужващата каса няма кой да ми я поиска и напомни и за това е станало

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 19:24 от VassiLea

# 137
Вафли Ная са с карта. А отстъпката от картата е изнесена отдолу на касовия бон. Има ли вероятност да не сте сканирали картата?

# 138
А на самообслужващата каса няма кой да ми я поиска и напомни и за това е станало
Тук ще поспоря. Има си стъпка за маркиране на картата . С картинка и надпис си пише да си маркирате картата.

# 139
Картата може да се маркира и като продукт. Не е задължително да е отстрани. Също така, на екрана си има подсещане да се маркира картата и нещо като опция да продължиш нататък (т.е. без маркиране на картата).

Последна редакция: вт, 11 окт 2022, 19:37 от dolce miele

# 140
Да, на екрана на самата каса излиза съобщение да се маркира картата, а до касите има стикери със стъпки едно две три.

# 141
Аз първо маркирам картата и после продуктите. Така няма риск да забравя.

# 142
Аз я маркирам като продукт, откакто една служителка ми показа, че може и така.

# 143
Аз от темата разбрах, че може и така действам.

# 144
  • София
Често служителите подканват за обратното каса еди коя си е свободна може да отидете. Народа обаче кротко си чака за касите на самообслужване.
1 април е далече 😂
Аз споделям каквото виждам. Който не му се вярва да не вярва. Grin

Не ползвам касите на самообслужване. Само веднъж пробвах. Предпочитам касите с касиерка.

# 145
Аз първо сканирам продуктите, на последна стъпка ми казва да маркирам картата. Ако не ме подсети самият апарат аз лично  ще забравя. Но ме подсеща. На каса с касиер никога не ме питат имам ли карта. За разлика от лидл.

# 146
При нас от доста време съобщават по уредбата да си сканираш картата.
Иначе аз съм от първите ползващи както карта, така и касите на самообслужване и вече имам утвърдени навици. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
  • София
Тази вечер пазарувах в Кауфланд. Беше една малка лудница. Попитах един служител за бирата Ефес, ми той щеше да ме набие още малко. Със треперещ и съскащ глас ми писочи къде да търся. За първи път в този филиал някой служител го виждам в такова състояние.

На касата винаги ме питат имам ли карта.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 06:24 от Amiamo

# 148
Имате ли отзиви за гофретниците от тази седмица?

# 149
  • Варна
Това което описах по горе се получи, защото трупането на точки в картата и купони не ме вълнуват. Поне според първоначално обявеното и предназначение, ако евентуално  в последствие са направили картата по значима, не съм разбрала.....
Машината на самообслужващите каси може и да напомня за карта, но аз го подминах, защото не съм довидяла в брошурата, мислех че е стандартно намаление без карта.
Толкова са малко намалените продукти с карта, от както са въвели картите това ми е третата намалена покупка с кауфланд карта, че не съм довидяла от какъв тип е намалението.

Общи условия

Активация на акаунт