КАУФЛАНД - тема 61

• 52 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Аз саксии искам не букет. В този Лидл дето ходя най-често цветята са трагични.Почти винаги са мъртви и си стоят там изсъхнали за продан🥺 някои не стават дори да ги вземеш да се опитваш да им вдъхваш живот.

# 421
Направо ослепях, хора. Какъв е този шрифт на цените? То едни големи цифри, че в кръг, че с Кауфланд карта , че не знам какво. Направо са прекалили в тази брошура. Майка ми сигурно без очила ако я разглежда ще види цените без проблем.

# 422
При мен брошурата се отваря отново без проблем (от телефона).🙂
Харесах бутчетата, свински дроб и още малко неща. Малко неща общо.

# 423
  • На изток от Ада
Да и на мен се отваря без проблем.
Харесах тостера . То аз мн бърззо я прелистих  тъй да се каже .

# 424
При мен брошурата се отваря отново без проблем (от телефона).🙂
Харесах бутчетата, свински дроб и още малко неща. Малко неща общо.
Долче, бутчета има в момента в лидл на 3.69 и с купона за 10% отстъпка идват на 3.32.

# 425
Нямам проблем с брошурата,  благодаря!
Харесах туй-онуй,  някой с мнение за сирене Олимпус 1+1?
Скрит текст:
Ето ги моите хризантеми, спасени преди седмица/две за по 0.30-живеят си втори живот и много ме радват

# 426
  • Mostly in my mind
Много се надявах да има евтини хризамтемки 😬🤭.
Няма 😑
В неделя в Лидл има на половин цена
 Не са по брошура, но винаги в неделя намирам евтини. И издържат цяла седмица
И през седмицата има. Общо взето като ги заредят, на третия ден ги намалят. При нас днес вероятно са на намаление - 3.25. Тези, които са като букет. Редовно си взимам и аз. Пролетта пък беше така с лалетата.
Пак да кажа за брошурата. Винаги я отварям. Имам избран филиал.

# 427
Вчера при нас имаше хризантеми по 2,39.

# 428
  • София
Брошурите от двата линка са за различни градове - първата за по-малките, втората за по-големите основно. Но не и за София.
Та различни ли са принципно?

# 429
Нямам проблем с брошурата,  благодаря!
Харесах туй-онуй,  някой с мнение за сирене Олимпус 1+1?
Скрит текст:
Ето ги моите хризантеми, спасени преди седмица/две за по 0.30-живеят си втори живот и много ме радват

На мене лично не ми харесва, очаквах да е по-вкусно. Някакси е като ,,тебешир", нямаше мек вкус.

# 430
Има ли някой с мнение за този фритюрник,  цената му е доста примамлива

# 431
Има ли някой с мнение за този фритюрник,  цената му е доста примамлива

Смятам, че си струва. Голям и мощен. Видях и резултати в една група - цяло пиле за 45 минути и картофи за 25.

# 432
А ако не ме удовлетворява резултата ,мога да го върна до 14 дни или това на важи за този тип техника (надявам се да ми хареса но знам ли ) Rolling Eyes

# 433
Връщането пише, че е до 30 дни. Държат да няма следи от употреба, поне аз като връщах гофретник. Най-важното е пазенето на касовата. Не смятам, че ще се стигне до връщане. Отрицателни отзииви не намерих. Сигурно ще се изчерпи доста бързо.

# 434
  • Mostly in my mind
Има ли някой с мнение за този фритюрник,  цената му е доста примамлива

Смятам, че си струва. Голям и мощен. Видях и резултати в една група - цяло пиле за 45 минути и картофи за 25.
А ненамалената цена реална ли е?

Общи условия

Активация на акаунт