КАУФЛАНД - тема 61

• 52 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Аз купувам почти всяка седмица поне по един продукт, който е намален с картата. И аз съм придобила вече навици да сканирам картата (не ме интересуват чак толкова точките, а копията ма касови бележки и намаленията).
Тази вечер влязох уж само за мляко, но как да устои човек на мрежа с авокадо за 1,10 лв?😃 Награбих 6 мрежи. Една краставица за 17 ст. (58 ст./кг, но нямаше избор, жълтееха повечето).

Като няма краставици, ще ядем авокадо.😉

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 04:59 от dolce miele

# 151
Долче, прати 2 мрежички за моето малкото Wink  ще ги излапа за 2 дни Wink
Много ме е яд, че не съм у дома да ида да му взема Sad

# 152
И аз искам, Долче! Blush При нас е абсурд да остане авокадо, че и да го намалят!

# 153
Долче, моля следващия път ми се обади да дойда с теб да пазаруваме 😀
Кажи ми в кой магазин и колко часа ходиш?

# 154
Това авокадо изглежда много добре, защо ли са го намалили.

# 155
В този магазин, има го и часа на пазаруване:

И аз се учудих, че беше на тази цена, даже трябва малко да доузрява, не са меки плодчета...Стоеше си промо цената с Кауфланд кард 3,49 лв странично, аз видях по-навътре до другите плодове и зеленчуци, че пишеше 1,10 лв (там не беше хартиен, а електронен етикет). Сравних баркода, пробвах и на сканиращата машинка и наистина излизаше мрежата по 1,10 лв. И взех още мрежи.🙂 Жалко че нямаше как да взема и още...

# 156
  • Mostly in my mind
Долче, браво.
Наистина е голяма зарибявка този намален щанд на пз. Напоследък все свежи неща има. Наиситна е за чудене защо ги намалят. Всичко беше добре изглеждащо днес. Май отскоро е практика или не съм обръщала  внимание досега. Ето и моите. И аз отидох само за мляко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 157
Лолита, добър улов!😃 Не е практика отскоро, но във всеки филиал намаляват по тяхна си схема. Например, от известно време при нас почти няма много намален магданоз или зелени подправки, а лятото имаше доста...Някой път намаляват стока, която не изглежда много добре, но друг път намаляват драстично плодове и зеленчуци в прекрасен вид. Понякога си мисля, че точно заради зарибявката го правят.😄
Аз пак ще ходя за мляко (и за някои други неща от съседния Лидъл).😜

# 158
Долче, командировай управителя на твоя филиал за известно време в моя, плийз Laughing При нас никога няма такива намаления, за каквито казваш, ако ще всичко по рафтовете да е за боклука...

# 159
Тази вечер скромно откъм плодове и зеленчуци- 5-6 лимона по 1,95 лв (те май и в брошурата са на тази цена), салата Романа за 45 ст., 3 опаковки с пресен босилек по 27 ст. всяка, 5 връзки зелен лук по 29 ст....Авокадо нямаше изобщо (на никаква цена), а на много места имаше само етикети с много добри цени.

# 160
Здравейте, имате ли отзиви за епилатора от тази седмица? Става ли за нещо?

# 161
Долче, командировай управителя на твоя филиал за известно време в моя, плийз Laughing При нас никога няма такива намаления, за каквито казваш, ако ще всичко по рафтовете да е за боклука...
И при нас е така... Confused

Явно си имат страхотен управител в Кауфланда на Долче. Така се прави оборот и се привличат клиенти, като едновременно не се допуска да залежава или да се изхвърля стока.
Браво!

# 162
Тази вечер скромно откъм плодове и зеленчуци- 5-6 лимона по 1,95 лв (те май и в брошурата са на тази цена), салата Романа за 45 ст., 3 опаковки с пресен босилек по 27 ст. всяка, 5 връзки зелен лук по 29 ст....Авокадо нямаше изобщо (на никаква цена), а на много места имаше само етикети с много добри цени.
Скрит текст:
Прочета ли такива постове все се сещам ...

# 163
  • Варна
Преди няколко дни разкритикувах касите на самообслужване, вината се оказа в мен.
Точки и купони не ме вълнуват, а и без това края на годината идва и ще се загубят със сигурност.
Може и рядко да уцелвам продукт с промоция от картата, но по препоръка на  съфорумката DeVa почнах да маркирам картата в началото като продукт, и вече не разсъждавам от какъв тип е промоцията, а пък ако ще да се трупат безсмислени точки.

Сега ще похваля Кауфланд. Баща ми отишъл и купил техника, ей така грабнал кашона без да знае какво точно е вътре, аз ел. крушка не купувам без да пробвам.  За мен това което видях не е особено добро( не бих го купила), прахосмукачка бръмчаща като трактор, кабела стои отвън  и доста други неща които не ми харесаха.
Отидох и я върнах без абсолютно никакви проблеми!
Както се минава през каса за купуване, усещането ми беше като за каса за връщане.

# 164
Ако някой има път до филиала на Околовръстен път да ползва купона за 10% намаление - има изгодни неща на намалените витрини.
Предимно сладки неща, но взех оризово мляко К-Класик на 50% за 1.75 лв, Коста кафе капсули за 7,40 и нещо пак на 50%.
Купонът хваща и вече намалени с червен етикет.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт