КАУФЛАНД - тема 61

• 52 388
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Каквo става? Защо спират да продават 7 Days кроасани?

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 18:25 от waynubg

# 211
Каква става? Защо спират да продават 7 Days кроасани?

Аз не съм чула да ги спират. Видях само обява за работа. Нали Монделийз (Милка) купиха завода на Чипита в Казичене и явно нямат персонал.

# 212
В чуденка съм. Миналата седмица си взех бамбуковата термо чаша. Моля някой , който си е купил да сподели къде се слага уплътнението.

# 213

Аз се чудя защо в Кауфланд ги продават по 1 лев, а навсякъде другаде са по 1.50 - 1.60. Иначе при нас се грабят с кашони.

# 214
  • In The Middle Of Nowhere
Някой ползвал ли е такива балсамови кремове на основата нa балсамов оцет. Чудя се дали са хубави. Бял имаше и на друга марка и колкото и да съм гледала кулинарни предавания и рецепти, нямам никакъв спомен да съм виждала да се употребява такъв продукт.
Скрит текст:

# 215
Забелязах, че при плодовете има хинап в кутийки. На какво има прилича, никога не съм опитвала?
Най-близо от останалите плодове ми е до ябълка.
Как се яде? Трябва ли да омекне?

# 216
  • София
Как се яде? Трябва ли да омекне?
Хапвам веднага след като купя - не съм чакал да омекне и нямам идея дали направо гние или доузрява.

# 217
Къде стои хинапа? Преди малко пазарувах и не видях, а в къщи го обичаме много. Яде се хрупкав, не се чака като мушмулите.

# 218
  • София
мен ме хвана яд за лидл ските кроасани ги махнаха и сложиха някакви блудкави... Както и трите вида крекер.

# 219
Финапът/хинапът не е нито кисел, нито сладък, нито стипцав. И съвсем не прилича на мушмула. Тя е прекалено мека, яде се вече като е презряла  (вероятно ако финапът презрее наситина ще прилича на нея, но той не се яде презрял). Плодът е хрупкав, но не като ябълка, свеж но не кисел, не е сладък като круша примерно, не е хлебен като банан, отвън е с коричка но вътре не е кашкав, нито мек. Не съм в състояние да го оприлича на нищо.

# 220
  • Пловдив
Някой с мнение за зехтина Ла Еспаньола от 11,99?

# 221
Някой с мнение за зехтина Ла Еспаньола от 11,99?
Харесван е.Преди месеци го бяха пуснали пак на толкова и се коментираше с добро,но не мога да се сетя сега,коя беше темата и не мога да Ви насоча😢

# 222
Аз пък ходих за Т. хартия - на Папия - реших,че е добра цената а пък последния път я харесах ( даже малко по-плътна ми идва). Не разбрах как - но профуках 75 лв ( взех някакви намалени училищни неща - малко като пазаруване в Джъмбо се получи  - хем всичко по 1-2-3 лева , хем пак 20+ опуках Simple Smile) Взех и от тези спрейове за колата - за изпотено от конденз и вода - че ми стана интересно дали вършат работа ...сега ще ходя да пръскам Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 223
Тези спрейове дали ще вършат работа и за прозорците вкъщи?😅
Къде стои хинапа? Преди малко пазарувах и не видях, а в къщи го обичаме много. Яде се хрупкав, не се чака като мушмулите.
Стои в частта, където са цитрусите и пъпешите. Поне в нашия филиал.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 17:36 от dolce miele

# 224
В чуденка съм. Миналата седмица си взех бамбуковата термо чаша. Моля някой , който си е купил да сподели къде се слага уплътнението.
Взех такава чаша за майка ми, сложих и' уплътнението отвън на чашата-против плъзгане. Не знам дали е правилно, нямам идея как по друг начин да се ползва.

Общи условия

Активация на акаунт