КАУФЛАНД - тема 61

• 52 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Някой запознат може ли да каже до филиала на околовръстното или до новия в Горубляне има ли спирка на градски транспорт?

# 166
Някой запознат може ли да каже до филиала на околовръстното или до новия в Горубляне има ли спирка на градски транспорт?

Да. За Околовръстното - автобус 413,213,76. После се върви малко пеша до магазина.
За Горубляне - автобус 1,3,4.

# 167
marinadp, много благодаря! Flowers Rose

# 168
Аз досега не съм ходила на каса на самообслужване с нещо от пекарната и не знам как се случва маркирането.Даже и не се бях замисляла затова вие ме посетихте.
Та как се процедира с поничка примерно на тая каса.Служителя ли трябва да търся да ми я маркира или аз мога сама?

# 169
Можеш сама. Натискаш "Пекарна" (или нещо подобно беше), после натискаш на земели, багети и др. подобни (според вида печиво). Натискаш "+", ако си взела повече от един брой (ако си взела 5 броя, натискаш, докато видиш 5 бр на екрана), после ги слагаш отстрани на везната.
По подобен начин е и с някои зеленчуци и плодове на брой. Тези на кг, които съм купувала досега, а също и пакетираните плодове и зеленчуци (които си имат баркод), си се маркират директно.
Авокадо от мрежичките по 1,10 лв.🙂

Костилката не е от най-малките, но не е и чак толкова голяма, колкото изглежда на снимката.🙂

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 00:35 от dolce miele

# 170
На мен на касата на Билла ми беше по- трудно, отколкото в Кауфланд.
Или моя мъж е взел най- изкуфелите краставици от Кауфланд или партидата е кофти.

# 171
Помня, че имаше постове от потребители относно купони дадени за "Празник на града". Кога получихте тези купони? В седмицата на празника или по-рано? Благодаря.

# 172
Помня, че имаше постове от потребители относно купони дадени за "Празник на града". Кога получихте тези купони? В седмицата на празника или по-рано? Благодаря.

В понеделник 00:00 ч се появи купона заедно с порцията нови седмични купони. Празникът беше в петък.

# 173
В седмицата на празника мисля, че се появи. Може да е било и няколко дни по-рано, но със сигурност валидността беше до края на седмицата, в която се падаше 06.09.

# 174
  • София
Вчера гледах авокадото в мрежички. Имаше мрежички със светлозелено авокадо и такива с тъмна кора. И в двете мрежи беше твърдо. Така и не взех. Чудех се кое омекваше по-бързо. 🤔

# 175
Ма на екрана някъде пише и пекарна ли 😂😂😂🤔?
Леле аз се обявявам за най-голямия бьон в България 😁 от половин година само там ходя и изобщо не съм го видяла 🤣.Вярно, че и нещата на бройка нямат баркод.
Мерси ще гледам другия път пък дано ги видя и тези опции😆

# 176
Пише, пише...😃

# 177
# 178
# 179
Веднага щом пуснах линка я отворих и от телефона и от лаптопа без проблем.Ето линк към Новата брошура в issuu.com

Общи условия

Активация на акаунт